Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crey
addikt
Sziasztok!
Eljött a napja, amikor a hőn szeretett Benvenuto B20 (igen, tudom, automata) már gazdasági totálkár. Nem éri meg javítani. Most vagy befektetek valami használt Jurába, és eljátszom ezt újra és újra, vagy meglépem azt amit már régóta szeretnék, egy karos főzőt rendszeresítek itthonra.
Viszont, van egy ún. feleségem is velem egy lakásban, és ha azt mondom neki, hogy szétcsapott arccal, kora reggel neki egy külön darálóval darálni kell, majd esőtáncot járni, hogy kávét kapjon, valószínűleg elkezdi fenni a kasztrálókést.
Szóval emiatt nézegettem a Sage gépeket, mert kb. egyszerű a kezelésük (neki is aki csak kávét akar, pont leszarja a többit), és talán én is játszhatok egy kicsit.
Visszaolvastam, és láttam hogy többen ajánlották és nézegették a BES920-at, de nem vagyok benne biztos hogy most ki akarok vágni az ablakon 350k-t kávéfőzőre.
Van-e ultimate kombó 200k-230k körül, amire azt mondátok hogy ennyiért ez kiváló vétel, és megfelel annak, hogy egy reggelente roppant kómás, kávé nélkül parányit agresszív, de amúgy műszakilag nem teljesen analfabéta feleség is tudja használni.
Használt is érdekel, ha legalább fél év garit vállalnak rá.
szerk.: ja és presszót, risztrettót iszom, nem vagyok híve a hosszú kávéknak.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgatós találkozó
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs