Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Én is a 2 évben látom a prémiumot. Most javíttatom 2x-ra a power gombot, természetesen gariidő lejárta után.
Igazából engem talán jobban visszariaszt a refurb telefon, mintha szimplán javítanák. Nem tudom, furcsa, bennem van az a tudat, hogy valamelyik részét már használták, noha a külseje új is. Mindegy. Amúgy illetve ez a kiszállós gari is tetszene, hogy helyben megcsinálják, haverom Dell notiját csinálták meg anno amcsiban így.
Másik, ami nagyon jó lenne, ha gyári szervizekben, gyári állapotra lehetne javíttatni a gariidőn túli telefonokat, korrekt áron, és nem a horror javítást kifizetve.
Amúgy a gariváltozásnak én egy pozitívumát látom. Megszűnnek a trükközők. Ezért is vezetik be gondolom. Egy jó garis telefon sorozatszámán a rosszat leszervizeltetik, és hoppá máris van két hibátlan telcsim. Remélem a használtpiaci árakat is magasabban tartja ez a rendszer, mert eltűnnek a "zsír új bontatlan, de csak 6 hó garis" telefonok. Ezentúl lesznek az új telefonok, a használtak és a javítottak, és ezen felsorolásból az utolsókból nem lesznek elsők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- joghurt: Skype adatvesztés
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Iphone SE 2.Gen kártyafüggetlen,új gyári kijelzővel,hibáttlan működés!
- Google Pixel 8 128GB gyári független hibátlan 2026.02.24. Gsm gari + Google jótállás!
- IPhone XR 64GB gyári független megkímélt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest