- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LG LCD és LED TV-k
- Epson nyomtatók
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Milyen TV-t vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
Na megmértem a catlert, 90 mp-ig csapoltam úgy h folyamatosan nyomtam a gombot, azaz végig előáztatás módban, bár így is kicsit gyorsabban jön a víz mint normál kofi főzés esetén /picit lassabban is melegítette át a mérőcsúcsot az elején, mint mikor zubogva mértem/. A PID 90 fokra volt állítva, a mérőcsúcs ha csak minimàlisan is de hozzáér a csőr belsejéhez, de ez úgy gondolom elnézhető neki, hisz amit mérek, azaz a víz meg teljes terjedelmében érintkezik a komplett kar teljes belső felületével mielőtt kibújik a lukon. 😎
Nem ez alatt az idő alatt telt meg az ibrik, csak előtte szarakodtam már és elfelejtettem kiborítani. Jól lehet látni ahogy az aktív fejfűtés kapcsolgat és a hőmérséklet 88,5-89 fok között balanszírozza. A gépet a mérés előtt kb 10 perccel kapcsoltam be.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest