Hirdetés
- OLED TV topic
- Videószerkesztés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Asztrofotózás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
Xabi78
üzenetére
Most erősen gondolkodom, lassan meg kell hoznom a döntést. Már csak az a kérdés merült fel bennem, hogy mekkora lehet a különbség a 2 és a 4 csészés verzió között. Átlag felhasználók, kisebb különbségeket biztosan nem tudnak megkülönböztetni, annyi biztos, hogy amit otthon szuperautomatával főzök, az kimondottan ízlik nekik.
(#30989) mufi: nekem Saeco Incanto De Luxe van, teljesen meg vagyok elégedve a lefőzött kávé minőségével. Megbízható készülék, ismerősi körben van még két ugyanilyen gép, nincs velük gond. Én már párszor szétszedtem ugyan, de csak tisztítani. Alkatrész könnyen, aránylag olcsón beszerezhető. Az olajos kávészemeket nem szereti, mint ahogy egyik ilyen kompakt szerkezet sem. 60k körül mennek a szebb, garanciális darabok, pár ezer lefőzött adaggal.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest