Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
theiron320
aktív tag
Cyberpunk, kali : köszi mindent
. amíg nem lesz nagyobb baj addig marad így.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
theiron320 #82797 üzenetére
Most direkt megnyomkodtam.
Negatív.
-
válasz
theiron320 #82797 üzenetére
vélhetően az "üveg" kattog, és ha már tényleg minimális nyomásra is, akkor akár az elengedett rögzítés is okozhatja.
-
válasz
theiron320 #82790 üzenetére
kérdés, hogy milyen erősen nyomod?!?!
nem az akkumulátor miatt van, de ha kellően erősen nyomod a kijelzőt, akkor talán az akkumulátor is megmozdul, esetleg ki is ugrik a hátlapon... -
Cyberpunk
félisten
válasz
theiron320 #82790 üzenetére
Az biztos, hogy nem normális jelenség.
-
theiron320
aktív tag
sziasztok. ha egy jobban megnyomom az iphone 5 kijelzőjét akkor hallok egy kis kattogás szerűséget. elképzelhető, hogy az akku nincs egészen jól a helyén és ez attól jön?
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
Az iPhone5C telefonomhoz járt EarPods zsinórján van egy repedés, szól rendesen, csak a borítás van megsérülve. Ezt így kicseréli a Telekom? Ameddig cserélik, addig az iPhone-t is elkérik? Nem vagyok olyan, aki a látványra megy, de attól félek, hogy ez előbb vagy utóbb oda fog vezetni, hogy eltörik rajta a zsinór, és akkor kanyec, pláne ha nem vagyok esetleg olyan helyen, ahol lehet cseréltetni/garitatni...
Köszi előre is! -
Tibee86
nagyúr
-
gabormgp
senior tag
Az en gariban csereltetett refurb telom az A1453-mas model.
Most akkor mi is van?Az baj hogy ez a model szama? -
Ragnar95
félisten
Nem, még mindig beta, így nem alkalmas napi használatra.
Nem hoz gyakorlatilag semmi érezhető változást és a problémát sem fogja megoldani nagy valószínűséggel. Vagy user error vagy teló/SIM/hálózati hiba. Először is kipróbálnám másik SIMmel, majd másik hálózaton, majd restore és ha az sem segít, akkor van rá esély,h hardveres a hiba. -
oszy
veterán
Azt gondoltam, hogy már elég jó.
Nekem most a 7.1.1 van. 7.1.2 egy 5-ösön nem érzékelhető változásokat tartalmaz ugye? néha az a baj, hogy nem hallanak beszélgetés közben!Ezért jött elő most ez a frissítéses dolog.
-
oszy
veterán
Érdemes feltenni az iOS 8 Beta 4-et iPhone 5-re? Vagy várjam már meg a véglegeset? A következő beta mikor jön ki?
-
válasz
Ragnar95 #82768 üzenetére
gms és lte képes mindegyik, de a többiben vannak eltérések;
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - all models
CDMA 800 / 1700 / 1900 / 2100 - A1533 (CDMA), A1453
HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100 - A1533 (GSM), A1453
CDMA 2000 1xEV-DO - A1533 (CDMA), A1453
HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 - A1457, A1530
LTE- all modelsTibee86; már most is van olyan hely, ahol 3g nem volt, hanem csak edge, és most lte van, tehát hamarabb lett lte, mint 3g, de nem is baj, mert fogyasztásban meg ugye a 3g a legproblémásabb.
-
Tibee86
nagyúr
" amúgy meg minden szolgáltató ilyen, egyiknél sem mindenhol tökéletes a lefedettség."
Edge már van azért mindenhol, 5-10 év és már 3G is lesz. Addig értesítésekre azt használom, amelyik van mindenhol, illetve kevesebbet fogyaszt. A lassított net nem lesz gyorsabb LTE-n se. -
válasz
Tibee86 #82765 üzenetére
voltál, de azóta is történtek fejlesztések, amúgy meg minden szolgáltató ilyen, egyiknél sem mindenhol tökéletes a lefedettség.
örülök a lte fejlesztéseknek, annak van jövője, de azért meglepődtem, amikor a hátrányos helyzetű borsodban jó 3g kapcsolatot írt ki a telefon ott, ahol régebben csak edge volt, és az is csak kis területen, azon kívül gprs, szóval a 3g fejlesztéseket sem hanyagolja a telekom.
amúgy könnyen beszélek, mert főként budapesten mozgok, és mindenhol korrekt az lte háló, de eszembe nem jutna más szolgáltatóhoz menni, bár ez nem csak a lefedettségen múlik. -
Hunt3r22
őstag
válasz
szildavid90 #82760 üzenetére
Én a magam nevében tudok nyilatkozni, Samsung Galaxy S Advanceról váltottam 4s-re, ég és föld a különbség.
Ez az első iphoneom szóval nem tudom, hogy ios6-tal milyen gyors volt, számomra gyors, nem tudok negatívumot felhozni, esetleg azt, hogy 3,55'', de meg lehet szokni. Eddig skypenál találkoztam laggal, billentyűzetnél, de frissítettem az appot és működik rendesen.Kérdés:
Miről váltasz? -
Cyberpunk
félisten
válasz
Ár függvénye. 7-el jól használható, tehát igen van rá 7.1!
-
válasz
szia,
- attól is függ, hogy mennyiért veszed
- elfogadhatóan fut rajta
- gyorsabb biztos nem lett, mint ios 6 alatt, attól lomhább
- erre a telefonra is készült az ios 7, de nem szabad elfelejteni, hogy a 4s mindjárt 3 éves típus, és nem olyan erős hardveresen, mint az újabb típusok -
heidrich
senior tag
válasz
Tibee86 #82757 üzenetére
én arra reagáltam hogy írtad, hogy nevetséges a 3G és az LTE hálózat Magyaroszágon ami igy nem igaz mert pl. Telekom szolgáltatása nagyon jó. Igen vannak ott olyan helyek, kisebb települések ahol nincs még 3G se sajnálatos módon és aki ott él az is ugyanennyit fizet és nem kap rendes szolgáltatást és ezt meg is értem. De azért nagy átlagban semmi gond a hálózattal. (nem csak Szegeden és Budapestre járok)
összehasonlításképp pl. Németországban néha annyira fos a hálózat hogy egy nagy városba is EDGE van sokszor...
na mindegy téma lezárva nem kívánok senkivel sem vitatkozni
szildavid90: iOS 7 van 4S-re és tökéletesen működik rajta, apumnak olyan, nekem pedig 5S. Teljesen használható rajta, nincs vele gond. iOS 8 lesz az utolsó amit meg fog kapni a készülék.
-
szildavid90
aktív tag
iPhone 4S vásárlásán gondolkodok, mert mostanra már elég olcsó lett.
Kérdések:
- Megéri még iPhone 4S-t venni?
- A 7-es rendszert rá lehet telepíteni? Az jól fut rajta? Olvasgattam különböző oldalakat, hogy valakinek gyorsabb lett a telefonja, valakinek lassú a 7-es rendszertől, szóval most tanácstalan vagyok, hogy akkor mi is a helyzet. Nem erre a telefonra készült az IOS7? Aki feltette rá mondana róla véleményt, hogy hogy működik a telefon vele?Köszi mindazoknak akik segítenek nekem és válaszolnak.
-
heidrich
senior tag
válasz
Tibee86 #82732 üzenetére
Szegeden 70Mbit/s az LTE sávszélesség (Telekom), Pesten sincs vele semmilyen gondom (igaz nem ott lakom de ha járok arra sosem volt vele baj), ha 3G elérhető ott is tökéletes. Jóhogy nem megyünk már vissza a kőkorszakba az EDGE-el...
LTE mindenben jobb, nem tudom miért örülsz neki hogy Neked nincs... jobb a ping, jobban birja az akksi is és veszettül gyors.
-
menyko
tag
-
madle
őstag
válasz
menyko #82751 üzenetére
Most néztem valami biztonsági mentést csinált iCloud-ra amire azt írta hogy 99MB Befejezetlen, de kikapcsoltam, letöröltem a mentés az iClouról, de attól is forog ugyan úgy, az iMovie-t is akarta feltenni automatikusan az iCloudra, azt is kikapcsoltam, de csinálja..
Most néztem még hogy a telefon tárolóhelyén mik azok amelyek foglalnak helyet és a Spotify mintha folyamatosan nagyobb méretű lenne. Eddig 200MB volt most meg 250, pedig ki van kapcsolva
-
madle
őstag
Megint ez van a telommal mint tegnap hogy beragad egy alkalmazas es forog a kis karika a toltottseg allapot mellett. Nem ertem miert csinalja, most akkor ezt minden nap eljatszhatom h ujra kell inditgatni a telefont csupan par ora hasznalat utan?
-
gabormgp
senior tag
Na megvan a telom.
Ugye volt egy 5S-sem amit mobile shopban vasaroltam,es azzal volt ilyen nem ment fel a halozatra macera.
Be adtam a shopba,hogy javíttassak meg.
Mivel nem tudtak megjavitani,ezert szoltak hogy kapok egy zsir uj gariban cserelt refurb 5S-set.At is vettem meg tegnap,az apple oldalan leellenoriztuk hogy garis-e meg,majd ezzel az uzenettel a rendszer errort írt.
Ilyenkor mivan?Nincs ra apple gari?Mobil Shoppos gari van ra.[link] -
Tibee86
nagyúr
Csak ha oda viszed, vidd magaddal az Apple Store-os számláját is a telefonnak, mert kérhetik. [link] Illetve ott abból is gond lehet, hogy nem EU-s készülék.
" Garanciádat csak az eszköz vásárlását igazoló számla bemutatásával érvényesítheted, amennyiben ez nem áll rendelkezésedre, úgy a javítás munkadíj kötelessé válik. "
-
Fulmi
senior tag
Koszonom a valaszokat, megyek egy kort vele. Az, hogy levegot vagy parat kapott arra passz a valaszom, normal hasznalat mellett azert talalkozik a gomb levegovel es paraval is joparszol
Melyik boltba erdemes vinni, ahol tapasztalatok alapjan normalisak es segitenek? A telefon egyebkent amerikai, nem magyarorszagi.
-
Fulmi
senior tag
Sziasztok!
Nagyjabol 1 honapos az iphone 5s telefonom, es a home gombjan kozepen egy kisebb teli kor jelent meg elszinezodeskent. Probaltam letisztitani, de nem lehet, mindig ott marad.
A kerdesem, hogy errol lehet-e valamit tudni, hogy ez kopas vagy az ujjrol lejovo zsirosodas, illetve mit erdemes vele kezdeni, vigyem-e be szervizbe?
Masnal is vannak ilyenek vagy csak en vagyok a szerencses?Koszonom
Fulmi -
Tibee86
nagyúr
Én kifejezetten örülök neki, hogy nincs LTE, mivel így megmaradt az edge kapcsoló. Nekem bőven megteszi az edge alapesetben, értesítések ugyanúgy megjönnek, imessage-re is elég, ha kell a gyorsabb net, akkor bekapcsolom a 3G-t. Sokkal jobb az üzemidőm edge-n, mint 3G-n, ezért is remélem, hogy még jó darabig nem éri el a flottámat az LTE. Másrészt a 3g hálózat is nevetséges az országban(még Budapesten is), nem hogy az LTE.
-
Dexter-2000
őstag
válasz
buvartacsko #82726 üzenetére
(#82725) Cyberpunk
i5s van, meg még gsmarena-n néztem még az új lehetséges iphone-t
-
madle
őstag
Most vettem észre hogy az 5s-en nincs LTE kapcsoló, ez azért van mert Telenoros vagyok? Ott nincs LTE vagy magasabb adathálózat?
-
buvartacsko
addikt
válasz
Dexter-2000 #82699 üzenetére
Milyen uj iPhone ? Nincs is uj iPhone ! Milyen iPhone-t vettél? Nekem az i5 ios7el is kb olyan mint ios6al volt. Az iOS 8 se vészes. Nem kell vergődni.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Dexter-2000 #82719 üzenetére
Multimédiás tartalmon fogyasztásra jobb a nagy kijelző, meg böngészni, persze nem átesve a túloldalra. Egy 6"-os már komoly kompromisszum lehet. Nyáron például necces lehet hordozni, ha rövid nadrágban van az ember, mondjuk hosszúnadrágban is, ha nem elég nagy a zseb.
Szó szerint a készülékkel kell menni ruhát próbálni.
-
sutyesz96
őstag
Érdemes frissíteni a facebookot?
-
válasz
Dexter-2000 #82719 üzenetére
a nagyobb kijelzőnek is van előnye, de nem is az a lényeg, hanem a rohamosan növekvő felhasználói tábor, amely kapcsán nagyon sok gyártó nem szeretne teret veszíteni, még az apple sem.
akár itt a fórumon is rengeteg felhaszálót találni, akik emiatt vettek más gyártós készüléket, és nem is térnének már vissza 4" kijelzőhöz, de ez csak egy töredék, máshol is sokan vannak még így.
sokkal kevesebbet olvasok olyat, aki nem kívánkozik 4" fölé.
én ingázok, az 5s előtt volt két 5" kijelzős telefonom is, és azzal mérettel sem volt bajom, ahogy most a 4" is elmegy, mindegyiknek van előnye és hátránya is, ezért más specifikációkat is figyelembe veszek a készülék kiválasztásakor. -
Dexter-2000
őstag
érdekes, én emiatt ugrottam androidról apple-re mert kicsi
igazából nem értem az embereket miért jó a nagy telefon?
nem filmet akarok rajta nézni, a telefonnal meg csak egyetlen problémám van az aksiidő, de majd előbb-utóbb lesz valami akkumulátor forradalmasító cég ami pl több napos aksikat gyárt a telefonokba.
akkor szépen kipattintom ami most van, és azt belerakom és meg is van a tökéletes telefon -
-
válasz
mert az apple sem egedheti meg magának, hogy kimaradjon a nagyobb kijelzős szegmensből, így is elég sok pogenciis vevőt veszített már el, akik csak a nagyobb kijelző miatt ugrottak át másik gyártó telefonjára, és ez a szám folyamatosan nő(ne)...
-
bigdady
nagyúr
válasz
bull84ghia #82715 üzenetére
Nem volt vmi ilyesmi hogy lehet regebbieket is majd telepiteni?
-
B-L-A-C-K
titán
Tegnapelőtt fel jött megint ez az üzemidős téma, én reggel leveszem a töltőről este rárakom témával nyomom, ha nem rakom rá töltőre olyan 6-8 óta körül ment átlagban az 5S. Tegnap gondoltam megint megnézem mennyit megy nálam, játékon kívül úgy használtam ahogy szoktam, facebook chat, több kisebb hívás, kis net, kis víber, több sima üzenet, vagy 30 db kép, fényerő csuszka középen. Jelenleg itt tartok vele, bár már percek kérdése és ennyi volt...
-
Noxy
veterán
válasz
Azért ne fogd fel ilyen tragikusan.
Még így is a droid előtt, van minden téren.
Pld egy 3GS mai napig használható alap dolgokra. Most egy annyi idős droid hol van ma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Battlefield 6
- Könyvajánló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- PS Plus előfizetések
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest