Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti04
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Pacificafe PinUp espressoval?
Megérkeztek hozzám a Pacificafe kávék (PinUp, Ház kávéja és Sidamo). Előző kávé BeanOn TT8020 volt amiből egy kilót elfogyasztottam, volt időm kiismerni. Most a PinUp-ot bontottam meg, amivel úgy érzem nehezebben boldogulok. Az első 5 csapoláson vagyok túl, az örlő (Fred) beállításán is finomítok alkalmanként. Hőmérsékleten nem tudok állítani, GC NT (Nuku Tuning) a gép
Először túl gyors volt a lefolyás, de most már ez nem mondható, kb. 8 mp. után indul meg csepegve és lassan jön le, reggel a duplát kb 55ml-ig hagytam, sztem kb. 45-50sec biztos volt, nem mértem órával. A TT8020 "ontotta" cremát, ennek nagyon vékony, a robusta tartalom miatt vastagabbra számítottam.
A végeredményt savanykásnak tartom. Ránézésre ez a PinUp világosabb pörkölésűnek tűnik. Lehet, hogy ez egy ilyen típusú blend, - rá is van írva, hogy gyümis, citrusos - vagy valamit én rontok el?
Netán PID nélkül ez hozható ki belőle?
A pörkölés idejét csak saccolni tudom, konrétan nincs ráírva, viszont a zacskó tetjére bele van nyomva egy dátum, 25 09 18, ez lehet, hogy a pörkölés ideje + 1 év?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autószerelők, autószerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Először túl gyors volt a lefolyás, de most már ez nem mondható, kb. 8 mp. után indul meg csepegve és lassan jön le, reggel a duplát kb 55ml-ig hagytam, sztem kb. 45-50sec biztos volt, nem mértem órával. A TT8020 "ontotta" cremát, ennek nagyon vékony, a robusta tartalom miatt vastagabbra számítottam.
Netán PID nélkül ez hozható ki belőle?