Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
iOS8 GM hívókép teljes kijelzős. Nem rég vettem észre.
-
bmwk1200s
őstag
Sziasztok!
Szeretném feltenni az i5-re az ios8 GM-et (beta 5 is fenn volt rajta) és valamiért az itunes nem engedi.
De miért nem, ha már eddig is ment rajta a beta?
Yosemite van fent, itunes 12, eddig minden rendben volt...
Ötlet? -
Zjunior
veterán
válasz
nederlanden #85692 üzenetére
Nagyobb kijelző, akksi jött veheted az i6+-t
-
madgie
titán
válasz
Szerintem a LED-nél még jobb az Active Display, de hát annak csak AMOLED-nél van értelme.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Én azért a rendszert nem dobom el a led miatt...
-
legiaap
félisten
Valaki segítene? A Pages-ben csináltam egy dokumentumot amit netes oldalon kéne csatolnom. De amikor rámegyek a csatolásra csak a fotók közül választhatok. Ötlet, hogy tudnám ezt megoldani iPhone-ról?
-
gabor0077
aktív tag
válasz
matyi19 #85663 üzenetére
Szerintem nem éri meg. Lehet, hogy van egy halom megbízható eladó, meg a készülék, amit küldenek is jó, plusz talán az ár is kedvezőbb, de ráraknak egy halom import vámot, ha USA-ból jön akkor különösen, plusz postaköltség sem kevés. Meg még az is lehet, hogy valamilyen oknál fogva lefoglalják valamelyik határon... Szóval én inkább Magyarországon nézelődnék.
-
Greentea
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek Most megéri-e 100-120ezer forint körül Iphone 5C vagy Iphone 5-öt venni? 5C új lenne a 5 az használt.
üdv. -
erdoke
titán
Kaptam egy levelet az Apple-től, miszerint a 15 GB-os iCloud csomagomat fellőtték 20-ra, és jóváirnak a kártyámon bő 4 eurót. Jövőre 11 eurót kell fizetnem egy évre, ha így hagyom.
Ha jól értem az éves díj számítási módját (=11 havi), akkor a 200 GB 44 euróba kerül (3,99 /hó)? -
madgie
titán
válasz
Adorjanksz #85679 üzenetére
USA nettó, Ausztria bruttó.
-
Adorjanksz
tag
elfelejtettem! a telefon mennyire fog billegni a kiálló kamera miatt? és a kamera - burkolata, üvege - mennyire fog kopni/karcolódni?
-
Adorjanksz
tag
store.apple.com/AT/ - > 16 gb i6 699 euró kb 220 rongy
store.apple.com/US/ - > 16 gb i6 contact free t-mobile 649 dollár kb. 160 körül
persze felesleges bármiféle hasonlat...útmutatónak talán jó lehet.nem tudom pontosan mi volt az i5s kezdőára szeretett hazánkba, de az i6 megjelenésig hivatalos forrásból a készülék indulóára 220 volt, biztosan drágább lesz az i6, olyan 240 körül tippelek, a 6plusról nem is beszélek.
-
szekfizsolt
senior tag
Oké, igazad van, bár azt gondoltam, miután végignéztem az élő stream-et és több viszonylag "szakmai" oldalt, hogy tájékozott lehetek ezügyben, erről nem hallottam, ez egyrészt - ezek után - az én hibám, másrészt viszont egyik oldalon sem - ahol ennek utánaolvasgattam - említették sajnos. Nem kötözködni akartam, egyszerűen erről nem hallottam és mint utólag kiderült, ezzel nem vagyok egyedül.
galaxys80: Akkor is elhittem volna, ha azt mondod, hogy nem hülyéskedsz, de köszi.
-
galaxys80
veterán
válasz
szekfizsolt #85674 üzenetére
-
Noxy
veterán
válasz
-
válasz
Kb.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
-secret- #85672 üzenetére
Hát ha körlevelet nem is, azért valami publikáció lehetett volna, hogy tudjon róla a "szerencsétlen Iphone tulajdonos", kapott egy zenei albumot... Kicsit ilyen "titkos" ajándék jellege volt, aztán mindenki néz - mint pl. én - hogy ez meg mi...
galaxys80: Komolyan, vagy hülyéskedsz?
-
válasz
szekfizsolt #85667 üzenetére
Mindegy annyira nem izgat, amúgy sem tartok flac zenét telefonon mert egy flac album helyett 3 mp3 album fér.
-
válasz
vadászcsiga #85662 üzenetére
Lefrissítem iTunest gépen akkor megjelenik, vagy ír valami értesítést, hogy kaptam?
-
matyi19
őstag
iPhone 5S eBay-rol?
Valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalat?
Esetleg megbizhato eladok...? -
Edi77
őstag
válasz
szekfizsolt #85658 üzenetére
Köszi!
Valahogy nem szeretem az ilyen meglepiket
iTunes-szal hogy kell letörölni? -
válasz
szekfizsolt #85658 üzenetére
Legalább koncert verziós album?
-
szekfizsolt
senior tag
Igen, az Iphone 6 (és egyebek) bemutatója után mindenki megkapta ajándékba...
iTunes-al töröld le és nem lesz rajta... Vagy a készüléken a beállítások / zene alatt tiltsd le a letölthető zenék megjelenítését.
Én is meglepődtem, mikor megláttam, mert nem vette U2 albumot... (legalábbis nem emlékeztem rá) -
Edi77
őstag
Valahogy rákerült a telómra a U2 album letölthető módban
Pedig nem is tartok zenét rajta. Ez valahogy eltávolítható? Gondolom, az iTunes tette föl.
-
szekfizsolt
senior tag
Pedig a zene volt az... Kicsit megkergült az IOS 8 utáni IOS 7.1.2 visszatételétől és a zenéimet az egyébbe "tette" és a telefon meg nem látta. Csináltam utána ismét egy visszaállítást, az egyéb "visszacsökkent" kb 600Mb-ra és visszatette a durván 3.5Gb zenémet. Már az előző beta kipróbálása után is rendetlenkedett a visszaállításnál...
-
rakloo
aktív tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni. A legújabb rendszerre van frissítve az i5-öm, és szeretném megnézni,hogy R-sim-el esetlegesen tudom-e használni. Ha valaki volna olyan kedves,hogy egy próba erejéig kölcsön adná, akár fizetnék is érte,hogy meg tudjam nézni, megéri-e beruházni egyre, vagy csak fölöslegesen venném meg. A segítséget előre is köszönöm.
-
válasz
r3dsnake #85653 üzenetére
Persze, meg még Kombájn app is, hogy a learatott búzát egyből iCloudba tudja feltölteni az őstermelő... Mert annyira olcsó és egyszerű, hogy ennél jobb már nem is lehet. A hájtek Epöl vekkeren persze mindezt valós időben követheti.... Ja, igen. Az iPhone app. Azzal egy gombnyomásra akár meg is oszthatja a kenyérre valót a Fészbúkon...
iPhone 6+ minden traktorba! -
domerator
veterán
Aktívak az új iCloud csomagok és árak!!!
20GB 1eur per hó
-
legiaap
félisten
A Reachability feature csak a 6plus-nál működik vagy a sima hatnál is?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gsx-rr #85644 üzenetére
5S is 225ről indult, és márciusba már 140-ért lehetett venni így (anno i5-nél is hasonló volt a szitu.).
Amúgy mintha itt olvastam volna több embertől is hogy olcsóbban indul külföldön az i6 pár ezerrel mint tavaly az 5S, és azért kalkuláld bele hogy az euró is pont az egekbe van nálunk.
Nekem meg ami nagyon hiányzik róla egy led értesítő jelző az előlapon, ezt ahogy látom nincs rajta. Na meg a karcálló zafír üveg, mivel már nagyon régóta az megy hogy olyan lesz a kijelző...Persze a vízállóságnak is tudtam volna örülni...
-
Gsx-rr
veterán
válasz
B-L-A-C-K #85643 üzenetére
Én például pont a nagyobb kijelző miatt váltok csak. Aktívan használom egész nap a telefont és nekem "kicsi" ez a kijelző!
5 Éve Iphone-om van de decemberben pont a nagyobb kijelző miatt váltottam droidra!
Az igaz ,hogy 2 napig tudtam használni a telefont és hálisten el is adtam.Szerintem többet nem is próbálkoznék vele.Nálam ami nagy csalódás ,hogy nem lett vízálló az I6.
Ha ilyen magas áron indul necces lesz ,hogy 120 ért legyen kb fél év múlva! Az majdnem fél ár!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gsx-rr #85640 üzenetére
Nem tudom, engem annyira nem fogott meg hogy azonnal vegyek, ha váltok is majd április körül, akkor már 100 ezer olcsóbban megtudom venni a magánszemélyes új szolgáltatós telefont, és onnan a 6S megjelenéséig már nem nagyon fog esni az ára...Vagyis ha i5-öt, és 5S-t veszem alapul, mert annál is ilyen szisztéma volt.
-
TBMC
addikt
majdnem biztos, hogy a valaha gyartotott egyik legdragabb ifon lesz hazankban... sajnos. bar mashol is emelkedtek az arak ha jol latom a tavalyi 5S announcehoz kepest.
-
Gsx-rr
veterán
Nagyon kíváncsi leszek itthon mennyi lesz az Iphone 6,mert én ma foglaltattam egyet Luxemburgban és ott 664 euro ami igencsak 209.000.-
Ennyi volt itthon induláskor a I5. Akkor kintről nekem 185.000.- be volt az I5.
Kizártnak tarom ,hogy ennyi legyen itthon is. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Joe Swanson #85636 üzenetére
Egy évnél hamarabb ne is számíts rá. Az i5S is drágább még mindig.
-
Hunt3r22
őstag
válasz
Joe Swanson #85634 üzenetére
6-7 hónap elteltével esetleg..
-
Hunt3r22
őstag
válasz
Joe Swanson #85602 üzenetére
Ahhoz nagyon erősnek kellene lennie a forintnak, remélem tudod
Én olyan 220-240e forintra tippelem a hivatalos független árat az i6-nak,
-
HUTCHDB
nagyúr
Az i6-nál (iOS8) a billentyűzetről (annak cserélhetőségéről) van valami hír?
-
r3dsnake
nagyúr
Nálatok működik a Shazam Sirivel?
-
válasz
Newyorker #85628 üzenetére
nem tudhatod, csak tippelhetsz, a saját banki csomagod...stb alapján!
hidd el, 1 - 2 e ft miatt én sem utalgattam volna havonta egy évig, hanem kifizetem egyben.bull84ghia; milyen típusú telefonon?
5s-en jobb a 8 gm, mint a korábbi 7-es verziók, és ahogy olvasom itt a fórumon, mások is így tapasztalják, még ha csak rövid is eddig a tesztelési intervallum. -
válasz
Newyorker #85620 üzenetére
nem milliókról, de a 160 e ft sem számított annyira kevésnek bő 2.5 éve, meg közben romlott a pénzt, ezért amit részletekben kifizettem egy év alatt, az folyamatosan kevesebbet ért, rosszabbul jártam volna, ha vásárláskor egyben kicsengetem, és ha csak 10 e ft-ot nyertem rajta egy év alatt, már megérte!
gabor0077; igen, jobb a gpu, a cpu is, továbbá van ujjlenyomat-olvasó, jobb a kamera, nagyobb kapacitású akkumulátor és jobb akkumulátoros üzemidő, hogy csak a fontosabbakat említsük.
-
szarka996
tag
Az i6 és az i6 Plus között van valami a különbség a méreten és a kamerán kívül?
-
gabormgp
senior tag
Az iphone 5 és az 5S között sok különbség van,és mi??
-
bull84ghia
őstag
Én nálam megy vissza a 7.1.2.
A 8 elfelejti lerakni a megkezdett hívást kilépeget különböző programokból. -
Newyorker
addikt
Ezt mondja mindenki, h azért veszi részeltre mert nála kamatozzon a pénz! Ennyi befektető van magyarba? Üzletember? Nem milliókról van szó
-
válasz
Newyorker #85617 üzenetére
nekem például jobb a szolgáltatós - az esetleges jótállási ügyintézés miatt -, még akkor is, ha majdnem a független árában volt.
vettem már telefont részletre a szolgáltatónál - pont egy iphone volt, a 4s anno -, de nem azért, mert nem tudtam volna akár többet is megvenni egyszerre teljes áron, hanem mert kedvezőek voltak a feltételek, és ha a végár nem több, akkor miért ne nálam kamatozzon a pénz?
arról nem is beszélve, hogy időközben is bármikor kifizethető az összes részlet egyszerre, ha valamiért fontos lenne. -
Newyorker
addikt
Függetlent kell venni, annál jobb nincs, ha valaki ilyen értékű telt részletre vesz az a tipikus mülmájerkedés, semmi más! aki teheti az vegyen ilyen telt és az kpra veszi úgyis
-
inkább kifizettem egyben a 215 e ft-ot, mert egyrészt díjcsomagra sosem írok alá hűséget, másrészt az általam használtban részletre sem adták/adják.
azért vicces, hogy ha aláír valaki 1 év hűséget az előfizetésére, akkor egy fillér kedvezményt sem kap a domino és listaárhoz képest, 2 év hűség esetén pedig csak 5 e ft-ot, ami egy bő 200 e ft-os készüléknél több, mint nevetséges...
aki csak az előfizetésre ír alá 2 év hűséget, de díjcsomagra nem - mert mondjuk a legolcsóbbak valamelyikét akarja használni, vagy egyszerűen csak nem köti le, mert később bevezethetnek sokkal jobbat is -, annak nem is adják részletre.
anno, a 4s idejében ilyen nem volt, de mára már még annyira sem becsülik meg a hűséges ügyfeleket, ezért szépen vásárolok inkább listaáron, és idővel - nem is olyan sokára - mindegyik előfizetésemen kifut a hűség, illetve már van is olyan, ami régóta nem hűséges, de nincs is miért lekötnöm, félek, az új iphone típusokkal sem lesz... -
M@te
senior tag
5s 5c ára szépen lecsökkent
bocsi ha volt már
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Kicsit szolgáltatós a kérdésem. Tavaly Novemberben kb mikor bejött az országba az 5S, akkor vettem a T-nél az enyémet. 15 ezres havidíj mellett volt 75 ezer a készülék (24x2500-as részlet + 15 kezdő asszem). Most felmentem a T oldalára. Létezik, hogy azóta ahelyett, hogy lejjebb ment volna, ugyanebben a csomagban 110 ezer a készülék?
Ezek után nagyon félek a 6-os árától.
-
bobooo
addikt
válasz
Miamiquake #85604 üzenetére
Igen
(#85606) matyi19 Igen
-
matyi19
őstag
válasz
Kicsirics77 #85597 üzenetére
Ok, koszonom!
4g is mukodik? -
matyi19
őstag
válasz
Miamiquake #85604 üzenetére
Igen
-
Miamiquake
aktív tag
iPhone 5 és 5S fizikai paraméterei megegyeznek?
Tok vásárlás miatt kérdezem, köszönöm. -
Newyorker
addikt
Skacok a megtudott árak alapján mennyi lesz a magyar webes ár? Asszem 220e volt az 5S 16G, ekörül kell lennie a kisebb méret 16Gnek is nem de?
-
Joe Swanson
senior tag
Imádkozzunk, hogy hamarosan 150 ezer FT körül beszerezhető legyen. Ámen.
-
TBMC
addikt
válasz
ThuG4LifE #85599 üzenetére
igen, picit en is felek a 4.7tol, plane, hogy nezegettem rola 1-2 first hands-on videot. illetve ami elott picit meg ketelkedve allok, vajon jo dontes volt-e reszukrol a "kiallo" kamera lencse.
hat kivancsi leszek milyen lesz vegre kezben fogni egyetaztan a tobbi majd jon magatol
a plus fejlemenyeit is kivancsian varom, hasonlo "bukas" lesz-e mint az 5C avagy epp ellenkezoje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest