- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Bakker, magyarázza már el nekem valaki, mi folyik itt!

Mér kellett rászàlni Kávékalmárra...?
Majd ha valamelyikőtök csinál olyasmit, mint az a videó, akkor lehet pampogni!
Blaze, vazze, Te is azonnal mektaláltad a süket foltot a padlón! Pedig a béna képeidért nem is szóltunk be (annyit)! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A moderációhoz meg annyit, hogy nem először köt belém, kóstolgat valaki (akit most nem akarok megnevezni
), de valahogy mindig egy kalap alá vesznek vele, pedig azt rühellem! Hol olvastátok, hogy valaha belekötöttem volna valakibe vagy szánt szándékkal kóstolgatom (kellő önirónia nélkül, és persze bután, a legelemibb udvariassági szabályok mellőzésével, mint egy autista)? És Parcit hogy-hogy nem moderálják ki, mikor a témához ő is hozzászól...?

Szóval nem értem soxor ezeket. A bajuszkapcsolóról egy süket óvodás automata zombi moderátor miatt jöttem el, aki a társasághoz tartozott, ennek ellenére szórogatta az ütéseket a tagoknak. Ez nekem nem fér bele egy ilyen klub-szerű csevelybe. Az én felfogásom szerint itt egyenrangú játszótársak fociznak, nem állíthat ki senki senkit. A másik fórumon ez megtörtént. Nem szeretném, ha ez is abba az irányba menne...

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- War Thunder - MMO Combat Game
- League of Legends
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- Vadonatúj, sosem használt DJI NEO 2 alapszett eladó! DJI NEO2 - 2 év DJI garancia
- Shell Fuel Tanker Collection kamionok
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- Eladó bontatlan LEGO készletek (40290, 42160, 42122, 42138, stb)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd ha valamelyikőtök csinál olyasmit, mint az a videó, akkor lehet pampogni!
Blaze, vazze, Te is azonnal mektaláltad a süket foltot a padlón! Pedig a béna képeidért nem is szóltunk be (annyit)! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), de valahogy mindig egy kalap alá vesznek vele, pedig azt rühellem! Hol olvastátok, hogy valaha belekötöttem volna valakibe vagy szánt szándékkal kóstolgatom (kellő önirónia nélkül, és persze bután, a legelemibb udvariassági szabályok mellőzésével, mint egy autista)? És Parcit hogy-hogy nem moderálják ki, mikor a témához ő is hozzászól...?