Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Toobee

veterán

Pacificaffe Pin-Up Espresso: Az előzőleg kóstolt Rome Espresso őrlőbeállításával készült, amit a következő alkalommal még finomabbra állítok majd, tehát brutál meg extra killer finomra kell állítani az őrlőt hozzá. Mérni ismét nem mértem, saccra 18-18,57949498498 gramm kávéból készült, közepes tömörítéssel. A forróságot ő sem szereti, érdekes módon nagyjából annyira bírja, mint a Rome, pedig majdnem dupla annyi Arabica van benne. Közepes gyorsaságú lefolyással hasonló ízeket kaptam, mint a Rome esetén, csak előjött belőle még egy kis gyümölcs is, de nem kell nagy gyümibombára gondolni, épp csak egy kicsi, tehát ez is inkább olaszos ízeket produkált. Mogyoró, rengeteg kakaó és egy kis narancsos étcsoki. Az utóíze kellemetlenebb és tovább tart, mint a Rome-nak, így ezt 5 perc után kénytelen voltam leöblíteni egy pohár vízzel. Első húzás volt, nyilván tudok még belőle jobbat is húzni, ha összeszokunk, de már elsőre sem volt rossz. Ezt a kávét is érdemes kipróbálni, az ára sem vészes: 4000 Ft/kg. Akinek ízlett a Rome, annak ez is ízelni fog.

Új hozzászólás Aktív témák