Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jana86
csendes tag
válasz
gippazoid
üzenetére
"Én a hosszú kávét szeretem, bent a cégnél rendes presszógépen főznek ilyet, nem tudom mennyi lehet a mennyisége, egy nagyobb capuccino-s csészét kb. félig tölt meg a gép.
Tehát ez nem az amerikai stílusú, forró vízzel felengedett espresso-ból kotyvasztott hosszú kávé."Voltam egszer egy home-barista tanfolyamon, ahol megmutatták, miért érdemes inkább forró vízre engedett eszpresszóval készíteni a hosszú kávét (americano-t). Hosszú csapolás közben kb. eszpresszónyi mennyiségenként kicserélték a csészét a kar alatt, így az 1. csészébe került a lejött eszpresszo, a 2.-ba a második eresztés, a 3.-ba a harmadik. A 2. és főleg a 3. csésze tartalmát külön látva biztosan nem akarnád meginni azok tartalmát....
Szóval a forró vízzel kotyvasztott americano kap még egy szavazatot tőlem - ha már mindenképp hosszú kávé kell. ( Bár van olyan budapesti specialty kávézó, ahol kerek perec ki van írva, hogy náluk nincs americano!
)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) hibátlan állapotban
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval a forró vízzel kotyvasztott americano kap még egy szavazatot tőlem - ha már mindenképp hosszú kávé kell. ( Bár van olyan budapesti specialty kávézó, ahol kerek perec ki van írva, hogy náluk nincs americano!