Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gamepad
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
üzenetére
Ezek a számok ("12-es őrlemény") a Graef-es malomszörny beállításai, vagy mit mihez viszonyítod?
Tegnap kísérleteztem én is picit. (Graef Gm 702 +Brikka) A durvább őrölés +hideg vizes normál lefőzés cukor nélkül elég jó volt, de valahogy még nem tökéletes. Kipróbáltam a maradék előző napi "roncsolt-kaszással őrölt" +az új friss darált előző főzéshez készített felesleg keveréket előmelegített vízzel és egy kis cukorral (mondjuk csak amit magától felold kitöltéskor, mert nem kevergettem). Az elég jó lett. Most akkor ki kell háromszögelnem mi emelt a minőségen. Tippre a kiindulási vízhőmérsékletre gondolnék, de finomabbra állítom az őrlőt is. Most jön a 15-18-as kör kb majd.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) hibátlan állapotban
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest