Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
tariattila
üzenetére
Én is iszom olcsón a jó minőségű friss kávémat, más meg kajtasson, meg üzengessen miatta.
Én élvezem minden percét a pörköléstől a fogyasztásig, egy percig nem bánom, hogy belevágtam.
A saját számízére igazítottam jó pár fajtát, amióta magamnak pörkölök egyszer se vettem mástól kávét, mert bőven jobb minőséget produkálok mint akármelyik bolti kávé. Van aki jobban pörköl nálam, de nekem se megy annyira szarul, hogy mások picivel jobb kávéjára szoruljak. Arról nem is beszélve, hogy olcsóbban fogyasztom a lehető legfrissebb kávét, mint az aki mástól veszi a kicsivel jobbat, ami nem biztos hogy jobb, mert az enyém olyan, ahogyan én szeretem.Béláról meg annyit, hogy nem pörkölnék, ha ő nem segít hozzá olyan áron és olyan kondícióval, amit inkább nem is részletezek. A kávékat is jó áron, jó kondícióban szerzem be tőle, ezt se részletezném.
A pavonim beszerzése is megérne egy litániát, illetve a napokban érkező mazzeré is.
Ha a haszonvágy, meg a gyors meggazdagodás érdekelné, akkor ezek a cuccok nem nálam landolnának.
A stílusa nekem se jött be az elején, ezt neki is megmondtam, de ezen már túl vagyunk.Részemről itt vége a témának.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Napelem
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Alienware 17r4 olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest