Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#9101) KillR911 válasza CrusherW (#9010) üzenetére

KillR911
(újonc)

Belefutottam én is, igaz csak 8000-el.

(#9102) GBZorSmizzeY

GBZorSmizzeY
(újonc)

TrauBean el ne üzleteljen senki! Úgy volt h ad a STEELSERIES SIBERIA v2 fülhallgatómért egy diablo 3-mat. Elküldtem neki a fülhallgatót, arra hivatkozott h rossz és h nem küldi a diablo-t és a fülhallgatót se küldi vissza!

Én fülhallgatót adtam neki a játékért, játékot nem láttam belőle, és a fülhallgatóm se küldte vissza! Én úgy gondolom a legjobb megoldás a feljelentése lenne, hisz mindkettőnknek kárt okozott, és minden személyes adata megvan.

Már ki van tiltva sok dolog miatt, tegyél ellene feljelentést :(

[ Módosította: Kalandor ]

(#9105) lizRRR

lizRRR
(őstag)

Üdv

Fekete pontot kérnék pgergo.hu-nak egy EVGA CLASSIFIED 200 alaplapot hirdetett amit meg is vettem mivel jó ára volt + volt rá garancia , mikor meg kaptam a lapot se kép - se hang.
Utána néztem és nem volt támogatott a ramom így azt hittem az nem passzol hozzá , ám közbe én eladtam , és a tulaj hívott , hogy el vitte szervízbe se kép - se hang.
Szóval most én vagyok alaplap nélkül , mert én vissza küldtem a kollégának aki közbe intézte a garanciát szóval most 1-2 ideig gép nékül leszek illetve játékra alkalmatlan gépnél.
Ez után kérem hogy megkapja a fekete pontot mivel rossz , hibás terméket adott el..

A vételi ár 26.000 FT volt. :(

[ Szerkesztve ]

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

(#9108) enginev3.0

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Frissítve!

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#9109) kolakola válasza TrauBean (#9094) üzenetére

kolakola
(tag)

Üdv,

Ez volt a hirdetésed.
Profilról, battle.net accountról nem esett szó, csak digitális játékról, ami egy installer + egy kód. Ezek helyett kaptunk lopott profilokat. Ja igen, ami előtt érvénytelenítetted a hirdetést, akkor írtad át a szövegét Starter Editionra, előtte a Standard Edition szerepelt.
Eléggé undorító, de módszeres figura vagy, és szerinted "Ezzel az üzlet lezárva"

Csaló!

Már ki van tiltva, de tényleg így volt, a Google cacheben még az van, amit mondasz.
Pár hsz-el lejjebb keresd meg őket, nekik is vele van gondjuk: GBZorSmizzeY, CrusherW, Oxi.

(#9110) nuke7

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

szeretnék egy FEKETE pontot kérni MaddenNFL tagnak.
Megbeszéltük az üzletet helyet, időpontot és árat is.
ma 9kor találkoztunk volna. azt mondta, hogy hívjam még azért 8kor, de ő ott lesz.
namost én 8tól háromnegyed kilencig folyamatosan hívtam. Ki volt kapcsolva.
privátra nem reagált. odamentem. meglepő módon nem volt ott.
én meg telefon nélkül maradtam.
ez mi, ha nem k*cs*gség?!
(miért nem szól, ha nem oké az üzlet?! )

Ez sajnos nem ér pontot az #1-es hozzászólásban levő szabályok miatt, de aki keresi, megtalálja majd itt.

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#9112) Kalandor válasza utomi (#9088) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ajánlottan adtad fel?
Ha igen, akkor a posta megkeresi a küldeményt vagy kifizeti az árát, Zotya pedig neked a postaköltséget. És minden oké :)

Ha nem, akkor viszont nincs bizonyítékod, hogy te feladtad és akkor szerintem tartozol egy tartozékkal, amit elfelejtettél elvinni a találkozóra. :(

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#9113) TrauBean01 válasza GBZorSmizzeY (#9102) üzenetére

TrauBean01
(újonc)

A fejhallgatódat nem olyan állapotban kaptam meg mint amit ígértél, televolt karcolásokkal és szét volt használva. A hangszórók sem jól működtek, recsegtek is és a mikrofon nagyon halkan vette az adást.

Idézném az alábbi mondatod:
"Elküldtem neki a fülhallgatót, arra hivatkozott h rossz és h nem küldi a diablo-t és a fülhallgatót se küldi vissza!"

Ez hazugság, a fejhallgatót még a megérkezés napján visszaküldtem elsőbbségivel ajánlva természetesen az én költségemre! Erről van bizonylatom is, és a csomag is 1-2 napon belül meg fog érkezni.

(#9114) TrauBean01 válasza kolakola (#9090) üzenetére

TrauBean01
(újonc)

Az eladói kötelezettségeimet megtettem és végrehajtottam. A pénz beérkezése után megadtam a profilt amire a játék aktiválva volt, az adatokat is át tudtad rajta írni zökkenőmentesen.

A hirdetésben és a beszélgetés során sem volt szó garanciáról, tehát nekem 2-3 nap múlva ne írjatok mert garanciát nem vállaltam a termékre ezt tudjátok ti is!

(#9115) TrauBean01 válasza Oxi (#9087) üzenetére

TrauBean01
(újonc)

Az eladói kötelezettségeimet megtettem és végrehajtottam. A pénz beérkezése után megadtam a profilt amire a játék aktiválva volt, az adatokat is át tudtad rajta írni zökkenőmentesen.

A hirdetésben és a beszélgetés során sem volt szó garanciáról, tehát nekem 2-3 nap múlva ne írjatok mert garanciát nem vállaltam a termékre ezt tudjátok ti is!

Miután játszottál egy olyan termékkel amire nincs garancia 2-3 napig és utána nem tudsz vele játszani az nem az én problémám mert akkor már a te tulajdonod volt, az csakis a te problémád! Nyugodtan fordulhatnál rendőrséghez de mivel garanciát nem vállaltam a termékre így nem fognak ők se mit kezdeni vele és én sem!

(#9116) Kalandor válasza TrauBean01 (#9115) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

~50 nick után már le kellene állni, mert sajnos tőled zeng ez a topic és senki sem hisz neked.

Remélem a megkárosítottak a legjobb belátásuk szerint cselekednek az ügyeikben.

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#9117) kolakola válasza TrauBean01 (#9114) üzenetére

kolakola
(tag)

Ezt írtad a vásárlás után:

"Azért írok innen mert utólag kiderül, hogy tilos a BattleNET profil árusítása és vásárlása is mert a törvény tiltja, benne van a battlenet szabályzatába is. De ennek ellenére természetesen megkapja a profilt. Ha a hardverapó netán felkeresné, hogy vásárolt-e profilt akkor semmiféleképpen sem mondja azt, hogy igen mert akár pert indíthatnak ellene."

Valóban megtetted az eladói kötelezettségeidet.
Csak éppen:
1. nem azt adtad el, amit hirdettél (D3 digital version vs. battlenet account)
2. az adásvétel után szóltál, hogy "tilos a BattleNET profil árúsítása"
3. amikor segítséget kértem, tettél rá, és még mosakszol is.

No comment.

(#9118) kolakola válasza Kalandor (#9116) üzenetére

kolakola
(tag)

+ egy reg kedves barátunktól:
kupakk

(#9119) Kalandor válasza domesz (#9063) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor ezért mehet a fekete.

(#9120) pn199

pn199
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tisztelt fórumtársak!

Ezen ügy kapcsán írok

(személyes adatok moderálva)

Szóval emailben felkeresett,hogy visszaküldené az alkatrészt illetve szeretném ha tisztáznám a nevét, mert félreértés történt, nagyon sajnálja de az üzletei nagy részét személyesen intézi.. Rendben, küldje akkor, ma reggel meg is kaptam kibontottam és
Ez a látvány fogadott
Kaptam egy használhatatlanra tört/zúzott alkatrészt és úszott 3000 forintom , valamint bebizonyította hogy nem a hardverapróra való.

A véleményem nem változott róla, valamint szeretném ha továbbiakban is maradna a tiltás a felhasználó fiókján, úgy gondolom érthető hogy miért is kérem erre a moderátorokat illetve az admint.

Köszönettel PN199

Én ezt már nem fogom tudni kideríteni, hogy ki törte össze.

Katt és vásárolj : http://href.hu/x/hq9v ||Samsung Galaxy S ICS 4.0.4 CM9 Nightly +Devil2 0.94 CMC+KF1 modem : Maga a tökély. :)

(#9121) utomi válasza Kalandor (#9112) üzenetére

utomi
(tag)

Nem ajánlva adtam MIVEL NEM ZOTYA hanem én álltam a költségét a dolognak és így mindenképpen szerettem volna minimalizálni. Most erre mit mondjak én mondtam, hogy megoldom de Zotya volt az aki fenyegetőzött és folyamatosan minősíthetetlen hangnemben zaklatott. Ez nem számít?

De sajnos nincs bizonyítékod arra, hogy feladtad.
Sajnos neked jár a fekete, mivel nem adtad át a hirdetésben is levő tartozékokat.

"Zotya volt az aki fenyegetőzött és folyamatosan minősíthetetlen hangnemben zaklatott. Ez nem számít?"
Az a ti privát beszélgetésetek, mi emiatt nem tudunk semmit se tenni. :(

Lenovo Thinkpad W510, HTC One X, Sony Xperia S

(#9123) Kalandor válasza domesz (#9016) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Megoldatlan maradt, ezért egy feketét kérek bevésni.

(#9124) utomi válasza utomi (#9121) üzenetére

utomi
(tag)

Értem rendben, bár nem értek az üggyel egyet DE AKKOR A SAJÁT KÖLTSÉGEMEN megvásárolom újra a tartozékokat és azokat Hétfőn feladom AJÁNLVA hátha megint eltűnik rejtélyes módon. Nyilván újra a saját költségemen. Az említett úriemberrel nem vagyok hajlandó tárgyalni de amit kell megteszek. Számomra mindig is a korrektség volt a legfontosabb.

[ Szerkesztve ]

Lenovo Thinkpad W510, HTC One X, Sony Xperia S

(#9125) Zoty@80 válasza utomi (#9124) üzenetére

Zoty@80
(tag)

jah, hogyne..korrektség...pár nappal ezelőtt még én voltam az utolsó szemét láda aki le akarja őt húzni egy nevetségesen pitiáner összegre..
és ha már a korrektséget említjük, sosem fenyegetőztem azzal, hogy megkereslek és bla-bla-bla...
a fenyegetőzés annyiban kimerült, hogy ha nem teszel semmit annak érdekében, hogy előkerüljön a csomagom, feketét fogok rád kérni...de nem tettem...

te voltál az aki elsőnek írt ide a fórumba és mindennek elhordtál..ezek után még jó hogy megvédem magam... :K

Thermaltake Armor LQCS, Gigabyte H55M-USB3, Intel I7-880, 4GB DDR3 OCZ 1600Mhz, Gigabyte GTX580, Thermaltake bigwater 780 vízhűtés, Benq XL2410T 24" LED, Logitech G19, Roccat Kone, Roccat Taito pad, Roccat Kave 5.1

(#9126) p0rt4bl3

p0rt4bl3
(újonc)

Érdeklődni szeretnék a kedves moderátoroktól, hogy a "minden várost berakok" hirdetésekkel nem lehet e valamit kezdeni, mert így értelmetlenné válik a városra szűrés. Pl én előnyben részesítem a személyes átvételt ezért városra akarom szűrni a hirdetéseket, de megjelenik a sok "hát de elviszi oda a posta" típusú minden városos hirdetők... :W

Most még sajnos nem :(

(#9127) Kispaprika

Kispaprika
(újonc)

Álomvilágban élő személynek aki más embereket szédít unalmában kérnék egy feketét
hogy fel kelljen végre :W BeoSound3000

Ez nem tudom mit akar jelenteni, de valami azt súgja, hogy nem jár a fekete :)

(#9128) enginev3.0

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Frissítve!

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#9129) lizRRR válasza Kalandor (#9123) üzenetére

lizRRR
(őstag)

Erre valami ? :U :U

Van rá garancia, megjavítják a szervizben? Ha igen, nem jár fekete.

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

(#9131) kenny5960

kenny5960
(újonc)

Én is belefuttotam 8000 rtől fosztott meg Minimanus másnéven: Kállai Norbert!

Őt majdnem egy hete kitiltottuk :( Szerintem tegyél ellene feljelentést :(

(#9132) Ubul86

Ubul86
(fanatikus tag)

Sziasztok. mackrisz -szel üzletelt -e már valaki? Úgy néz ki, engem és egy hardveraprós társunkat átvert,persze még nem akarok messze menő következtetéseket levonni,de eléggé úgy néz ki. A lényeg, hogy eladó sorban volt nálam laptop alkatrészek,többek között Acer Aspire 5520G billentyűzet is akksi is. Mondta, hogy ha a múlt héten elküldöm,utal,stb,megbeszéltük,utalt,mutatta print screen-nel a netbankos utalást,nekem elég volt,volt 5 pozitívja,megbíztam benne,gondoltam másnap megérkezik a pénz,közben feladom neki a csomagot. Így is történt,csupán annyi különbséggel hogy a pénz nem érkezett meg a számlára. Mikor rákérdeztem,mondta hogy hát valami gebasz volt nála(OPT-s),amúgy meg már hétvége jött,mondtam neki,hogy hát megnézzük a saját bankunkban is,hogy mi lehet a gond. Így történt,kértem hogy utaljon megint,de megadtam egy másik számlaszámot is,ami biztos jó,viszont utalás nem érkezett rá,míg szerdán írt, hogy hát ebből rózsaszín csekk lesz,adjak címet,viszont azóta nem volt fent hardveraprón.

nike0075 pedig kijelzőt vett tőle,ami hibás volt,visszaküldte,de a pénzt nem kapta még meg. Telefonszáma,címe megvan,mit tudunk még tenni ez esetben? Úgy vagyok vele, hogy ha szerdáig nem érkezik meg a pénz,akkor megyünk a címére,remélem elkapjuk :)

.
.
.
.
Szóltam neki privát üzenetben, hogy válaszoljon a panaszodra.

Huawei 8110 > > Sony Ericsson WT19i ... pontjaim : http://logout.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=Ubul86

(#9133) nike0075 válasza Ubul86 (#9132) üzenetére

nike0075
(újonc)

Remélem elkapjuk vagy ha nem akkor mind a 2 en feljelentjük majd lesz valami. :)

http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=nike0075&submit=

(#9134) totyino77

totyino77
(lelkes újonc)

csalás áldozata lettem ö lenne akki megkárositott 46000ft-al k.roland19 nem a megfelelő árut küldte el ,hanem valami rossz kazetásmagnót ami 500ft-ot sem ér . ezt a videókártyát akkartam megvenni tölle [link] ma tettem feljelentést a rendörségen , ha valamiben tudnál segiteni megköszöném

.
.
.
.

mindig jelez vissza ha kell ha nem ez a korrekt !!!

(#9135) snake1977

snake1977
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Megosztanék egy tanulságot veletek, múlthét szombaton vettem egy PX9800GT pci-e vga-t, Fricz19 -től, 3 nap próbagarit kaptam rá, ez általában elegendő arra hogy az ember néhány játék alatt letesztelje stabil e a kártya, nekem sok időm erre nem volt, 2 filmet néztem meg a héten, plusz ma elkezdtem League of Legendezni, aminek meg sem kéne különösebben izzasztania a kártyát, kb. 1,5óra játék után elszállt a vga, kép becsíkoz,lefagy minden, gyorsan áramtalanítottam a gépet. Újrainditásnál már csíkos kép,és 4-5perc után fagyás.
Megkerestem az eladót, ugyan lejárt a 3 nap gari, de hátha szorult belé némi gerinc és kitalálunk valamit, első üzenete bíztatónak tünt, sajnálja de nincs több ilyen kártyája, mivel elég sokba volt ez nekem relative, gondoltam jó lesz helyette egy olcsóbb modell, a következő üzenetben viszont megintcsak biztositott róla hogy sajnálja, de nem tud mit kezdeni az elromlott kártyával. (Nos hát én sem....!)
A tanulság, hiába a sok pozitiv értékelés, ha bármit vásárolsz használtan kérj legalább két hét garanciát, ha már nincs a terméken gyári gari.
No és ne vegyél meg semmit mielőtt ki nem próbáltad alaposan, ha lett volna lehetőségem kipróbálni, egy FURMARK tesztel, úgy vélem lett volna meglepetés.
Fekete pontot természetesen nem kérhetek emiatt (nem is érdekem..), mivel belementem a 3 nap próba garanciába, félre értés ne essék, csak ettől korrektebb hozzá állást vártam volna, akár árkedvezményt, vagy bármiféle toleranciát.

Ez sajnos nem ér pontot az #1-es hozzászólásban levő szabályok miatt, de aki keresi, megtalálja majd itt.

A számítógépet hüvelyk vagy mutató ujjal célszerübb bekapcsolni???

(#9136) Alborosie válasza snake1977 (#9135) üzenetére

Alborosie
(újonc)

Bocsánat az OFF-ért, de ehhez hozzá kell szólnom!

Megnézel egy terméket amikor az eladó eladásra szánja, teszteled, minden szép és jó. Amint belementél az üzletbe, onnantól az eladó már nem tudja követni, hogy mi történt az eladott termékkel!
Így mire is vállalna amúgy garanciát? Az, hogy egyesek belemennek a próbagaranciába, az egy szép gesztus. Én nem vállalok, mivel volt egy igen kellemetlen esetem, ami a bíróságon kötött ki. Természetesen felmentettek, de nem volt kellemes...

Használt termékeknél a vevő igenis legyen tisztában azzal, hogy az adott portéka élhet egy napot vagy akár éveket is!

Az illetőről kár volt ide bejegyzést írnod, mivel amiben megegyeztetek, abban nem is volt semmi hiba!
A (pl.) Samsungnál sem reklamálhatsz, ha a 2 év garanciájuk után 1 nappal kopogtatsz...

Még egyszer elnézést az OFF-ért, de a próbagarancia sajnos eléggé olyan téma, amit igen körültekintően kell megadni. Természetesen vásárolni is körültekintően kell...

:R :R :R

(#9137) robick5 válasza totyino77 (#9134) üzenetére

robick5
(tag)

Csak nem viszattért elfeledett barátunk !!! Ha nem ő akkor elnézést,modik talán utánanézhetnek !

Üdv Robi! >BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW< 06206262041 http://hardverapro.hu/apro/hibas_kartyat_keresek/hsz_1-50.html

(#9138) snake1977 válasza Alborosie (#9136) üzenetére

snake1977
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tudod én sem ismertem a kártya elő életét, az eladó állítása szerint tesztelte, azt hiszem én voltam a buta hogy nem teszteltem le alaposabban, hamarabb kiderülhetett volna mi a helyzet. Másrészt tudtommal magánember nem köteles garanciát vállani, viszont minden üzletszerüen árusító vállakozó, köteles garanciát adni az eladott használt termékre persze itt nem 3 napról beszélünk. Az pedig hogy szép gesztus a 3nap, teljesen relatív, ugyanis 0 nap garival, kipróbálási lehetőség nélkül nem vásárolna senki semmilyen használt terméket, mert az lenne az igazi zsákba macska.
Egyébiránt meg jóhiszeműen vásároltam a megbízhatósági rátát figyelmbe véve, nem tudok dobálózni 10ezrekkel, és nem egy hétre vásároltam a kártyát, lévén még csak Budapesti sem vagyok. Nehéz lenyelni a békát, hogy buktam 11k-t, mivel nem tudok minden héten másik vga-t vásárolni.

Ezért kihangsúlyozom újra, az előző hsz-emben a tanulság a lényeg.

A számítógépet hüvelyk vagy mutató ujjal célszerübb bekapcsolni???

(#9139) don dante

don dante
(kvázi-tag)

PH társak! :R A segítségeteket szeretném kérni a következőben:

2012.05.24- én este 10körül az előzőleg hirdetett számítógépemet[link] elcseréltem Attila71 ph társsal egy laptopra, amelynek a sorozatszáma a hirdetés szerint: NP700ZA-S02, valóságban azonban NP700Z5- AS01amit csak a hátlap eltávolítása után láthatunk...ezt pedig egy feltehetőleg garis gép esetében nem fog az ember megkockáztatni... tehát egy teljesen más laptopról van szó, amely így más paraméterekkel rendelkezik és értékben is jócskán eltér az előzőtől.
Például a hirdetésben i52450-es processzor szerepel, ám a gépben i52430-as található. A videó kártya okozta a legnagyobb meglepetést, mivel a hirdetésben szereplő HD6750M helyett egy HD3000-es kártyával találkoztam, amivel nem mentek a játékok, pedig szépen vinnie kellett volna őket a hirdetésben szereplő kártyával. Jeleztem Attila71 ph társnak :K , hogy tévedés történt, valahogyan orvosoljuk...mire válaszul azt kaptam, hogy ő nem vert át...nem cserél vissza semmit, nem fizet rá, nem cseréli ki másik laptopra :( ...tehát minden megoldás elől elzárkózott mondván ő nem csaló és én pedig megnéztem mit veszek...
Ehhez a megnéztem mit veszek... annyit fűznék hozzá, hogy valóban megnéztem működik- e és mikor bekapcsoltuk itt közösen a laptopot az élményindex magas volt és valóban a hirdetésben szereplő videó kártyát írta- mutatta az élményindex. Ám, miután a saját programjaimat feltelepítettem és lefrissítettem a drivereket...csoda történt és már egy másik értéket írt. Vagyis az élményindex valóban egy a hirdetésben szereplő kártyával zajlott, de az aztán el is lett távolítva... :W :W :W
Megkérnék minden kedves PH Társat, ha valami megoldást tudnának erre vagy tanácsot tudna adni valaki, hogy kihez forduljak, hogyan oldjam meg ezt az ügyet írjon. :R :R :R

.
.
.
.

TELEFONON GYORSABB!!!

(#9140) Tamás24

Tamás24
(tag)

Szeretném jelenteni noti234 illetőt, aki megkárosított...nem is tudom mit szokás ilyenekért adni egy Admin. döntse el kérem (privát üzeneteim bizonyítékként nyugodtan használhatók, nem lesz éppen rövid és türelem kell hozzá figyelmeztetek mindenkit, ha kell az emailokat is cc-zem, ha valaki jelentkezik és megmondja hová).
Röviden:
- Vásároltam tőle egy 34.000ft-os noti videókártyát 2011 november 23-a körül, amit saját kezű beszerelés ellenében 3 hónap állítólagos garanciával árult. Meg is történt.
- Kevesebb mint egy hónap elteltével a noti meghalt. Szóltam neki, de hónapokig csak hitegetett telefonon, vagy nem volt elérhető, vagy közölte, hogy ez tuti nem garanciális probléma majd megnézeti valakivel.
- Lejárt a gari 3 hónapja és közben meguntam, beadtam szervízbe is bevizsgálásra, ott is közölték, hogy semmi baja a gépnek, a videó kártya halt meg.
- Ezek meghirdettem eladásra és tesztelésre a kártyát, hátha érintkezés egyéb baja van... még próbálkoztunk sok gépbe rakni, de sehol semmi jó jel.
- Az eladó azt írta majd küld valakit, aki elviszi hozzá megnézni, tekintve már nem pesten lakik, de azóta sem járt erre és most, hogy írtam neki, megkérdeztem merre jár az ismerőse, vagy elküldöm postán a kártyát neki. Ekkor közölte, hogy az ÉN érdekemben ne írjak több ilyen levelet.
Ezek után javaslom mindenkinek, hogy csak akkor fogadjon el garanciát, ha a kezébe papírt adnak.
Köszönöm

.
.
.
.

WWW.BG2.UW.HU

(#9142) Sajtos pogi

Sajtos pogi
(újonc)

Hatalmas FEKETE PONT jár batika38 kollégának! Sikeresen megfosztott 26 ezer forinttól :((( Senkinek nem ajánlom!!!! Egy Nokia X6 ot vettem volna tőle de egy régi szar működés képtelen telefont küldött :(( Gerinctelen ember senki ne üzleteljen vele!!!! :W

.
.
.
.

(#9143) BigBlackDog

BigBlackDog
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Némi tanácsot kérnék. Itt, harderaprón találtam egy netbookot (Acer aspire one, ha jelent valamit), viszonylag jó árban (rossz az akksija teljesen, ezért típustársainál olcsóbb). A hátlapjáról minden matrica le van szedve; ha jól láttam három volt: gyária széria- és típusszám matrica, Wifi matrica, Windows licenc matrica. A BIOSban mutatja szépen a széria és a típusszámot is. Erre a szériaszámra nem dob találatot a google, a lopottlaptop.hu-n pedig tisztának mutatja. A töltő, ami van hozzá, nem gyári és egy helyen meg is van forrasztva.
Az eladó megbízhatónak tűnik, a dolog tisztázásáig nevet nem írnék, de:
- ~1500 nap tagság
- tag rang
- 44 pirospont
- 0 feketepont
Elképzelhető, hogy csak "nagytakarítás" alkalmával kerültek le a matricák az aljáról, vagy lopott gép lehet?

Amit még kifelejtettem; valószínűleg a winyó is cserélve volt benne, mert olyan méretű szerepel a hirdetésben, amivel nem gyártották.

Ez a mondatod a megoldás a kérdőjel nélkül: "Elképzelhető, hogy csak "nagytakarítás" alkalmával kerültek le a matricák az aljáról, vagy lopott gép lehet"
Ezt így Gyurcsók-módszerrel a távolból sajnos senki sem fogja megmondani.

(#9145) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

Sziasztok!

arpo5 fórumtársnak kérek egy feketét, de a nagyobbik fajtából!

A noti hirdetésemre jelentkezett.

Lényeg az , hogy megbeszéltük budapesti átvétellel 150.000 ft-ért megveszi ha személyesen átveheti. Jelenleg időm azért van és úgy gondoltam ne legyen ez gond felviszem neki.
Nem alkudozott világba gondoltam az üzemanyagköltség költsége mellett így megfelel nekem még az üzlet.

Teszem hozzá többször is beszéltünk telefonon -> korrektnek tünt

Találkoztunk a megbeszélt helyen. Megjött, kibontottam és ő a napfényben észrevett a kijelzően egy kb 2-3 mm-s karcot. Én a házban használtam, nem is vettem észre még csak lefotózni se tudom. Teszem hozzá, hogy a kijelző körbe még fóliás és akár hogy forgatta sehol egy picit karcot sérülést nem talált rajta ezt az egyet kivéve.
Mondjuk 7 hónapos a gép és szerinte is egyébként nagyon megkíméltnek tűnik.

vacilált erősen a karc miatt , mondtam neki hogy lakásban nem fogja észre sem venni én sem vettem észre. na meg hát nem új már a noti.

idézném a szavait:

kár , hogy nem mondtam neked hogy a kijelzőt alaposan vizsgáld át mert én erre allergiás vagyok. így feleslegesen nem kellett volna feljönnöd. :W :W :W

Kért 15 perc gondolkodási időt, hogy tudjon dönteni elment megkajálni. :)

Lényeg továbbá , hogy persze nem hívott negyed óra múlva. Én hívtam ,mondtam neki hogy 14.000 Ft az út. A felét a számlámra fizesse be , mert így korrekt.
Ha ő ilyen szőrszál hasogató vegyen újat és ennyi.

Napok óta nem jelentkezik, tegnap írtam neki hogy itt említést teszek a dologról.

Össz: 14.000 ft.ot buktam mert saját bevallása szerint is elfelejtett megkérni a kijelző napfényben történő nagyon alapos átvizsgálására. Fél napom elment ugye Nyíregyháza -Budapest, Budapest-Nyíregyháza.
+
volt pofája megváratni a válaszra várva

Senkinek nem ajánlom , hogy vele üzleteljen.

Hatalmas feketét neki.

Én nagyon sajnálom, hogy így jártál, valóban lehetett volna esetleges rugalmasabb a vevőjelölted, de ha az a karc tényleg ott volt, akkor ezért nem jár fekete.

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#9146) Kalandor válasza pn199 (#9120) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én nem tudom eldönteni, hogy ki törte össze, úgyhogy visszaengedtem.

Fekete mehet RiCSoOGSM-nek mindenesetre, mert azt kérted.

(#9147) pn199 válasza Kalandor (#9146) üzenetére

pn199
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha ésszerűen gondolkozunk nekem ebből hasznom nem származna,hogy összetörök egy 3000 forintos alkatrészt és mást bemocskoljak (illetve magamnak is deficitet okozzak)..
Nem értek egyet a döntéssel de nem tudok mit csinálni....

A szállítmányozáskor is keletkezhetett.

Katt és vásárolj : http://href.hu/x/hq9v ||Samsung Galaxy S ICS 4.0.4 CM9 Nightly +Devil2 0.94 CMC+KF1 modem : Maga a tökély. :)

(#9148) Kiss Tamás

Kiss Tamás
(újonc)

Papajoe007 (Farkas Gergő) felhasználóra szeretnék kérni egy fekete pontot, mert az általa eladott nexus one-ról eltitkolta, hogy hardveresen rossz a kamerája.Hírdetés
Kértem, hogy had küldjem vissza a csomagot és felejtsük le az ügyet, de nem hajlandó visszavenni. Eleinte tagadta, hogy tudott volna a hibájáról, de ahogy visszanéztem a hírdetéseit kiderült, hogy már egyszer próbálta eladni, mint rossz nexus one, de úgy nem ment neki, ezért legközelebb inkább már eltitkolta a hibáját.
Fórumokon keresgélve kiderült, hogy viszonylag könnyen meg lehetne szerelni, de a kedves papajoe007 már szétbarmolta az ötágú csavarok fejeit, ezért nem lehet szétszedni és megjavítani. Erre annyit közölt, hogy mivel nem készítettem videót a csomag kibontásáról, ezért nem tudom bizonyítani és kész (mondjuk nem tudom milyen közjegyzőnek kéne ott állnia a videóban és hivatalosítania a ceremóniát, hogy ez érjen valamit).

Ahogy néztem másnak is meggyűlt már a baja Farkas Gergővel egy nem fizetés miatt. Ezért a fekete ponton túl egy kizárás lenne a legmegnyugtatóbb, hogy ne verhessen át több embert.

.
.
.
.

(#9149) xrewoll

xrewoll
(újonc)

Engem is átvert Csordás Zoltán.
25000 re húzott le. feljelentettem.úgy halottam, rengetegen tettek feljelentest ellene, nekem a károm egyenlőre nem térült meg, de legalabb meghurcoljak.
mostanaba is latom a hirdetesit, több néven.
Sajnos miután utaltam és nem jött a cucc 2 hétig, csak utána találtam meg a topikokat róla, es egyből kinyomtattam, átadtam a rendőrségnek....az ügy még folyamatban van.
Akit átvert forduljon rendőrséghez!

.
.
.
.
:(

(#9150) mackrisz válasza Ubul86 (#9132) üzenetére

mackrisz
(újonc)

@Ubul86: privátba írtam.

@nike0075:
Most ott tartunk, hogy elküldtem a kijelzőt, pénteken elmentem a postára, mert megjött az ára (9000 forint postával együtt) és most azt várja, hogy küldjem vissza a pénzt, úgy hogy a kijelzőt még nem kaptam vissza.
Addig nem fogok fizetni még nincs a kezembe a kijelző, mert azt még nem kaptam meg.
Ha tudsz adni valami azonosítót, ami alapján a postán utánna lehet járni megteszem, de te is meg tudod kérdezni a postán, hogy mi a helyzet a csomaggal, amit állítólag már meg kellett volna kapjak.

http://logout.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=mackrisz

(#9151) papajoe007 válasza Kiss Tamás (#9148) üzenetére

papajoe007
(tag)

Kedves Tamás:)!
Nem titkoltam el,ha megnézed jobban a hirdetést,ott van,hogy a probléma megoldodott!Azt is voltam szives közölni,hogy a csavarokhoz én nem,ismétlen nem nyultam,soha nem akartam szétszedni a készüléket!!Mellesleg azt is hozzátenném,hogy szerintem az sem volt szép,hogy privátban azt ajánlottad,tegyem fel jóként a készüléket,és ha találok más balekot,aki megvenni,üzleteljük vissza a készüléket!Én közöltem is veled,hogy most,hogy azt állítod hibás,eszemben sincs joként meghirdetni,nem vagyok csaló!Sajnos ahogy te sem hiszel nekem,énsem hiszem el,hogy a csavarokat nem te bombáztad szét:)!!Mint mondtad nekem privát üzenetben,ne fecséreljük tovább a szot,ezért én is azt mondom,és itt is kívánom azt a kedves szépet,amit te kivántál nekem privátban:)
Üdv,és használd egészséggel:)

ui.:Remélem sikerül megoldanod a problémát,igy is böven ár alatt jutottál a készülékhez:)

Ki mondta,hogy a testèpítès az egèszsègröl,ès a fittsègröl szól?

(#9152) Ubul86 válasza mackrisz (#9150) üzenetére

Ubul86
(fanatikus tag)

elnézést a feltételezésért, és a megvádolásért,csak már elég sok idő eltelt,és ilyenkor egyre gyanakvóbb az ember.

Huawei 8110 > > Sony Ericsson WT19i ... pontjaim : http://logout.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=Ubul86

(#9153) jim333

jim333
(újonc)

Feketét szeretnék kérni Carbonara kollégának.
Az üzlet 05:07-én indult.
A tárgy: Mercury MicroATX lap, cpu, Corsair RAM kombó.
Az üzlet az utalásig gördülékenyen ment, utána kaptam 2 ígéretet a postai feladásra, de már nem került rá sor. A pénzt zsebre tette, azóta is van aktivitása, de privátra nem válaszol.
Gyanús volt, hogy valamiféle abaqoos számlára kellett utalni, melyen egy POD-CEE informatikai kft. szerepel. (utalási bizonylat megvan)
Nem ajánlom senkinek, remélem lesz következménye.

.
.
.
.

[Ha sikeresen zárult az üzlet dobj egy pirosat. Köszönöm.]

(#9154) Alkukirály válasza jim333 (#9153) üzenetére

Alkukirály
(lelkes újonc)

Az Abaqoos szolgáltatás technikai hátterét az OTP Bank és szerződéses partnercége a POD CEE Kft. közösen biztosítja:

Az OTP Bank az OTPdirekt csatornákon használható Abaqoos funkciók biztosítását és a fizetési tranzakciók lebonyolítását végzi.
A POD CEE Kft. pedig az általa fejlesztett Abaqoos szoftvert, az általa üzemeltetett www.abaqoos.com weboldalt, és az innen elérhető, az internetes fizetéshez szükséges Abaqoos felületet biztosítja.

(#9155) batika38 válasza Sajtos pogi (#9142) üzenetére

batika38
(újonc)

lehet,hogy pont te vagy aki gerinctelen különben is csak akkor vádaskodj ha van rá bizonyítékod!! 20-25 terméket adtam el eddig itt az oldalon és még sorolhatnám a többi hasonló oldalt

(#9156) Pepe78 válasza Pepe78 (#9145) üzenetére

Pepe78
(senior tag)

Hali!

Mi az hogy ha tényleg ott volt akkor nem jár fekete?
14.000 Ft-o meg egy fél napot elvett tőlem. A semmiért.

Mint írtam ő maga vakart a fejét és mondta , hogy ezt kérnie kellett volna külön mert ez a heppje.
Egy használt 7 hónapos notin aminek fényes kijelzője van van egy hajszálkarc. Összedőlt a világ. Akkora , hogy én sem vettem észre amég a külön nem szólt.

Hát persze ha veled történik akkor gondolom magadnak igazat adsz.
Ugyan már.

Még jó hogy direkt nem buzdítjátok az ilyen kis új gazdag ratyikat.

"Mindent használt motyót hozassatok fel vidékről, majd valami kis nevetséges indokkal ne vegyétek át" - had szívjon a másik.

Köszi a korrekt hozzáállást.

Látom nem értelmezted a helyzetet.
Kaki rá.

Köszi! :DDD

Szerintem csak nem akarta megvenni.
Van pár ph-s srác aki azóta látta a gépet és úgy keresgéli hol van rajta karc.
Az háborít fel, hogy a felét sem hajlandó kifizetni így van.
+ az , hogy a kedves moderátor kolléga szerint ez rendben van.
Átugrotta azt a részt,hogy a srác elfelejtett szólni hogy milyen szempontból különösen vizsgáljam át.
Ő feledékeny volt és meg ezért nyugodtan szívhatok.
Nem is értem mi ennek a topiknak az értelme végül is.
Vicc.

Írtam az üzletfelednek, várom a véleményét is.

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#9160) batika38 válasza Silent77 (#9157) üzenetére

batika38
(újonc)

a te véleményed egyáltalán nem érdeke. a vevőnek a postai fel adásról képeket küldtem email-ben tehát részemről ennyi a történet

(#9161) Kiss Tamás válasza papajoe007 (#9151) üzenetére

Kiss Tamás
(újonc)

A telefont 3 különböző hírdetésben hírdetted, ebből az egyiknél kiírtad, hogy volt ilyen hiba és kijavult, ami hazugság, mert nem sikerült megjavítanod. A másik kettőben nem is említetted, hogy hibás lenne a kamerája.
Szóval továbbra is kérném papajoe007 nevű csaló kitiltását, hogy másokat ne verhessen át a hírdetéseivel.

ui az utóiratodra: ha nem egy hibás készüléket adtál volna el, amit nem lehet megjavítani, akkor körülbelül a piaici ár alatt 2-3e Ft-tal adtad, de mivel sajnos eltitkoltad a hibáját, így körülbelül alkatrészként tudom majd értékesíteni. Annyi különbség lesz, hogy én nyíltam ki fogom írni a hírdetésben, hogy a készülék hibás - amit te sajnos elfelejtettél.

(#9162) BASEm válasza avman (#8836) üzenetére

BASEm
(lelkes újonc)

sajnos engem is lehúzott atidat
41ezer ft-tal. A csomagot elküldtem, mondván fizetni fog.. azóta is fizet és lassan 2 hónap telt el. Nem ajánlom senkinek

(#9163) Attila71 válasza don dante (#9139) üzenetére

Attila71
(újonc)

A fent említett üzlet folyamán a "vevő"-nek lehetősége volt át néz ni, kipróbálni tesztelni a notit, nem talált semmi kifogásolni valót ,egyedül a tochpad bizonytalan működését,jelezte negatívumként.
Ezt úgy orvosoltuk, hogy a hírdetésben szereplő egeret és billentyűzetet nem kértem a cserénél.
Következő nap, elvitte valakihez tochpadot cserélni, és után már állítólag nem volt bent az említett 1Gb-os vga, amit előző este az átvételkor még nem hiányzott.
A gép átadása után bárki bele nyúlhatott a gépbe, és azt vehetett ki és rakhatott bele amit akart.
Nem írhattam pontos típuszsámot a hírdetésben ,mert a gép külső burkolatán nem volt feltüntetve, csak egy rövid azonosító, az alapján tájékoztatás jelleggel tudtam feltüntetni az adatait.Meg persze amit ki írt a gép az élmény index értékelése alapján.
Én nem értek a noti szereléshez ezért nem is nyúlok bele.
Most rendőrségi ügy lesz belőle, legalább kiderül, hogy kinek van igaza.

(#9164) papajoe007 válasza Kiss Tamás (#9161) üzenetére

papajoe007
(tag)

Látom nem vagy tisztában az árakkal kedves barátom!40ért mennek hibátlan készülékek,te 28 ezerért vásároltad meg tölem!Te nem fogsz átverni senkit......én mégis óvva intek töled mindenkit,mivel te irtad nekem pü-ben,hogy tegyem fel joként,és ha találok vevöt visszabizniszeljük...tehát:csalásra kértél engem!!!Elöször nem vettem észre a hibát,azért volt hirdetve hibátlanul,utána elöjött a hiba,feltüntettem,majd miután megszünt a hiba(azthittem teljesen megjavult)ujra feltettem hibátlannak,ebbe senki nem köthet bele!
Üdv

(#9165) Sajtos pogi válasza batika38 (#9160) üzenetére

Sajtos pogi
(újonc)

Igen küldtél képeket! Lefényképezted hogy ott az X6. De a kép elkészítése után simán csinálhattad hogy nem az x6 ot tetted a borítékba hanem ezt a réig nokiát aminek még a tipusát sem lehet tudni! Meg nagyon írod hogy 20 meg 25 üzleted volt de egyetlen egy értékelésed sincs! batika38 felhasználónak 0 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Ellenben nekem: Sajtos pogi felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Részemről meg ennyi :K És még én akarok átvágni akárkit is...

(#9166) Kiss Tamás válasza papajoe007 (#9164) üzenetére

Kiss Tamás
(újonc)

Konkrétan annyit írtam neked, hogy keress valami nagyobb balekot akit átverhetsz a hazudozásaiddal, de ezt szépen átfogalmaztad hogy védhesd magad, amúgy pedig ne térjünk el a lényegtől, hogy valótlan dolgokat állítottál a hírdetésedben.

Tételezzük fel, hogy te nem tudtál róla, hogy hibás kamerával adod el a telefont, akkor is kötelességed lett volna visszavenni vagy kártérítést fizetni ,mert egy ilyen tény elég sokat változtat a készülék értékén (főleg hogy javíthatatlan a készülék, a csavarjainak állapota miatt).

(Az árakkal kapcsolatban csak annyit, hogy a desire-k ára mozog 38 körül. Ez jó állapotban ér 35-öt. És az hogy a postaköltséget rosszul kalkuláltad és emiatt az általam fizetett 31 ezerből csak 28 ezer valamennyit realizáltál az megint nem tudom hogyan tartozik ide vagy mit befolyásol a kérdésben)

Szóval az adminokat továbbra is szeretném kérni, hogy tiltsák ki a papajoe007 felhasználót.

(#9167) papajoe007 válasza Kiss Tamás (#9166) üzenetére

papajoe007
(tag)

Nem számoltam semmit rosszul,én tudtam hogy ennyi a postaköltség!!Nem védem magam,szivesen nyilvánosságra bocsájtom azt a privátot,ahol ezt irtad!De ha ugy érzed jogtalan volt,hogy nem téritettem meg a kárt,és nem hiszem el,hogy nem te gányoltad szét a csavarokat,kérlek jelents fel,vagy ha nem érdekel,akkor ne levelezzünk itt feleslgesen,hanem minden jót kivánva köszönjünk el,mert nekem sok más dolgom van ,nem a te üzeneteidre válaszolgatni:)
Üdv,minden jót:):R
G

[ Szerkesztve ]

(#9168) Carbonara válasza jim333 (#9153) üzenetére

Carbonara
(lelkes újonc)

privát ment.
rendezem az adósságomat. elnézést az érintettől..

grimaszversenyre küldték a hóhért, mert eszméletlen fejeket tud vágni

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.