- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter.szabo
csendes tag
Igen, ezen én is sokat gondolkoztam.
Anno SiD ezt írta a megkeresésemre: "Olasz kávéra kitűnő a Caravel, de újhullámos kávékból nem biztos, hogy ki tudnád vele hozni a maximumot több okból is. A legfőbb ok a Caravel ideális kávé / víz aránya.
Teli szűrőkosárral működik a legjobban, egy teljes pumpálással. Az alacsony lökethossz miatt ez egy olasz risztrettót jelent kb. Újhullámos kávékhoz szerintem nem passzol ez az arány, két húzással meg már nem csinál jó kávét a gép."Ugyanakkor én jelenleg azt tapasztalom, hogy a gyári szűrővel (amibe belemegy 12-13 g kávé) jól lehet tartani az 1:2 arányt (egy húzással). A fejet is jól át lehet melegíteni, tehát az SO-khoz is elvileg minden feltétel adott. Az első próbálkozásaim alapján is elfogadható volt a végeredmény.
De újra mondom, hogy nagyon az elején vagyok a Caravel kiismerésében.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged