Hirdetés
- PLC programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- eGPU tapasztalatok
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Pacificaffe Pin-Up Espresso: Az előzőleg kóstolt Rome Espresso őrlőbeállításával készült, amit a következő alkalommal még finomabbra állítok majd, tehát brutál meg extra killer finomra kell állítani az őrlőt hozzá. Mérni ismét nem mértem, saccra 18-18,57949498498 gramm kávéból készült, közepes tömörítéssel. A forróságot ő sem szereti, érdekes módon nagyjából annyira bírja, mint a Rome, pedig majdnem dupla annyi Arabica van benne. Közepes gyorsaságú lefolyással hasonló ízeket kaptam, mint a Rome esetén, csak előjött belőle még egy kis gyümölcs is, de nem kell nagy gyümibombára gondolni, épp csak egy kicsi, tehát ez is inkább olaszos ízeket produkált. Mogyoró, rengeteg kakaó és egy kis narancsos étcsoki. Az utóíze kellemetlenebb és tovább tart, mint a Rome-nak, így ezt 5 perc után kénytelen voltam leöblíteni egy pohár vízzel. Első húzás volt, nyilván tudok még belőle jobbat is húzni, ha összeszokunk, de már elsőre sem volt rossz. Ezt a kávét is érdemes kipróbálni, az ára sem vészes: 4000 Ft/kg. Akinek ízlett a Rome, annak ez is ízelni fog.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest