-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
haddent #293426 üzenetére
Mindjárt indulok haza, de gyorsban linkelek, este meg nézünk kódot. elvileg a 40%-os még aktív kell legyen
3-in-1 Watch Wireless Charging Set (HaloLock)
3-in-1 Wireless Charger with CryoBoost™ (HaloLock)Mind a kettőt használom. Az elsőt otthon, az nekem jobban tetszik és picit jobb anyagminőség talán. A másodikat a munkahelyen használom és most már a Cryo is megy mert meleg van. Frankó, de a Cryo hangos viszont kikapcsolható, munkában meg nem zavar úgy is elnyomják az irodai hangok, légkondik stb.
Léteznek más márkák is, én ezt azért szoktam javasolni, mert tuti jók, és frankón lehet olcsósítani. A szállítás mindig ingyenes és mostanában nem több mint ca. 1 hét. A noname dolgokat mindig kerülöm. Ebben van anyag is, ami fém, az itt vas
csak kint ne hagyd az udvaron
Meg ne vedd teljes áron, nézünk rá kódot. Az oldalon jelzett 20%-nál is biztosan van jobb, egy hete élt a 40%-os.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged