Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Lavazza Crema e Gustot mondják még jónak, ezt talán meg lehet még próbálni, de szerintem espressonál nem lehet megúszni a darálót ugyanis a darálás finomságának és minőségének itt elsődleges jelentősége van. Amikor nekem az első espresso gépem volt, (Delonghi Bar14, kb. ue a kategória) daráló hiányában én is bolti téglákkal próbáltam, de egyik se volt jó. Akkor vettem szemes kávét és szükségmegoldásból propelleres darálóval daráltam, ahol a szemcseméretet az idővel lehetett mérni
(az egyenletességet inkább hagyjuk). Ez a megoldás is sokkal jobb volt a bolti téglánál. Aztán a másik nagy ugrás egy normális daráló vétele volt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(az egyenletességet inkább hagyjuk). Ez a megoldás is sokkal jobb volt a bolti téglánál. Aztán a másik nagy ugrás egy normális daráló vétele volt.