Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NightLord
üzenetére
jó, azért az őrlők kb. 100%-ban van egy csomó pangó őrlemény. egy kezünkön meg lehet számolni szerintem azokat a konstrukciókat, ahol nincs, ráadásul ezek jelentős része a high-end kategória (hg one stb.). ahol van vízszintes garat, ott azért lehet rá számítani, akkor is, ha a késtartó házban kevesebb ül bele, mint mondjuk a mazzereknél. (de ott is különvenném azt, amit egy tök tiszta gép elnyel versus a darálásonkénti szórást)
legalábbis én így tapasztaltam ezeket a dolgokat, de nem volt még például fiorenzato cuccom.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Renault, Dacia topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Star Trek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest