-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzol
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában tettem szert egy GC-re, amiben gyorsan kazánt cseréltettem, továbbá PID/rézcső/szűkítő tuning került bele Fragola révén.
Amíg vártam a szerviz végét, ráálltam az alu kazán problémára. Sokmindent találtam, pl azt, hogy az aluminium vízoldhatósága 5-9 PH között nagyon alacsony, és azt is, hogy Brita és egyéb vízszűrő kancsó nem ajánlott, mert szétmarja a kazánt. Jött a Norda. Megtaláltam a forgalmazót, és kértem ajánlatot nagy tétel vásárlására, mert nem kispályázunk
lesz, ami lesz!
Fragola említette, hogy volt olyan alukazán, amibe krátereket mart a Brita szűrt vize.
Aztán gondoltam egyet, vettem lakmuszpapírt, és megnéztem, miért mar a kancsós, szűrt víz. Szerintetek mit mutat?
Csak hogy legyen referencia, a vízművek szerint 6,5-8,5 között mozog a csapvíz PH értéke. Ehhez képest érdekes a Norda és a kancsós víz, na meg a kóla, amiből látszik, hogy azért működik a lakmuszpapír (feltételeztem, hogy a kóla savas lesz...) A tesztet többször egymás után elvégeztem, eltérés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
lesz, ami lesz!