Hirdetés
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- VR topik
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteelCowboy
csendes tag
Ha az általad írt kritériumokat mind figyelembe veszem, az én tippem a 9barista lenne. Műszakilag nem több hozzáértést igényel, mint egy mezítlábas kotyogós, ellenben igazi presszót ad. Ha a reggeli esőtáncot kihagynátok, szerintem ennél egyszerűbb presszóképes eszköz nincs. Valószínűleg darálóból sem túl válogatós. Kb. 120-130 ezerből megvan, a többi mehet őrlőre.
A másik ötletem a manuál karos vonal volt (de én elfogult vagyok kicsit), Flair, Robot, de ezeknek az előkészítése (előmelegítés, stb...) igényel némi megszokást. Ha már a rutin része, csukott szemmel is megcsinálja az ember és időben nem hosszabb procedúra (sőt), mint egy pumpással. De ez olyan, hogy az ember kipróbálja és elválik, hogy bejön vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Napelem
- Filmvilág
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Indul a ChatGPT Health
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest