Hirdetés
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bloatware a Facebook, TikTok, Linkedin és társai, ezeknek a törlése másodpercekben mérhető és a Moto App Manager tiltásával elkerülhető, hogy egy update után újra települjenek (kivéve clean install). Reklámokat kizárólag a Live Lock Screen jelenít meg, kikapcsolása kb. 1 másodperc.
-
Bareszotron
aktív tag
-
janeszgol
félisten
válasz
Bareszotron
üzenetére
Nem kuka a kamerája, jó a hardver, a kijelző kifogástalan. Meglátom még, de nekem tetszik a Signature.
Szoftverben a Moto félszar jelenleg. Működik, okos is, de bloatware-es, szolidan reklámos. A frissítések lassúak és nem hibamentesek. -
Emberek,erről a Moto telóról nem lehet többet írni és eszmecserét folytatni,mert úgy szar ahogy van. Ez nem is vita kérdés
-
DrKapocs
őstag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Ettől még nem fog érdekelni senkit a hálózatfüggetlen okoskodás. Az ide látogatók kb 99,97%-a tisztában van vele; kutya el nem olvassa. Elpazarolt 35 percet az életéből az írással.
-
Bareszotron
aktív tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Nemrég még azt kívántad hogy tűnjön el a márka a Nothing-al együtt, meg ugye a reklámok.
Egyébként a Signaturet is csak az veszi meg aki nem elég tájékozott. Nagy tepsi méret kis aksival, kamera kuka, bloatware, lassú frissítések, és egyéb idióta dolgok. Motorola telefonok jelenleg nem érnek többet 150ezernél. -
csongi
veterán
Semmi extra, a kovetkezo egy ev errol fog szolni.
Minden gyarto ezzel fog szenvedni. Ahol erdemi SOC es memoria paros lesz, ott az arak emelkednek.
A kozep kategoria felkuszik a 200+ ezres arsavba. -
DrKapocs
őstag
Miért kell szétoffolni egy fórumot?! Totálisan semmi köze az általatok tárgyalt dolognak ehhez a telefonhoz, Motorolához, semmihez. Érdektelen, ömlengős, kilométeres posztok. Szerintetek bárki elolvassa ezt?
-
mhydas99
őstag
Nezd, mindenki altalanosit mindenben es altalanossagban beszel. Nem is lehet maskent, mert akkor mindegy egyes mondata utan kiterne a kivetelekre, kitetelekre es meg is halna barminemu beszelgetes. Amikor az Europai Parlamentben azt mondjak a kulfoldi politikusok, hogy a magyarok pup az EU hatan mert mindent megfurnak az sem igaz. Mert nem a magyarok azok, hanem OV. Megis magyarokat mondanak. Tehat altalanositanak. Te is altalanositasz, mikor azt mondod, hogy megannyi esetben tevedtem mar es hulyesegeket mondok. Akkor ne altalanosits, hanem szamold ossze az itteni OSSZES hozzaszolasom, idezd be egyesevel a tevedeseimet es bizonyitsd akkor, hogy azok valoban azok. Nem a kakan is csomot keresve, hanem normalisan. Utana oszd el a tevedeseim szamat az osszes hozzaszolasommal es szazalekos aranyban kozold ide. Utana beszelhetunk. Mert mint mondtam mindenki altalalnosit es te sem vagy kulonb.
Gondolom mondtal mar olyat eletedben te is egy nore/ferfira/allatra, csak hogy polkorrekt legyek, hogy o a leggyonyorubb a vialgon. Nyilvan az is hazugsag volt a reszedrol, felteve ha mondtal ilyet valaha barkinek. Mivel az is szubjektiv es csak az adott pillanatban erezheto igaznak, mar ha az.
Amikor tevedek azt eddig mindig elismertem, nem vagyok hulye, hogy ragaszkodjak az igazamhoz a tenyekkel szembemenve.
De befejeztem, faraszto ez mar.
Legyen igazad. -
Zsolt,72
senior tag
"Es akkor kenytelen vagg a szolgaltato, jellemzoen tularazott twlefonjait megvenni, mig mas hivatalos forrasbol kuponokkal, aktualis kedvezmennyel sokkal olcsobban beszerezhetoek a telefonok."
Ez sem állja meg a helyét, mert valóban van helyzet, amire igaz, de nem mindig van így. Az én és hozzám hasonlóak esetében abszolút nem igaz, másnál pedig teljesen jól mutatja a helyzetet. Sok féle ember, sok féle felhasználási körülménnyel, mert mások és mások vagyunk. Egy ilyen kinyilatkoztatás (amit gyakran teszel) ezért jelent komoly tévedést, hamis információ közlését. Nálad minden fekete, vagy fehér, átmenet nincs, kinyilatkoztatsz (és ez nem vezet semmi jóra).
-
mhydas99
őstag
Kosz hogy leirtad.
Igy nincs rossz aron. Igaz ehhez az kell, hogy minden egy szolgaltataonal legyen es tobb szemelyt/eszkozt lefedve...
Nem hasznalok iPhonet, androidos telefonokat tulnyomo tobbsegben olcsobban lehet megvenni mashol, mint szolgaltatonal kartyas csomagban.
Ha csak a mobilt hozza ki toluk az embert mobiltarifaval es nincs odaszerzodve az egesz elete, akkor jobban megeri egy fuggetlen piaci telefon+olcso SIM csomag (akar Netfone akar mas) kombo.Az hogy hol olcsobb az iPhone nem tudom es oszinten nem is erdekel. Gondolom te anno utananeztel es a szolgaltatod talaltad a legolcsobbnak azert vetted mwg toluk. De ha mar engem er az altalanositas vadja, akkor az is altalanositas, hogy egy egyedi iPhoneos peldaval probalod akar lefednj az egesz helyzetet. Neked megerte, te jo dealt kaptal mindenre egyutt. A helyedben lehet en js azt valasztottam volna. De az iPhoneok a szolgaltatok valasztekanak ugy 10 szazalekat teszik ki.
Svajc draga orszag, de a fizetesek meg ugy 4-5-szorosen verik a magyar fizeteseket. Ott egy csesze eszpresszo is 2500 forint. Szoval az ottani arakhoz merten az, hogy a fiad annyiert vette a telefonjat csomaggal, mint te, az pont Magyarorszag horror araira egy jo pelda.
-
2 teló 30 giga net 50 perc az 2x7200
Otthoni net 6380
2 tv box 4200
Ez 25 k havonta de ezt telók nélkül is fizetném mert használom ezeket a 2 telót meg 127kval olcsóbban vettem mintha bárhol máshol vettem volna megA 2 teló meg ki van fizetve nem havidíjra hoztam ki
De olyan 45-50 között lenne a havidíj a 2 telóraAmúgy a fiam svájcban hasonló konstrukcióban vette az iphoneját
De az még mindig érdekelne hol veszel olcsóbban iphone-t a megjelenés hónapjában hivatalos 3 év garival
-
mhydas99
őstag
Azert hozom ide Angliat, hogy lasd, Magyarorszag meregdraga es mar mindenki megszokta hogy az a termeszetes. Hat nem az.
Es mennyit fizetsz csak a sim-csomagodra havonta, de oszinten?! Illetve mekkora csomagod van?
Vegyel elo egy keepet vagy Excelt es szamold mar ki, hogy 24 honap alatt (ha annyi a huseg mindenre) mennyit fizetsz ki osszesen telefonra es csomagra brutto.
Ezt mar nem offolom. -
mhydas99
őstag
Na akkor elmondom en, aki rengetegszer tevedtem mar szerjnted (aranyaiban veve nagyjabol minden 20. hozzaszolasomban lehet hiba, amit el is szoktam ismerni, emberbol vagyok nem AI chatbot plusz nem varom el toled, hogy minden kommentemmel tisztaban legy)
Angliaban kihozol szolgaltatotol 2 ev huseggel vadiuj csucskeszuleket, korlatlan hivassal, sms-sel es 100GB 5G nem sebessegkorlatolt nettel (van korlatlan csomag is, de a legtobbet vasarolt csomagot hozom fel peldakepp) annyiert amennyi egyuttesen, 24 honapra lebontva NEM haladja meg a telefon fuggetlen arat. Akkor itt is leirom, fuggetlen arat, azaz huseg nelkuli arat! Ergo a SIM-csomagodert SEMMIT nem fizetsz. O. Zero. Nem ugy kapod ezt, hogy csak igy betersz a nagy szolgaltatohoz, hanem ugy, hogy egy 3rd party nagy tarsasagtol, amibol van kint sok, megveszed a nagy szolgaltatoktol a telot csomaggal es ok kedvezmennyel adjak neked. Kb. olyan mint a Netfone annyi kulonbseggel, hogy a SIM-kartya teljesen hivatalos nagyszolgaltatos, nem uzleti csomag. Pl. Vodafone, Three, O2 stb...
Magyarorszagon mindegy milyen csomagot valasztasz es mekkora kedvezmeny ad a szolgaltato a telefonra, mert 2 ev alatt a telefon fuggetlenpiaci brutto arahoz kepest is minimum kifizeted a telefon aranak a 30 szazalekat.Minimum! De csomagtol fuggoen ez lehet akar a ketszerese is osszessegeben. Es akkor kenytelen vagg a szolgaltato, jellemzoen tularazott twlefonjait megvenni, mig mas hivatalos forrasbol kuponokkal, aktualis kedvezmennyel sokkal olcsobban beszerezhetoek a telefonok.
Ami meg az elegendo meretu csomagot illeti, kimutattak mar, hogy az atlagos europai fogyaszto havi 10 GB mobilnet ALATT fogyaszt, minimalis vagy 0 sms-sel es jellemzoen havi 100 perc alatti hivassal. Ez az atlag! Ha te, vagy mas mobilarenas technokrata szemely ezt meghaladja az nem a velwtlen muve. De peldaul Marika neni Ocsa szelen 0 GB mobilnetet hasznal es o is az atlag resze.
Hat igy.
Azt a mareknyi kartyas csomagot, ami epp nagyon jo deal meg ne vegyuk ide, nem relevans. -
Zsolt,72
senior tag
"Nekem nem azt jelenti"
Ez viszont nem jelenti azt, hogy a jelentés megváltozna a köztudatban. Egy fő megy szemben az autópályán (te
) és azt hiszi, akkor már neki van igaza.
"en nem ugy hasznalom"
Ezzel abszolút semmi gond sincs. A gond ott kezdődött, hogy azt hitted: ha te nem úgy használod, akkor senki más sem használja úgy. De a világ nem körülötted forog, majd ha érettebb személyiségre teszel szert, ezt magad is fel fogod ismerni.
Távol vagyunk az összeveszéstől, ez csak eszmecsere.
-
Zsolt,72
senior tag
Magam szintén így vagyok. A topiktárs (rossz szokása szerint) általánosít s emiatt megint tévúton jár, mint már korábban annyi más alkalommal.
"Magyarorszagon huseggel venni telefont brutalisan draga"
Nem mindenkire s nem minden esetben helytálló kijelentés.
"raadasul jellemzoen olyan csomaggal, aminek a toredeket hasznaljak csak ki."
Ehhez a kinyilatkoztatáshoz forrás is van, avagy ismét hasraütéses alapon publikálsz hamis információt?
"csomagtol fuggetlenul is a keszulek aranak tobbszoroset fizetik ki ra az emberek 2-3 ev alatt"
22 havi kamatmentes részletfizetés történik, tehát azt és csak azt az árat fizeted ki, amit a termék kosárba helyezésekor elfogadtál. Részletekben, kamat nélkül. A szolgáltatás havidíját pedig ettől függetlenül is fizetném, mert 1998 óta nem váltottam szolgáltatót, és nem is tervezem eme lépést. Mentségedre szolgáljon, hogy nem erősséged tájékozódni, mielőtt ordas nagy butaságokat posztolsz. Sorozatban.
-
Miért neked nincs előfizetésed?
Én magentában hozom ki a telókat 0%-os hitelre, 3 év hivatalos garanciával, és kihasználom a csomagom, ha nem hoznék ki telót akkor is fizetném az előfizetéseket
Tavaly elött októberben egy 16 prót (-50k) tavaly decemberben meg egy 17 pro maxot(-77k), igen egy év után meghosszabítottam és adtak telót -
mhydas99
őstag
Fuggetlen telefon= fuggetlen a szolgaltatotol es szerzodestol, ergo huseg nelkuli. Ezer eve kartyafuggetlen mar majdnem az osszes telefon...
Magyarorszagon huseggel venni telefont brutalisan draga, csomagtol fuggetlenul is a keszulek aranak tobbszoroset fizetik ki ra az emberek 2-3 ev alatt, raadasul jellemzoen olyan csomaggal, aminek a toredeket hasznaljak csak ki. -
Zsolt,72
senior tag
"Ha tudatosabbak lennenek az emberek, akkor fuggetlen telefont vennenk nem szolgaltatotol"
A szolgáltatók által értékesített telefonok szinte mind függetlenek (egy szem kivétel a ONE, amely az Apple telefonokat függően hozza forgalomba).
"vagy kartyas csomagban"
Amíg nem terjedt el a mostani gyakorlat, addig a feltöltőkártyás telefonok is függőek voltak.
-
judas13
veterán
válasz
Bareszotron
üzenetére
+1
-
DrKapocs
őstag
Egy nyers erejű SOC egy dolog. Ez korántsem egyenlő a jó használhatósággal. Péló méregetésre jó egy nagy Antutu szám, de maximum csak irányt mutat. Ettől a G77 még persze nem jó telefon. De egy MTK Dimensity 7300 és egy SD 8+ gen 1 között nincs használhatóságban érezhető és jelentős különbség, főleg nem akkora, amekkorát az Antutu alapján vár az ember.
-
mhydas99
őstag
Nem mindegy, hogy peldaul 150 ezret fizetsz ki azonnal a telefonert, vagy 150 ezret fizetsz ki 24 kamatmentes reszletre? Mondanam, hogy ugyanannyi, valojaban viszont a kamatmentes reszlet a jobb, hisz meg keresel is az inflacion.
Ha meg evente cserelsz telefont, ahogy allitod, akkor igy is ugy is megszabadulsz tole 1 ev multan nem? -
mhydas99
őstag
Akkor is cserelhetsz le/adhatsz el tulajdont, ha reszletre veszed. Mert onnantol kezdve, hogy alairod a papirokat az mar a tied. Legyen az barmi. Ha megszeged a szerzodest es nem fizetsz a megbeszeltek szerint, akkor kovetkezmenyei vannak. Ha normalisan fizetsz, akkor mindegy.
-
mhydas99
őstag
Igy igaz. Tevedtem. Nem szoktam minden hozzaszolasom elott kutatomunkaba kezdeni, mert eleg sok adat van a fejemben, igy tevedek en is. Elnezest kertem.
Ha te sosem tevedsz, akkor ebben is igazat adok neked.
De ha legalabb egyszer tevedtel mar eletedben, akkor ne hozd ide ezt. Forditott esetben, ha te kertel volna elnezest en nem alltam volna beled...Reszemrol vege az OFF-nak, mert sok lesz ez mar.
-
mhydas99
őstag
Megkovetem magam egyreszt, mert a GT7T-ben valoban D8400MAX van, valamiert SD7s gen 2 volt a fejemben. Ugyhogy elnezest.
Masfelol alin is 150 ezer az a telefon 12/512-ben, a sima 8400-as X7 Pro meg 105 ezer alatt van...azert az az 50 szazalekos arkulonbseg eleg meredek.
De nem a Realme a draga, hanem a Poco veszettul olcso. -
Graphics
Jómunkásember
Nem tudom miért hagyjuk a realmet, de az akku az idei év slágere lesz és már tavaly is ezzel érveltek a gyártók.
Az , hogy szerinted ez nem fontos
.
Én is befejeztem, mert nem igazán fogadtad el az érveimet. Ez így nem kellemes.Te figyi már, mihez képest jóval gyengébb a 7T ? Dimensity 8400 MAX, ugyanazt tudja, mint a Poco X7 Pro-ban lévő SoC.
Itt két userek általi mérési eredmény.. Nincs eltérés , hibahatár...
Bocs, de próbálsz még engem is meggyőzni arról, hogy ez a SoC gyengébb...
Mi az, hogy jóval gyengébb? Te mit nézel?
-
mhydas99
őstag
Ha az F7 valoban ugyanannyi volt 12/512GB-tal, mint az X7 Pro, HA annyi volt, akkor az F7 jobb vetel volt. Most azt lattam, hogy kb. 30 ezerrel, azaz 30 szazalekkal kerul tobbe, mint az X7 Pro, ami mar tetemes arkulonbseg egy 20 szazalekkal erosebb prociert...
A realmet meg hagyjuk, akku nem igazan szamit bele a hardveres kulonbsegbe, (prociban gyengebb a 7T nem kicsit), mert ha arrol van szo, akkor az emberek tobbsege a memoria/tarhely/proci/kamera negyszogben gondolkodik. A realme kameraja meg hiaba jo papiron, ha szoftveresen pocsek. Nezz osszehasonlito teszteket...
-
mhydas99
őstag
Magyarorszag meg mindig nem nyugat.
Nyugaton a penzugyileg tudatos emberek surun valtanak bankot is, ameddig nagy kotottseget nem jelent nekik (hitelek, tartozasok, ami persze Mo.-n nagyon is jellemzo igy ertheto, ha nem bankolnak at) akciokert es extrakert cserebe. A szolgaltatok kozt valodi verseny van. Magyarorszagon meg jol lathatoan kartellezik a Yettel/One/Telekom. Hasonlo csomagok szinte azonos aron vannak. Nincsenek kiugro kedvezmenyek, a telefonok arai meg elofizuval is rohejesek.
Peldakent nyugaton, pl. Angliaban 2 evre 100GB nettel, korlatlan hivassal ugyanannyiert hozol ki telefont 24 havi bontasban huseggel, mintha fuggetlenul venned meg csomag nelkul.
Magyarorszagon meg mire vegzel a 2 evvel a csomaggal egyutt, addigra kb. haromszorosan fizetted ki a telefon arat...
Ha tudatosabbak lennenek az emberek, akkor fuggetlen telefont vennenk nem szolgaltatotol vagy kartyas csomagban es melle egy kedvezmenyes, megbizhato olcso tarifaju SIM-et... -
Tiszteletben tartom, ha valaki jóval olcsóbban rendel külföldről, de... itthon 10-ből 8 telefon szolgáltatótól származik, ahol az embereknek amúgy is előfizetése van, aminek a havidíját akkor is fizeti, ha nem vesz készüléket. Én decemberben 35 ezer forintért vettem G86-ot Magenta + karácsonyi kedvezménnyel, olyan előfizetés mellé, ami kb. 20 éve megvan.
Ettől függetlenül a G77 soha nem lesz jó vétel (operátornál sem), mert házon belül több tavalyi Dimensity 7300-as modell megeszi reggelire, a konkurenciánál pedig ott van mondjuk egy Galaxy A36, Honor Magic8 Lite, Redmi Note 15 Pro 5G, stb. Egyik sem való AnTuTu-huszároknak, de mind stabil, megbízható telefonok.
-
mhydas99
őstag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Ezt irta:
Helló! Huawei Mate 20 Lite telómat kell lassan cserélnem, már 7 éve használom. Eddig a Poco X7 Pro-t favorizáltam a választékból, de úgy döntöttem megvárom az X8 Pro/Max-ot, ha nem lesz nagyon drága. Úgy terveztem max 150 ezret adok ki telefonért, úgy tűnik X8 több lesz, így egy 180-190 max lélektani határt lőttem be. De külsőre tetszik ez a G77 is. Olcsóbb is, de gondolom lassabb. Tudásban sokkal visszább lehet mint majd az X8 Pro? Mit gondoltok?
Tehat az alapgondolat mar eleve az X7 Pro volt. Ha kezdo/alapfelhasznalas lett volna a lenyeg, akkor nem feltetlen ez a telefon lett volna a kiszemelt. Valoszinuleg azert lett a Poco, mert ar-ertek aranyban az kinalja a legtobbet.
Ezek alapjan meg mindig nem latom, miert javitottal engem ki?!
De ha el tudnad magyarazni, azt megkoszonnem. -
Graphics
Jómunkásember
Nem gyengébbek hardverben, Egál.
8400 Ultra és Max egy szinten van.
8s Gen4 szintén.
Aksiban és üzemidőben a GT 7T jobb, tudom, mert van Poco X7 Pro a családban, nagyobb az aksi az előbbiben.
Kamerás fronton a GT 7T-ben egy IMX896 kapott helyet, ami jobban szerepel, mint az IMX882-es. Tehát összkép és ár-értékben picivel jobbnak érzem most én is.
De persze az X7 Pro már kifutó, sokkal többet viszont nem ígér egyelőre az X8 Pro sem.
-
mhydas99
őstag
válasz
kbyte1024
üzenetére
Ezek mind gyengebbek a Poconal, amit irtam raadasul dragabbak is.
Szoval a valaszod ezek alapjan nem, nem tudsz erosebb hardveru telefont mondani az X7 Pronal.
Szoval ertelmetlen volt az a hozzaszolasod is, hogy van annal jobb telefon azonos aron. Nyers eroben es ar-ertek aranyban nincs.
Nem akarok beled allni, de ne puffogtassunk mar hasrautesszeruen dolgokat egy szakmai forumban vagy ha megis, akkor ismerjuk el, ha tevedunk... -
mhydas99
őstag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Akkor olvasd vissza azt a kezdo hozzaszolast, amire reagaltam es talan ertheto lesz, miert ezt irtam.
Lassan Deja Vu-m lesz mar ezektol a dolgoktol...ertelmezzetek mar szituaciokat helyesen legy szives. -
mhydas99
őstag
válasz
kbyte1024
üzenetére
Nem csak Poco van az igaz.
Ha tudsz konkret peldat mondani linkkel egyutt, hogy 100 ezerert milyen telefon van, ami JOBB a Poco X7 Pronal (12GB/512GB) azt megkoszonnem. Lehet Alirol is persze, csak Global legyen es ne kinai verzio globalositva.Nekem nem a szivem csucske a Poco meg a Xiaomi, de ha valaki kis penzert keres eros vasat, ennel jobbat nem tudok mondani. Te tudsz?
-
mhydas99
őstag
válasz
kriszwells
üzenetére
Aliexpressrol rendelj Global romos Pocot, ne Magyarorszagon vedd meg.
Poco X7 Pro 12/512GB 100 ezer korul van. Ugyanaz mint a magyar csak nincs rajta magyar gari.
Az X8 Pro erdemben nem lesz annyival jobb telo, mint amennyivel dragabb.
Ez a Moto meg a kukaba valo, ha az igenyeid a Poco hardvere melle huznak -
válasz
Bareszotron
üzenetére
Ezért kérdeztem én is, hogy ironizálsz-e. Motorolától egyszerűbben nem tudtam még telón zseblámpát bekapcsolni, kijelzőt sem kell feloldani, csak rázol rajta jobbra-balra párat és már kapcsol is. Messze van ez az idiotizmustól, szerintem.

-
Bareszotron
aktív tag
Nem.
Tudod milyen irritáló? sokszor azt érzem csak emiatt váltanék egy másik márkára.
Vagy rázod mint egy idióta, vagy megálsz és tartod lenyomva azon a kis apró ponton fél óráig hogy bekapcsoljon a lámpa. kikapcsolásnál ugyanez.
Egy normális húzós/csúsztatós módot belerakhatnának.
Ok, úgyis lehet hogy lehúzod az értesítő panelt, de ahhoz sincs kedvem. -
válasz
Bareszotron
üzenetére
Nehéz rajtad mostanában kiigazodni, de mivel Motorolád van, feltételezem nem ismeretlen a gyors zseblámpa funkció.
-------------------------
A telefon teljesen értelmezhetetlen, felesleges volt piacra dobni.
-
válasz
Bareszotron
üzenetére
Ez most irónia akar lenni?
-
Bareszotron
aktív tag
válasz
kriszwells
üzenetére
Lezárt képernyőn nehezen lehet aktiválni a zseblámpát Moton
-
válasz
kriszwells
üzenetére
Abban biztos lehetsz
-
kriszwells
aktív tag
Helló! Huawei Mate 20 Lite telómat kell lassan cserélnem, már 7 éve használom. Eddig a Poco X7 Pro-t favorizáltam a választékból, de úgy döntöttem megvárom az X8 Pro/Max-ot, ha nem lesz nagyon drága. Úgy terveztem max 150 ezret adok ki telefonért, úgy tűnik X8 több lesz, így egy 180-190 max lélektani határt lőttem be. De külsőre tetszik ez a G77 is. Olcsóbb is, de gondolom lassabb. Tudásban sokkal visszább lehet mint majd az X8 Pro? Mit gondoltok?
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Oldfoksz
aktív tag
Ezt a telót az idei blekkkfrálydélyen kell megvenni.
74999 Ft-ért
Mint most az Edge 50 Fusion az Alzán.
És az ár-érték is klappolni fog. -
DrKapocs
őstag
G86 Power 12/256-ban 101 eFt volt. Jó kijelző, nagy akku, Edge 30 Ultra mellett is simán jól használható processzor (soha nem játszok), DC-dimming, 920 Hz PWM. Lényegében véve egy Edge nem ítélt kijelzővel. Szerintem inkább G86 Power, mint ez.
-
Bareszotron
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Viszont cserébe rosszabb az UI stb, és ha Moton jobb az üzemidő az is nagy plusz, de igen akkor is ciki az ilyen proci ilyen áron
-
aprokaroka87
nagyúr
Csak hogy értsd
én nemrég kb 120-130 ezer forintos áron vettem egy poco x7 pro telefont amiben mediatek dimensity 8400 ultra van, na kb ennyi a különbségTermészetesen nem is biztos hogy szükséges a 8400 de egy jobb és frissebb 7xxx szériás mediatek chipsetnek illene bele férnie.
A 6400 egy öskori alapokra épülő helio g99 kicsit turbó változata, csak egy példa a cortex a76 2018-ban lett bemutatva...
-
Oldfoksz
aktív tag
Ez itt ugyan egy erős off,de...
A Gsmarena tesztelte a Moto új flagdzsunkáját.
A Signature-t.
Rövid konkluzio: az adott összegért minden konkurense
jobb
-
Egy újabb hulladék...
-
Ricardo
titán
Tekintsünk el az irreálisanmagas induló ártól. Ez a telefon önmagában ártól függetlenül egy zsákutca. Beletesznek egy olyan kamerát, amit a vas nem tud lekezelni
-
Nem hogy drága,nagyon drága
-
judas13
veterán
Ezt a rengeteg típust és számozást kihalás, lassan már követhetetlen. Sokszor pedig a kevesebb több.
-
Mire nem elég amúgy egy ilyen Dimensity 6400? Böngészésre, Youtubeozásra, chatelésre sem? Én egy Realme GT Neo 2-ről (Snapdragon 870) váltottam vissza egy G85-re (amiben lényegében csak egy rebrandelt 695 van, kicsit magasabb órajelekkel) az még szerintem ettől is gyengébb és vastagon elvagyok vele, sőt, túlnyomórészt csak 2 naponta töltöm, b@szott jó a kijelzője, könnyű, tényleg szeretem.
Azt értem, hogy ez drága jelenleg ennyiért, de ha majd lentebb megy az ára, vagy szolgáltatótól kihozva szerintem ez egy teljesen vállalható készülék lesz átlagos felhasználásra. Környezetben is leginkább azt látom, hogy mindenki megveszi a zászlóshajókat, sőt sokan fizetik részletre, de, hogy minek, azt szerintem ők sem tudják, ki sem használják.
-
novinyul
veterán
Edge Neo-t kihagynám
Sima a Pro meg az Ultra elég is lenne. A Neo már nagyon rajta van a sima Edge-n. Amúgy meg egész jó kis rendszert raktak össze, tényleg csak jó dolgokat raktak az alaphoz. Még a frissítések kiadásán kellene reszelni és akkor tényleg nem lenne rá panaszom.
Sima Edge 50 van második telefonnak, de nagyon korrekt telefon, ráadásul már kifejezetten diszkont áron. -
Navaren
aktív tag
Nagyon jó a cikk címe, de elég idétlen, kiegyensúlyozatlan pakk maga a telefon.
Köszi a tesztet. -
Isti2
aktív tag
Egyetértek, fölöslegesen sok modell van.
Szerintem elég lenne G szériának is max 3-4 modell, az edge szériának megfelelő nevekkel és számokkal. Lenne neo, sima, pro, ultra azt kész. Jobban kellene össze legózni az alkatrészeket az árszinthez képest. Egyszerűbb lenne a frissítések szempontjából is.
A színek és az anyagok kiváló üde színfoltjai a piacnak.Ez a millió számú szinte tök ugyanaz modell sosem tetszett(ex Nokia, Samsung, Xiaomi, bbk 5 márkanév alatt...).
-
aprokaroka87
nagyúr
Ez a chipset kb egy kicsit turbozott helio g99 amiben van 5G.
A G99 meg borzasztó elavult már. -
janeszgol
félisten
Motorola, Nothing. Két gyártó, akik eddig versenyben voltak, mint alternatíva a Samsungnak vagy Xiaominak, de elindultak a lejtőn. Igazából már bőven bucskáznak le.
Kár! -
ghiottone
nagyúr
Nem tudom hova rakni ezt a modelljüket sem. Megint van egy rakat G, gyenge hardverrel.....
-
A szokásos. Ezt csinálja már rég a Moto. Gyenge vas,magas ár. Kb semmi nem szól mellette. 125pénz??? Aha....
-
Vtwo
őstag
Nem gyenge az árazás.
Begyűrűzött a ram mizéria. -
elmepocok
tag
A saját csapdájukba sétálnak most bele a motorolánál. Az edge szériát felhúzták 7000-es dimensityre, akkor a G szériát csak alá kell lőni valamivel, dehát elszálltak az árak és így az alsós hardvert kell ennyiért adni.
Arról nem is beszélve, hogy a G70-es széria ilyen 70-80 ezres ligában játszott eddig, a G80 volt 100 körül, de akkor meg már vettél inkább edge-et, mert az meg 120 körül indult.
Most borult a bili és kiderült, hogy eddig is legalább egy polccal magasabbról kellett volna válogatni a chipsetet minden készülékhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Háztartási gépek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Yettel topik
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és azt hiszi, akkor már neki van igaza.

nem is merek javasolni mást pedig volna