Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GAgyiXyXy

    aktív tag

    válasz sz.zs. #65319 üzenetére

    Köszi mindenkinek a http://www.bourboncafe.hu/-val kapcsolatos intelmeket. Nekem az "aromás" kávéiknál ébredt fel a gyanú. Aki ilyenre képes más aljasságra is képes :) Bár néha én is baromkodom, ha döglődik a kávé csili,csoki,fahéj megy az örleménybe. Lehet ők is ezért "ízesítik" ?

    Már régóta vágytam naked karra, egyszerűen nagyon tetszik. Ma kaptam kipróbálásra egy RS kart IMS 9/10-es szimpla szűrővel, meg egy Lelit kart saját dupla szűrőjével.
    Az RS kar alig megy fel, a Lelit meg mintha mindig is ott lett volna. Igazából optikailag a Lelit viszi a pálmát, árban szintén verhetetlen (szinte fele az AVX-nél). Mivel az RS karhoz van a szimpla szűrő és egy jó szimpla szűrő is régi álmom, így ezzel kaptam most délután koffein mérgezést. Nagyon jól muzsikál a naked karokkal. Ezt azért írom, mert van egy 7,5-es IMS-em, nem is nagyon használom, mert nem hozza azt a szintet amit szeretnék. Szar na...
    Gondoltam kipróbálom most naked karral is, még 1-2 szimpla már nem számít, kávé van. Egyre számítottam, egy löttyre, de olyan jól sikerült, hogy nem hittem a szememnek. Másik naked karral is kipróbáltam. Azzal is ég és föld a duplakifolyós karhoz képest. Ez mitől lehet? Ma már nem merek próbálkozni, decaf meg nincs itthon, majd holnap..
    De ha ez a 7,5-es holnap is tetszeni fog, akkor marad a lelit kar ezzel a szűrővel szimplázni.
    Kiváncsi leszek a Lelit duplakosarára vs RS dupla kosár még, de először ezt a szimplát akarom kimaxolni, hogy el tudjam dönteni melyik naked kar maradjon.

    "Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"

Új hozzászólás Aktív témák