Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deadzone41
őstag
Ezek a módszerek nem a high-end koffi mágusoknak valók, viszont halandóknak hordozhatósnak, espresso alapú tejes italokhoz teljesen ok szerintem. A hosszú kávékba nem való tej, viszont egy ilyen aeropress-es rövidkávé tök jól működik latte-nak pl. Real espresso címke tényleg ferdít picit, viszont ha espressonak nevezheti az a kismillió pocsék kávét adót vendéglátó hely a felszolgált fekete levest, akkor had legyen már ez is az.

Másodkézből beszereztem egy ikeás maghőmérőt, viszont van egy olyan gondom vele, hogy 130fok fölött nem hajlandó mérni, azt írja Hi. A riasztó hőfokát se engedi 130 fölé állítani. Viszont leszedtem a használatiját és ott meg 250fok szerepel maximumként. Van itt valaki akinek ilyen hőmérője van? És tud ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest