Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Nem, vissza nem küldöm, ennyire nem mélyek a sérelmeim :-). Sőt, írtam is nekik, hogy finomak a kv.-k.
Nem tudom Én ezt a meddig jó egy kv. dolgot úgy igazán, főleg úgy nem, hogy nálam első körösek, szóban forgó kv.-k. Ezért szerettem volna a lelkemet megörvendeztetni azzal, hogy végigkísérem az öregedés útján az ízeket. Lényegében ennek szólt aggodalmaskodásom. Ellenben mert amúgy meg jókat húzok mindekettőből igyekeztem nem túl nagy zajt csapni.
Amit mondasz az összegváhat azzal a tapasztalásommal, hogy a sidamo (amelyik a frissebb pöri - kettő hetes -, a bimbóim :-) szerint) intenzívebben adja az ízeit mint a yirga (hacsaknem ez egy fajtaspecifikus vagy user error vagy stb... beli dolog)....
Próbáltam a 250-g-os kínálatból (a zacskók miatt) telepakolni a webkosramat 1kg-ig, de látván a végösszeget, lemondva a tapasz előnyéről inkább az 1kg-osnak hirdetett lehetőséggel éltem. Próbálkoztam megkerülni a honlap szigorát egy telefonos megkereséssel, hogy megegyezzünk, de azon túl, hogy nincs náluk ilyen 250-g-s zacskókba küldjük a kg-s mennyiésget opció nem érdemes ragozni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Spórolós topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Revolut
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Home server / házi szerver építése
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- DJI mini 3 drón display unit
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű, C0, 2028.06.13-ig garanciális
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest