Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- Hobby elektronika
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
lilaűrhajós
újonc
válasz HUN_Sector #83524 üzenetére
Nem sokkal kerültük el egymást...
-
lilaűrhajós
újonc
válasz HUN_Sector #83514 üzenetére
Nem tom, falconert 2000-ért vettem, Paladint meg ma kettőt találtam, nekem annyira nem tűnnek horrornak. De hát egy próbát mindenképpen megér.
-
lilaűrhajós
újonc
Ugyanitt hirtelen felindulásból vásárolt bontatlan Mind Flayer-t Paladinra vagy Falconerre cserélnék Bp. XIII. kerület környékén. Bontott is lehet.
Ez a páncél állat jól néz ki. Nem okvetlenül ananászfejjel, de ez volt kéznél. ))[ Szerkesztve ]
-
lilaűrhajós
újonc
válasz lilaűrhajós #82120 üzenetére
-
lilaűrhajós
újonc
A Coruscant Guard most több féle régebbi minifiggel (Rey, snowtrooper) vagy microscale-lel (Falcon, AT-AT, a harmadikra nem emlékszem) van összecsomagolva.
Együtt a Coruscant Guard és Ray+BB-8, a Sparos 20%-kos kuponnal 1839 Ft-ért már megérős. -
lilaűrhajós
újonc
válasz HUN_Sector #77345 üzenetére
Én a 6243-as Brickbeard's Bounty-t pimpeltem, de még a témaidegen 6493 Flying Time Vessel-ből is kijött egy kisebb hajó.
-
-
lilaűrhajós
újonc
Mondjuk ezekhez a midikhez csak adhatnának egy nyomorult minifigurát. Még a helye is ott van a talpon, de nem, 37.000-be nem fér bele. A diorámában meg 23k-ért 7 darab is van.
-
lilaűrhajós
újonc
válasz Napfénysüti #77043 üzenetére
Ő is, de ez a szett a No Time to Die-ban lévő Matera-ban játszódó jelenetet mutogatja a dobozon, amikor Daniel Craig vezette.
-
lilaűrhajós
újonc
A Fogarasi Tesco-ban van még 5-6 darab SW 75338 24.400-ért. Régóta nézegettem, mert nagyon bejött a sorozat és csak ezt az egy szettet csinálták hozzá (eddig), ennyit már bőven megért. És ma még egy 1200 Ft-os kupont is adnak hozzá, amit a jövő héten lehet levásárolni.
-
lilaűrhajós
újonc
válasz HUN_Sector #71153 üzenetére
Most éppen egyik sincs. ((
De köszi, majd figyelem. -
lilaűrhajós
újonc
válasz HUN_Sector #71116 üzenetére
Hurrá! Akkor már csak tartályt kell lőni. Kíváncsi vagyok, hogy azt is belerakják-e majd egy másik random készletbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mobil flották
- GTA VI
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest