Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    Nemrég hozta meg a futár a 4 személyes Brikkát. Finoman szólva sem örülök neki úgy mint ahogy vártam. A kavebolt.net-ről rendeltem. Felhívtam őket előtte és direkt megkérdeztem, hogy ez már az új fajta gyártmány-e. Kicsit értetlen és felháborodott hangnemben lett közölve velem, hogy persze...az. Szűrőre is rákérdeztem. Akkor most szólok, hogy baromira nem az. Vagy ha igen, akkor ez kutyagumi színvonal. Egy tesztjellegű vízátfőzést csináltunk. 2 helyen is csorgott ki belőle a víz... Már önmagában ezért is vissza fogom küldeni. De ezen kívül is valami hányadék munka az egész. Az alsó rész belseje olyan mint egy világháborús épületrészlet. De a helyzet kívül sem jobb. A szűrőben meg egy méretes szántás van. Persze az újakra jellemző olasz származás is hiányzik belőle.

    Ha teljesen vakon rendelem még talán azt mondom én vagyok a hülye, de ha már direkt rákérdezek akkor ne már...

    Volt már nálam kölcsönbe Brikka (igaz 2 személyes) de az fényévekkel jobban nézett ki használtan mint ez amit most kaptam újonnan.

    [ Szerkesztve ]

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák