Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD FX
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HDR123
tag
bocs, most látom hogy ők hostolnak.
-
FattyDove
őstag
Konkrétan ez volt az FB legjobb funkciója.
-
Ruzcak
tag
IOS-en milyen FB klienst használtok?
Durván szívja az akksim, utálom, de néhány csoportra szükségem van.
Nincs Lite sajnos :S
-
-=MrLF=-
senior tag
Nálam a Viber Discord kombo lefedi a családot.
-
-
janeszgol
félisten
"A Meta szeretné jobban hangsúlyozni a Facebookot és funkcióit a weben..."
De engem nem érdekel a szaros FB. Csak azért van Messengerem, mert elterjedt és sokan használják. Oké mobilon marad... egyelőre. Aztán ki tudja!
Azt biztos, hogy FB-re nem fogok regisztrálni. Mondjuk úgyse engedi, valamiért tiltja az újakat. De ha nem tiltana se kéne az a szarfos. -
paatrick
őstag
Ugyanitt nincs valami mókolt open source messenger ami viszi a messengert is? Mint a levelező kliensek
-
Krisszer
aktív tag
ott a pont. ráadásul a signal appja nem borzadály, bár azt igazán megoldhatnák már hogy annyi és olyan eszközre lépjek be ahogy kedvem tartja.
google rcs az viszont valahogy nekem sose akart működni, pedig mindhárom telefonon be volt kapcsolva.. na majd ha túlélek hazáig, megpróbálom újra. az is E2EE?#11 Graphics: nekem az MSN Explorert hozzák vissza, azt hogy szerettem anno

szerk: eztet figyeld#17 sfefe: csak mostanában? csak Windows 11-nél Copilot (főleg a gomb), Recall, középső Start menü, nem áthelyezhető tálca, reklámok mindenhol és itt még az update bakikról nem is beszéltem. na majd a Windows 12.
-
sfefe
addikt
MS minden elb.sz mostanában....
Facet nem akarom látni... -
Miből gondolod, hogy ugyan az a felület marad?
Ja most látom, hogy elérhető így is: https://www.facebook.com/messages/, én is a messenger.com -ot használtam eddig.Én azt nem értem, hogy ekkora cég, és a telefonos alkalmazását se képes normálisan megcsinálni, hogy ha megosztanék tartalmat akkor azokat hozná fel akikkel beszélgetek is, de neeem. Mindig rá kell keresnem akinek szeretném küldeni, a csoportokra ahova küldöm az üzeneteket napi szinten. Mert a lista elején mindig olyanok vannak akikre még sose írtam rá.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
guriga1234
üzenetére
Köszönöm, hogy megosztottad velünk. Keksz nincs nálam sajnos.
-
Graphics
Jómunkásember
MSN Messengert visszahozhatná valaki, mobilos klienssel...

-
wjbhbdux
veterán
Nekem május 15-öt ír, nem áprilist.
Én is ezt használtam, nem szívesen aktiválnám a fiókot facebookon csak ezért.
Mobilon meg a régi meta AI előtti verzió van fent, az már néha nem küld értesítéseket, de azért még megy. -
El kell szakadni ezektől az appoktól. Használjatok normális appokat (Signal, Messages+RCS és társai). Először baráti/családi körben kezdődik, aztán jön a többi magától.
-
Dislike. Desktopon segített fókuszálni, hogy csak a Messenger látszott (főleg amíg natív Windows app volt), nem terelte el a figyelmet a Facebook.
Na mindegy, ők tudják, majd meglátom, hogy váltok-e Messenger helyett másra. -
guriga1234
addikt
Engem nem érint, mert soha nem használtam, ahogy faszbukot sem.
-
Krisszer
aktív tag
eh, whatever. mobilon is visszatérhetnének erre, sokkal jobb volt amíg a FB appba bele volt építve a messenger, ráadásul emlékeim szerint buborékok is működtek. tudom, ott a FB Lite, azt használom, de az.. eléggé nem nagyon jó, és a buborékokat se támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 Core i7
- Videokártya felvásárlás üzletszerű, megbízható lebonyolítás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- LG 32MR50C-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így nagyrészt kénytelen vagyok használni, pedig a Signalt szeretem.