Hirdetés
- Egérpad topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
verti1
üzenetére
Igen, a fokozatok magyarázatra szorulnak. A "." előtt a gyűrűn olvasható szám, utána pedig a ricni szerepel. 0.45 tehát a 0-1 fokozat között van, a 4-5 ricni között.
Este a decaf alapján már láttam, hogy szobahőmérsékleten azt is finomabbra kellett őrölni, mint amikor fagyasztottam.Viszont arra még kíváncsi lennék, hogy másnak is jobban ízlik ~1 percesen a kávé? Meg szoktam kóstolni egyből, ahogy leállítom a pumpát, majd fél/1 perc múlva miután eltakarítottam a gépet. Utóbbi fényévekkel finomabb.
Valamelyik nap kartömítést cserélek, mert már kicsit pipa vagyok, nem hagy diagnosztizálni a masina. Ha a nyitott karba teszem a Strada kosarat, akkor ereszt. Ha a gyáriba teszem, akkor semmi. Mikor a Renekát tettem a nyitottba, akkor sem eresztett.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Df83v2 választható késekkel
- Jura E6 Piano Black automata kávéfőző eladó
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- DeLonghi Caffé Venezia I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest