Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nagyon érdekli az Intelt a PC-s kézikonzolok piaca
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- HP nyomtatók
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
Sziasztok,
öcsém iPhone 4S készüléke kapott egy kis vizet ma, az asztalon volt a telo és mellé lett téve egy jeges viz, ami lassan kiolvadt és szétfolyt mellette, kapott a telefon is.
Levettem a hátlapot, száritottam 5-10 percet, azóta működik a bekapcsológomb, most az a probléma áll még fenn, hogy a hangositó gombok oldalt nem csinálnak semmit, csak ezt mutatják akár fel, akár le nyomkodom:
Továbbá a jobb felső sarokban a kamera körül a burkolat iszonyatosan gyorsan melegedik, szinte egy két perc alatt tűz forró lesz.
Hagyjam lent a hátlapot reggelig had száradjon? Vagy más baja lehet?
Köszi előre is!
-
snooze
veterán
válasz
Totheground #81286 üzenetére
béta 4 mikor jön?
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
Totheground #81286 üzenetére
Már telepítem is...
Próbálta már valaki?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Chereiose #81290 üzenetére
Mivel nincs olyan iPhone-nál,h garipapír, így nehezen...
Mint azt írtam, csak a telefon és a töltő kell. Viszont nem ajánlom,h az andrássyra menj, mert az iStyle megint k*csögösködik, így bent tarthatják napokig a telót csere előtt...Mint írtam, a bécsi úti iCentre-ben egyből cserélnek viszont. -
-
szekfizsolt
senior tag
-
Ragnar95
félisten
válasz
Chereiose #81285 üzenetére
Hívd fel valamelyik APR-t, kérdezz rá a dologra. Amúgy elvben a töltőt + telót beviszed a szervizbe, csekkolják a telót serialját, majd egyből cserélik a töltőt (legalábbis a bécsi úti iCentre-ben). Gondolom nem probléma,h i5-öt viszel mellé, hiszen a töltő ugyanúgy hibás, teljesen mindegy, milyen telóval használod.
-
Totheground
addikt
Kint a béta 3.
-
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni hogy a Soundcloudon lehet offline is zenét hallgatni?
-
Chereiose
addikt
Után gyártott kábellel romlik valamennyit az akksi, tehát egy idő után kicsinálja annyira, hogy hamarabb lemerüljön, mint kéne?
-
Ragnar95
félisten
Bontatlan doboz, illetve a serialt csekkold itt, h valóban van-e rá gari.
Garipapír nincs, mivel serial alapján megy a gariztatás. Annak a garira semmilyen hatása nincs, ha a bolt bezár, hiszen az Apple-höz érvényes a garid, nem a bolthoz.
Mondjuk 90ezret én semmiképp nem adnék ki egy 4S-ért, annyiért nagyon nem jó vétel. Inkább rakj hozzá még egy 10-est és 100körül már 5 kapható használtan, ami sokkal jobban megéri.[ Szerkesztve ]
-
$mith
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy vadiúj 4S-t és érdeklődnék hogy új termék vásárlásakor mire kell odafigyelni (bontatlan-e a doboz, hiv. apple gar. papír, stb.)? Ennél az üzletnél venném (~90 ezer lenne) 1 év hiv. apple garral, de ha mondjuk 1-2 hónap múlva 'bezárja kapuit' valóban érvényesíteni tudnám-e a gyári apple garanciát?
Előre is köszönöm!
-
gabormgp
senior tag
Megérné lecserélnem az iPhone 4s-emet egy iPhone 5-re?
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
buvartacsko #81272 üzenetére
Szerintem különösebb jelentősége nincs, hogy felteszed-e vagy sem... Nálam nem változott semmi, de ha nem teszed fel, akkor végképp nem fog...
Az IOS8 beta3-ra vagyok már kíváncsi, mikor is jön elvileg? Estefelé? Vagy holnap lesz csak?
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz
szekfizsolt #81271 üzenetére
én i5-re nem merem már feltenni, sokaknak befagyott itt menet közben, illetve félek hogy tovább romlik az aksi idő. valahogy minden update csak ront rajta.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
viperabácsi #81270 üzenetére
Mehet, semmi sem változik, csak hibát javít...
...egy hete jött ki már, volt idő hasznáni...[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
Már megint frissítés?? 7.1.2? Mehet rá? (i4S)
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz
szekfizsolt #81268 üzenetére
az a baj hogy keverednek az elemek elég feltűnően. ettől nem lesz szép.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
buvartacsko #81266 üzenetére
Most miért? Az hogy megszoktuk az IOS 7 kinézetét és funkcióit nem azt jelenti, hogy a régi már ronda...
A párom telefonján I4 IOS6 van és akárhányszor kézbeveszem még mindig tetszik! Mondjuk nem tenném már vissza (ha lehetne sem) az enyémre, mert már hozzászoktam a 7-hez...
Ettől függetlenül nekem tetszik. -
szarka996
tag
válasz
viperabácsi #81263 üzenetére
Nálam is volt már párszor, hogy átváltott "magától" mikor zsebben volt. Én úgy vettem észre, hogy 5 és 5S-en sokkal "határozottabb" a működése. Ott nincs olyan, hogy köztes rész, csak on/off van.
-
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
szekfizsolt #81257 üzenetére
Most meg szinkronizál megint... Mi a fene...
-
gabormgp
senior tag
iOS 6 téma ios 7-re 😄😄😄
-
szarka996
tag
válasz
Totheground #81256 üzenetére
Nekem 4S-en lazán sikerül. 5/5S-ed van?
-
Totheground
addikt
válasz
viperabácsi #81255 üzenetére
Most töltöttem el 15 percet azzal, hogy probaltam "félállásba" helyezni, de nem sikerült. Szoval elkepzelni nem tudom, hogy veletlenul ez hogy jott ossze. Persze attol meg elofordulhat ilyen.
-
viperabácsi
addikt
válasz
Ragnar95 #81252 üzenetére
Nem volt a zsebemben kint volt egy asztalon a hálóban.Ha félig tolod át nem rezeg és nem is mutatja a csengőikont , VISZONT nem cseng.A kapcsoló nekem is tettszik csak az hiányzik , hogy lássam némítva van a készülék.
(#81253) Kicsirics77 Félig csúszott át a gomb így ránézve is alig vettem észre.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
viperabácsi #81251 üzenetére
Azért van rajta dedikált gomb, hogy a kijelző bekapcsolása nélkül lásd, hogy némítva van-e vagy sem
A te eseted ebből a szempontból picit fordított.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
most komolyan...rezegni sem rezgett vagy ki van kapcsolva a menüben,hogy ne rezegjen?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Engem egyáltalán nem zavar ez, sőt, sokkal jobb a némítópöckös megoldás, mint más telóknál, a folyamatos kijelzés meg fölösleges, hiszen némításkor rezeg a teló, így megérzed a véletlen némítást is és amúgy is elég erős a vibramotor ahhoz,h észrevedd lenémítva is, ha hívnak.
-
viperabácsi
addikt
válasz
Kicsirics77 #81249 üzenetére
Nekem az hiányzik , hogy ha be van kapcsolva a kijelző akkor felül (állapotsoron) mi a t...mért nem lehet kirakni egy némítás jelzést.Nekem most 3 napig volt félállásban a gomb mire észrevettem.Már majdnem szervizbe vittem mert nem csörgött soha.
(#81250) Ragnar95 ez azért egy alapvető hiányosság nem? És JB vel?Nehogymár csak ezért kelljen JB-a telefonra.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
viperabácsi #81248 üzenetére
JB nélkül nincs rá mód, csak ahogy a kolléga is leírta, a némító pöcök mozgatásakor jelzi a teló, hogy épp lenémítottad azt, de folyamatosan kijelzésre nincs lehetőség.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
viperabácsi #81248 üzenetére
szia
csak akkor látod amikor áthúzod a gombot és ikon csak akkor jelenik meg ha a kijelző aktvít tehát vagy fel van oldva vagy éppen lezárt állapotvan van de még világít a kijelző,ha sötét és le is van zárva akkor egy rezgéssel jelzi,hogy ő bizony néma üzemmódban van. -
viperabácsi
addikt
Üdv
Úgy jártam , hogy (i4S) a némító gomb félig átcsúszott a zsebemben és így mindenkit hívogathattam vissza.Érdekelne JB NÉLKÜL van -e rá mód hogy a kijelzőn lássam (akárhol) hogy némítva van a készülék?
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Eredeti Gyári töltőt, lightning kábelt honnan érdemes rendelni az apple oldalon kívűl, ahol olcsóbb esetleg, és tényleg eredetit kapok
?
Köszi, aki vett már ....[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz
Totheground #81240 üzenetére
Gondoltam, gari már nincs a telóra, ezért kell külsős szerviz, márpedig ez az akció is csak gariidőn belül él, ezért nem is ajánlottam.
Most látom,h itthon mások a feltételek és 2 évig él a program vásárlástól számítva 1 helyett[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz
buvartacsko #81242 üzenetére
Update: a tok miatt volt.
-
skyler
csendes tag
válasz
Totheground #81240 üzenetére
Úgy tűnik jogosult. Köszi a választ mindkettőtöknek!
-
skyler
csendes tag
Sziasztok!
Iphone 5-tel rendelkezem, és néhány hónapja tapasztaltam először a power gomb időnkénti reakciómentességét. Ahogy telt az idő, egyre inkább csak a bal oldalának lenyomását érzékelte, azonban mára szinte egyáltalán nem működik.
Benyomtam az Assistive Touch-t, tehát tulajdonképpen orvosoltam az azonnali sleep mode problémáját, viszont kényelmesebb lenne, ha működésre lehetne bírni a fizikai gombot is. Tud esetleg vki egy igen olcsó szervizt, ahol ezt meg tudnák javítani? Mert eddig elég magas árakkal találkoztam (7-8 ezer ft), ennyit nem szánnék rá.
Köszi előre is! -
glutamin
őstag
válasz
Totheground #81212 üzenetére
Köszi! Még kísérletezgetek vele.
-
koma106
senior tag
A gyári ébresztő rezgése önállóan kikapcsolható valahol? (vagy még mindig össze van kötve a csengetés rezgésével)
-
samgar
őstag
Valóban 8-ra írták. Kedd
-
sanyi0627
senior tag
B-L-A-C-K nekem tegnap jött meg az üvegfólia ebayről.eddig jónak tűnik tapintásra ugyanolyan olyan mint a kijelző.nem gyűjti a lenyomatokat.Asszonynak is van neki is tetszik.Ez ezer forint körül volt.majd írok még tapasztalatokat.
-
samgar
őstag
Akkor elvileg holnap beta3?
-
snooze
veterán
hali.
gmail appbol ha egy linket megnyitok akkor a chrome-val nyitja meg..hogy lehet beállitani,hogy a safari tegye..köszi. -
erdoke
titán
válasz
koma106 #81210 üzenetére
Nincs feltétlenül van köze a tartalmak szinkronizálásának az Aple ID-hez. Mi is csak a Photo Streamben közösködünk, viszont ha egy eszközre megvettem valamit, akkor az mindegyiken ingyen elérhető, nem kell másik fiókkal bejelentkezni hozzá. Vásárolni csak én tudok.
(#81226) sdforlife
Mármint Apple Maps-ben? Tudtommal nem lehet, bár eddig még nem is akartam hosszabb/veszélyesebb útvonalat választani, annyira nem drága a matrica egyik környező országban sem. Viszont gyakran felajánl több útvonalat, és kiválasztva fent írja, hogy fizetős, vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Maps navigálásból szeretném kivenni valahogy a fizetős utakat. Lehet ilyet?
-
gabormgp
senior tag
Ide is leírom,valaki hátha tudna segíteni.Az lenne a kérdésem,hogy van arra lehetőség,hogy a jailbreakes telefonomon tudjak Nordeus Játékkártyákat generálni?Top Elevenhez szeretnék.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Chereiose #81221 üzenetére
Home+power gombos újra indítást próbáld meg, ha ez se segít vegyél fel egy szemüveget és nézd meg jobban tényleg nincs e ott.
Mert ha megtudod nyitni store-ból, én még nem találkoztam ilyennel hogy hard reset után se lenne ott aminek ott kellene lennie.
[ Szerkesztve ]
-
M@te
senior tag
Egy ismerosom akivel imessagen szoktam beszelni kulfoldon van, tegnap kuldtem neki sms-t be is zoldult a buborek es kiirta hogy elkuldve szoveges uzenetkent. Ma ismert irtam neki, kiirta hogx elkuldve szoveges uzenetkent de s buborek kek maradt mint imessage-nel. Elvileg megkapta az smst?
-
Chereiose
addikt
Letöltöttem egy alkalmazást az i5-ömre, viszont sehol nem találom, de az app storeban meg megtudom nyitni.Nem èrtem, akkor hol van az app a telefonon?
-
Totheground
addikt
válasz
glutamin #81211 üzenetére
Jó z iTunes meg az iCloud is, csak frissíts egyet "manuálisan" (backup now), hogy a lehető legaktuálisabb legyen. Aztán amikor az új telefonnál megkérdezni, hogy új telefonként szeretnéd beállítani vagy backupból, egyszerűen kiválasztod azt a backupot, és miután végzett, minden onnan fog folytatódni, mint a régi telónál volt.
-
glutamin
őstag
Sziasztok!
A következőben kérnék segítséget: Barátnőmnek van egy régi iPhone 4-es (8GB) meg egy új iPhone 5s (16GB). A régi 4-ről szeretném az összes adatot lementeni (képek, zenék, telefonszámok stb) és az újabb telefonra átrakni. Hogyan tudom ezt megcsinálni?
Az iTunes-ban van szinkronizálási lehetőség, valamint iCloud tárhely szintén szinkronnal. De hogy mit és hogyan másolgat az nekem teljesen homályos.
Előre is köszi, ha valakinek van tapasztalata ilyesmiben.
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
Mégiscsak megléptem a jailbreaket... győzött a kíváncsiság.
Ti milyen twekeket használtok?mit érdemes feltenni?
egyelőre ez a cydia nekem teljesen ismeretlen világ... -
koma106
senior tag
Új iphone kerül a családba, feleségem is kap egyet, így szóba került az icloud családi megosztás kérdése. Azt látom, hogy az őszi szoftverek hoznak ebben újítást, de addig is működnie kell valahogy.
Külön ID-t fogunk neki regisztrálni és ha jól látom, akkor a naptár és az emlékeztetők szépen megoszthatók icloud megosztáson keresztül.Fotóknál már nem látom ennyire egyszerűnek. Itt külön adatfolyamot kell indítani mindkettőnknek és megoszthatjuk a másikkal, vagy csak az övét kell megosztania velem? Ebben az esetben az én icloud tárhehlyemet is fogja foglalni a megosztott tartalom? Azt szeretném elérni, hogy mindkét iphone-on bizonyos fotókat (ne az összeset alapból), autómatikusan megoszzuk egymással és szinkronizáljon a macen lévő iphoto-val.
Kontaktokkal vagyok még bajban, mert ott nem tudok csak csoportokat megosztani (kontaktjaink egy része közös, de pl. az én céges partnereimet nem kéne az ő telefonjára szinkronizálni). Úgy látom, most az egyedüli megoldás, ha külön felhasználót regelek neki a mac-en és ott állítom be az ő kontakjait. Ígx az csak az ő telefonjával fog szinkronizálni. ... remélem ősztől ez is egyszerűbb lesz
itunes zenék, alkalmazások stb normális családi megosztása (ha jól látom csak ősztől lesz megoldva.
Segítsetek, Ti hogy oldjátok meg a családi iphonok, ipad-ek, mac-ek megosztását, közös használatát?
-
Sziasztok!
Segítségre volna szükségem.
Az activatorban nem találom azt az eseményt, amivel beállíthatnám, hogy a multitask felület a jobb alsó vagy bal alsó sarokból az ujjam felhúzva megjelenjen.
Igazából sokkal kényelmesebb és még SBSettingset használtam lent középről felhúzva használtam ezt, de a CCControls óta kénytelen vagyok a dupla home gombot nyomogatni
Segítségeteket előre is köszönöm
!
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv!
Iphone 4s tipusú készülékem van. Találkozott már valaki olyan problémával,hogy 1x csak nem hallok semmit a hangszóróban de ki -be kapcsolás után megjavul? 1 hónap alatt már 2. alkalom volt a tegnapi.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
viperabácsi #81199 üzenetére
Az iTunes mappában. Alap esetben a Zene könyvtárban