Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Sok hibát javít az új Arc meghajtó
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
válasz mocsyvitya99 #86168 üzenetére
Nekem is hasonló bravostore/packeta rendelésem lóg a levegőben.
A packeta amúgy "normális" volt, pár napon belül utánanéztek és visszajeleztek, hogy a csomag eltűnt. Kártalanítani viszont engem nem tudnak, csak a feladót, mert velük állnak szerződéses viszonyban.
A bravostore-t múlt héten hétfőn még sikerült elérnem telefonon, akkor azt igérték, hogy utánanéznek és értesítenek, de azóta semmi. Emailre nem válaszolnak és a telefont se veszik fel.Lehet ilyen esetben banknál charge back-et kérni? OTP-nél csinált már valaki hasonlót?
Vagy fogyasztóvédelem/békéltető testület? -
tPedro_
őstag
Én 23-án rendeltem, amit 26-án adtak át a packetának.
Hétfőn hívtam őket, akkor azt mondták, utánanéznek és írnak majd, még nem írtak.
Volt még előtte egy emailem, arra nem válaszoltak.A packetát is kerestem, ott is utánanéztek, nem találták. Kaptam egy emailt, hogy ha 2 napon belül nincs mozgás (nem volt) akkor indítsak egy elveszett csomag tárgyű reklamációt, ott már összeget és bankszámla adatokat is kérnek, amire visszakaphatom a pénzt.
Viszont jó kérdés, hogy ezt miért nem intézi a bravostore...[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Ma délelőtt megjött az egyik múlt pénteki SAH rendelés, a másik még mindig a cseheknél.
Bravostore/packeta rendelésről már 10 napja semmi hír. Hol érdemes érdeklődnöm? A bravostore-nál vagy a packetánál?
-
tPedro_
őstag
válasz HUN_Sector #85475 üzenetére
akkora összegért csak 1 ajándék jár
-
tPedro_
őstag
-
tPedro_
őstag
2024-es employee szett képek
-
tPedro_
őstag
Csömöri Auchanban van még bőven a Friends üvegházból.
-
tPedro_
őstag
bravostore-ban leadjak egy ilyen rendelést?
beragadt a cucc a kosárba, sehogy nem tudom kiszedni onnan -
tPedro_
őstag
következő körös szavazás:
https://www.bricklink.com/v3/designer-program/series-6/main.page -
tPedro_
őstag
válasz NoOne1976 #83542 üzenetére
Ha legközelebb szeretnéd megvenni a maradék 10db-ot, akkor a wanted listben meg kell jelölni, hogy hány db van már meg.
Ezt úgy tudod elvileg, hogy a wanted listet megnyitva kiválasztod az apply order lehetőséget. Ott kikeresed a korábban leadott rendelést, és megjelölöd, hogy hány alkatrészt írjon be (alapból beírja a max db-ot).
Így legközelebb, ha a wanted listben a buy all gombra kattintasz, akkor a megfelelő bolt kiválasztásánál azokat az elemeket már nem veszi figyelembe, amiből az összes megvan már. -
tPedro_
őstag
válasz Djuree #82968 üzenetére
Én egyelőre csak itt találtam meg, korábban is innen rendeltem, ha szükség volt teljes sorra:
https://www.kockavaros.hu/71047-2-LEGO-Minifigurak-Dungeons-Dragons-Teljes-s -
tPedro_
őstag
válasz Warton #82931 üzenetére
Szerintem ilyen esetben érdemesebb úgy megközelíteni, hogy a wanted listát megnyitva a buy all gombra kattintasz. Ekkor csak azokat az elemeket veszi figyelembe, amiből nincs meg az összes.
A találati listában szépen látszik, hogy a lehetséges boltokban hány féle elem kapható a keresettekből, rákattintva pedig az árát is meg tudod nézni, amennyibe az adott boltban kerülnének az elemek.
Ha pedig találsz megfelelőt, akkor innen is lehet kosat létrehozni.[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
válasz balint82 #82878 üzenetére
Csak concept: https://www.instagram.com/hxzsh_/
-
tPedro_
őstag
Jött email és le is vonták.
-
tPedro_
őstag
válasz apholyon #78951 üzenetére
Nem is olyan rég volt itt a topikban egy BL vásárlás, ahol jóárasított Dune szettet árult egy eladó bontatlan zacskókkal, de doboz nélkül. Tegnap ugyanennél az eladónál volt még 2 bontatlan zacskós Dune szett, szintén doboz nélkül.
A videó alatt is megjegyzi valaki: "Jófogáson többször láttam olyan hirdetést, hogy egy szett zacskói, matricái érintetlenek, de doboz az nincs hozzá..."
Nem gyanúsítok senkit semmivel, de lehet, hogy ezek a szettek is így keletkeznek?
[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
válasz szombatitomi #77107 üzenetére
Ezek bejönnek. Mondjuk 1-1 figurát rakhattak volna melléjük.
-
tPedro_
őstag
A 6 hónapos átlagárat támponként szoktam használni.
Akár auto select esetében, ahol meg lehet szűrni a találatokat vagy egy konkrét boltban válogatáskor, ahol szintén látod, hogy az adott elem átlagár felett/alatt kapható.kiegészítés az előzőekhez:
A legdrágább elemekre rákeresésen kívül érdemes még rákeresni a ritkább elemekre, mert ha csak pár boltban kapható, akkor onnan biztos rendelni kell és akkor ott megnézem a többi elérhető elemet is. -
tPedro_
őstag
válasz Cheesus #76970 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy az összekészített wanted list-re ráküldöm az elmúlt 6 hónap átlagárát. Utána ár szerint rendezem és megnézem, hogy a legdrágább alkatrészeket hol lehet jó áron beszerezni.
Drágább vagy olcsóbb de nagy mennyiségű egyforma elem esetében simán lehet akár postaköltségnyi eltérés is a boltok között.Illetve az auto buy funkcióval könnyű megnézni, hogy melyik az a bolt, ahol a legtöbb fajta elem elérhető átlagár alatt. Utána pedig a boltot átnézni, hogy mi az ami még pluszban elérhető ott. Az auto buy-t csak erre szoktam használni. Ha azzal állítod össze, akkor szinte biztos, hogy drágábban jössz ki a végén.
Illetve mindenképpen érdemes ránézni az EU-n belüli boltokra is, mert itthon azért szeretnek túlárazni (bár ez talán inkább a ritkább elemekre és a figurákra igaz.)
-
tPedro_
őstag
-
tPedro_
őstag
válasz HUN_Sector #74456 üzenetére
Van valami lista, hogy mikre érvényes a kupon vagy próbálgatni kell?
-
tPedro_
őstag
Érdekes, hogy a korábban általam is megosztott, és a mai napig elérhető SAH Black Friday promó oldalon felsorolt készletek egyike se akciós. Továbbra is ott a szöveg, hogy ez a BF remek alkalom arra, hogy beszrezd ezeket a szetteket, de nulla akció van rájuk. Az ausztrál oldalon néztem.
-
tPedro_
őstag
válasz Mozaart #73721 üzenetére
Itt is megemlítik, bár nem a pontos email címet:
https://www.lego.com/en-hu/legal/cookies/cookie-declaration/Illetve visszakeresve, nekem is minden VIP-val kapcsolatos emailem erről a címről érkezett.
-
tPedro_
őstag
válasz hami85 #73136 üzenetére
itt is ugyanazokat látom:
https://www.lego.com/hu-hu/black-friday-deals/star-wars-black-friday -
tPedro_
őstag
válasz beamen #73124 üzenetére
https://www.lego.com/en-us/black-friday-deals
Nekem nem rémlik, hogy az elmúlt években ilyen szinten beharangozták volna előre, a konkrét szetteket is meg tudod nézni, csak még a normál árat mutatja.
[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Ma reggel küldött a LEGO egy hírlevelet, miszerint 4 termék le lett akciózva. A négyből 2 már nem kapható, 1 meg nem is akciós.
-
tPedro_
őstag
Lehet szavazni a 3. körös készletekre:
https://www.bricklink.com/v3/designer-program/series-3/ -
tPedro_
őstag
Mekkora sérülést érdemes megreklamálni a LEGO-nál?
Még az SW promóció során rendeltem. Rendesen becsomagolták, de a nagyobb szett dobozára rárakott ajándék doboza belenyomódott a nagy dobozba, így a tetején és az oldalán is megtört.
Nem dől össze a világ, de nyilván bosszantó.Ha nem is egy cserét de némi VIP pontot vajon ezért is lehet kapni?
-
tPedro_
őstag
válasz kbalage2 #66637 üzenetére
Én elhiszem, hogy így van, de akkor pl mi a jelentőssége annak, hogy Jang mindig elmondja (sőt, sok videójában kiírva is láttam), hogy a szetteket saját maga vásárolja és nem a LEGO-tól kapja?
Biztos neki is jól jönne, ha nem kéne pénzt költenie és a hivatalos megjelenés előtt megkapná a szetteket. Így hátrányból indul a többi reviewerrel szemben.
-
tPedro_
őstag
válasz mancer7151 #66499 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Én ezt használom még, ad pár extra funkciót:
https://chrome.google.com/webstore/detail/bricklink-helper-chrome-e/jhjcnccenajddejmnjjopbaakomhakco -
tPedro_
őstag
válasz HUN_Sector #66222 üzenetére
Kár azért a nagy matricáért, ez így nagyon igénytelen megoldás a LEGO részéről.
Jang videójában is látszik. -
tPedro_
őstag
válasz HUN_Sector #65021 üzenetére
Lehet tudni a csoportot?
-
tPedro_
őstag
válasz nemorino #64647 üzenetére
Semmi gond, jófogáson is van 175-ért:
https://www.jofogas.hu/magyarorszag?q=lego%2010316 -
tPedro_
őstag
Elindult a szavazás az első körös designer program jelöltjeire:
https://www.bricklink.com/v3/designer-program/main.page -
tPedro_
őstag
Kiváltott de fel nem használt VIP kuponokat szoktak jófejségből cserélni LEGO-ék?
-
tPedro_
őstag
válasz zbundy #63096 üzenetére
Ha kiszeded a kis csavart, akkor a fejük elvileg cserélhető:
http://thebrickblogger.com/2011/01/lego-keychain-removal/Viszont ami a képen van az nem sima minifigura, hanem egy elemlámpa, jóval nagyobb méretben.
-
tPedro_
őstag
válasz Major Lion #62510 üzenetére
Nemoskára úgy is vége a tapogatásnak, mert szeptembertől dobozban érkeznek majd a minifigurák zacskó helyett.
-
tPedro_
őstag
válasz HUN_Sector #57804 üzenetére
Már 20e (bár nekem nem dobja ki a hirdeést a FB csoport) és pár figurával kevesebb.
-
tPedro_
őstag
válasz Wanderlust #57778 üzenetére
Én olyan BL bolttal is találkoztam, ahol max 10 lot-ot lehetett vásárolni...
Annak se volt sok értelme. -
tPedro_
őstag
Miért állt volna be valaki többször a kasszához bolton belül?
Bementél, összeválogattad amit akartál és beálltál egyszer.8:30-ra értem oda, 10 ember állt előttem. Még ki se nyitottak, már a mozinál állt a sor vége.
Ha akkor érek oda, tuti nem állok be.
Nyitáskor rögtön bejutottam. Ahogy fogytak a polcról a szettek, folyamatosan töltötték vissza, de ha kérted, soron kívül a raktárból is hoztak ki.
A kastélyból 1 db volt kirakva, aztán a raktárból hoztak ki még 5-6-ot, mind külön emberé lett és azzal el is fogyott. Razor Crest-ből ha jól láttam elől 2-3 volt kirakva, de hátul is volt a polcon 2-3db és a raktárból is előkerült még jópár.Én összességében elégedett vagyok. A 2 nagy tételben vásárló gyereken kívül nem láttam mást aki halmozta volna a szetteket.
-
tPedro_
őstag
válasz Tyler Durden #56117 üzenetére
1 pénztár üzemelt. Ha veszel pl 3 nagy értékű szettet, ahol mind a háromért járna ajándék akkor csak akkor kapod meg, ha külön-külön ütik be.
-
tPedro_
őstag
Gyűlnek az emberek.
-
tPedro_
őstag
Én megpróbálom, egyszer élünk.
FB-on rákérdezett valaki, hogy mennyi UCS Razor Crest várható, 4-5 vagy több, akár 30-40?
Erre válasz "a nyitókészlet pontos számairól nincs információnk" , igen, valószínűleg nincs.
Plusz azt írták még "annyit ígérhetünk, hogy nem lesznek üres polcok". Kíváncsi leszek. Mondjuk engem a Razor Crest pont nem érint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Farming Simulator 25
- Elektromos cigaretta 🔞
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- GTA VI
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Sok hibát javít az új Arc meghajtó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest