Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombi5
őstag
Van arra lehetoseg, hogy ha letoroltem fenykepet, vhogyan vissza tudjam hozni telorol?
-
baro130
tag
Hali! Internetet szeretném megosztani USB-n keresztül asztali gépre, de eddig nem jött össze. Ehhez is iTunes kellene? Mert az ezen a gépen nincs. (Windows XP)
-
fluiid
csendes tag
"de szerintem semmi szükség, hogyha már rendben működik"
Feltettem egy Insomniát, mert állítólag sleep-nél tud wsod-ba kerülni. Csakhát mégse kéne hogy mindig ébren legyen"Tinyumbrellával szedted ki?"
Az önmagában nem segített, ki kellett kapni fél órára az alaplapot, aztán iReb... -
str4y
tag
Valakinek egyébként működik az iTunes U iOS 6 alatt? Nekem ahányszor elkezdenék streamelni egy videót, összeomlik. Ha meg letöltöm, akkor beteszi a videók közé, le is játsza, de csak hang van, és fekete kép.
-
-
fluiid
csendes tag
Sziasztok a következő kérdésem volna:
Jailbreakeltem egy 3gs-t, 5.0.1 ios-re. Ment is szépen de utána restore loopba került, WSOD meg minden. Innen visszahoztam, megint megy szépen de nem tudom mit tegyek hogy nehogy véletenül megint 'elhagyja' magát.
Ötlet? Köszi szépen
-
tomy25
tag
Ez most komoly, hogy a vodafone postai levélen keresztül aktivál SIM kártyát...?
Mármint abba küldi az aktiválási kódot... -
str4y
tag
válasz
Coleszi #2784 üzenetére
Nem sűrűn szoktak problémák akadni, de megvan rá az esély. Ha felteszed a korábbi tweakeket, akkor valószínűleg nem ütközöl problémába.
Hogyha viszont frissítesz is, akkor már nem jó ötlet visszatenni, főleg ha nagyobb frissítést tervezel, pl iOS 5->6. Abban az esetben az iBackupbot használatát ajánlom, segítség itt.
-
DanielK
addikt
Bocsi, hogy itt kérdezem meg, de többen olvassák, mint az offot.
off
Valaki használ Moshi iVisor AG fóliát a telefonján? És ha igen, milyen?Az iPaden egy Artwizz Scratchstopper van (matt) és nagyon tetszik, hogy csak úgy siklik az ujjam a kijelzőn és nincsenek ujjlenyomatok. Gondolom ez is hasonló lehet...
Nem lenne rossz ha a telefonomon nem kellene állandóan a kijelzőt törölgetni és azt nézni, hogy mennyi zsír réteg van rajta. -
Coleszi
tag
Sziasztok!
Ha jb-elt a telom de csinálok róla egy biztonsági mentést, esetleg meghalna de DFU-val újra kelteném és visszatölteném, majd ismét ráraknám a biztonsági mentést a jb-eltet, akkor ütközhetek hibába?
Köszönöm! -
bandigno
senior tag
válasz
sunahunter #2781 üzenetére
mit takar az, hogy formáztad??
milyen szoftver van rajta? sima 5 v 5.0.1 vagy 5.1.1?
hogy csináltad az eddigi beállításokat? iCloudnak menni kell, hacsak nem azzal az ID-vel próbálsz belépni oda, mint amivel beregeltél!beállítások/iCloud-ban mit ír vagy te mit írtál be?
-
sunahunter
senior tag
Sziasztok.
Vásároltam egy 4s-t.
Formáztam, beállítottam új készülékként, store megy, cloud nem.
Elérte a maximális ingyenes regek számát ezen a készüléken.
Store ID-vel a Cloud nem enged belépni.
Esetleg ha valaki regizne nekem egy cloudot akinek van Apple gépe, megköszönném. -
Mr President
senior tag
Debrecenben a mai nap folyamán ki tud nekem 3g szoftverrel kapcsolatban segíteni. Személyesen megyek el hozzád. Lényeg hogy még holnap megkellene csináljuk. Privátban jöhet telefonszám. Nagyon szépen köszönöm előre is.
-
megema
őstag
Inkább a hangerőállító gombjaim zörögnének, mint hogy a home gomb... Más tényleg nem tapasztal hasonlót?
Amúgy előfordulnak kisebb hibák. A 4S-emet úgy vettem ki a dobozból, hogy az előlapi üveget körülvevő műanyag éle le volt ütve egy helyen... A 3GS-emet meg úgy, hogy minimálisan ferdén állt benne az üveg. Aztán a később, már használtan vett 3GS is ilyen volt.
Amúgy nem tudja valaki, hogy miről veszik észre garanciáztatásnál, hogy az iPhone már szét volt szedve, ha szakszerűen nyúlnak hozzá?
-
C4mp3r
addikt
augusztusban megerne meg 4s-re valtani vagy inkabb mar az uj modellre varjak? varhato lesz egyaltalan price drop?
-
gAnDzs
tag
Tény hogy vannak hátrányai is ,de nekem Droid után megváltás volt az iOS
-
Tibee86
nagyúr
Elejted összetörik, nem tudsz feltenni ROM-okat rá, JB kell, hogy egyedivé tudd tenni valamennyire, fizetni kell az app-okért, iTunes-t kell használni stbstb. Tiszta hülyeség iPhone-t venni
#2765:Előtte nekem is droid volt, de már annyira megkedveltem ezt a rendszert, hogy több droidom nem lesz. -
gAnDzs
tag
Köszi a válaszokat
Hát egy picit csalodtam ebben az i4S-ben ...... kiad az ember ennyi pénzt egy ilyen telefonért és akkor zörögnek benne a lencsék ,lötyögnek a hangerőszabályozó gombok . Mi lesz még? :SSSS
-
gAnDzs
tag
Hello!
i4S-en a hangerő szabályozó gombok picit mozognak, nálatok is így van? -
str4y
tag
-
fufinorbi
tag
Mikor lesz elérhető a CSR Racing magyar ID-vel?
előre kösz: -
megema
őstag
válasz
mastercroc #2755 üzenetére
Igen, de nem is mindig csinálja... Annyit vettem észre, hogy a felső részén pont középen mintha le lenne ütve a gomb éle egy max. negyed milliméteres részen. Lehet, hogy az ér hozzá, de az is lehet, hogy a gomb alatt van valami.
Eddig nem vettem észre a dolgot, pedig direkt odafigyeltem a home gombra. Arra is akartam fóliát rakni, de 3 darabot sem sikerült normálisan feltenni. Szóval a leszedegetés után direkt hallgattam, illetve próbáltam nyomogatni, hogy nincs-e baja.
-
mastercroc
csendes tag
En ugy hallom mintha odakoccolna a home gomb alatt vmihez es az adna ki az eles hangot... Tehat en ugy hallom/erzem h papirlsppal nem tudnam kitisztitani. Nyilvan emiatt nem cserelik hiszen a keszulek mukodeset nem befolyasolja... Masnsk nincs meg ilyen?vagy kulfoldi forumon nem olvasott vmi hasonlot?
-
válasz
Kicsirics77 #2749 üzenetére
Persze, hisz mindenki szíve joga, hogy használja-e, vagy sem. A kijelentést éreztem erősnek, ezért jegyeztem meg
Ha már iOS 6 és bugok: béta 2-ben néha kicsit "nehezen kapcsol" a safari mit szeretnék, valamint a lottó alkalmazás szegényke nem tölti ki az sms-t elsőre, csak másodjára (bár akkor sem mindig). Nyilván, aki felteszi, tisztában kell lennie azzal,hogy bármelyik appja csinálhat ilyet, egészen addig, amíg a hivatalos szoft megjelenése után nem javítják, és küldik be a készítői az esetleges bugokat.
manchester85: igen, de ez készülékenként is eltérő, pl. nekem a kihangosítós bug nem jött elő, másnak meg jó volt a do not disturb, nálam meg nem, stb. Akkor sem kell általánosítani, hisz 1-2 gyári hibás iPhone esetében sem jelenthető ki, hogy az összes szar... eltekintve most a szoft vs. hardver hibára való különbségtételtől.
-
celf
őstag
Sziasztok,
Kanadában iphone-al lehet ingyen GPS-t, illetve GPS szoftvert használni?
Vagy egyáltalán, hogy működik ez a GPS, ezért szokott felszámolni pénzt a szolgáltató?
-
válasz
Kicsirics77 #2738 üzenetére
"iOS 6 alapból felejtős még"
Mennyi ideig használtad/ideje használod,hogy ilyet kijelentesz? Béta 1 megjelenése óta használom, és a kisebb bugoktól eltekintve teljesen jól használható. Azóta sem tettem vissza az 5.1.1-et.
-
bandigno
senior tag
hívásvárakoztatás kikapcsolása..
sajnos egy baj van a szifonnal szemben a nokiával, hogy ha vkit hívsz és "várakoztat", akkor nem jelez semmit, nem pittyeg vagy vmi, h hééé, ez tárgyal épp és várakoztat!
mondjuk a te esetedben a fogadás a kérdés, de inkább a hívó fél informálása lenne a fontos. -
Kashim
őstag
Nem tudjátok hol lehet beállítani, vagy van-e egyáltalán olyan opció, hogy ha beszélek valakivel és közben hívnak (értelemszerűen mindkettőt a telefonomon) akkor foglaltat jelezzen, ne csörögjek ki a hívónak?
Tök jó opció, hogy hívás közben át tudom venni a másikat, de sajnos a hívó fél szemszögéből úgy látszik, mintha csak szimplán ignorálnám holott lehet épp fontosabb ügyben beszélek és azért nem veszem át. -
megema
őstag
válasz
mastercroc #2737 üzenetére
Hát beszarok. Pont most akartam feltenni én is a home gombos kérdést.
Ugyanez a szitu nálam, csak a gomb felső része csinálja. Semmi baja amúgy, csak tényleg zavaró... Tapasztalta még valaki? Papírlap sarkával már körbepucoltam a rést, de nem változott semmi.
-
ilacko.
csendes tag
csináltam egy mentést, restore és működik
-
bobooo
addikt
.avi formátumot támogatja a gyári videó lejátszó?
-
ilacko.
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #2732 üzenetére
na jó lett
-
Kicsirics77
veterán
válasz
mastercroc #2737 üzenetére
iOS 6 alapból felejtős még
a gomb meg tökéletesen működik nálam -
mastercroc
csendes tag
Szevasztok! Lehet hogy egyedi hibat irok le de nektek nem csinal olyat a home gomb hogy lenyomom es kattog picit?ilyen eles hangon... Iphone 4s. Bevesz mindent tehat nincs funkcionalisan gond csak eles hangot ad ha lenyomom! Sot le se kell nyomni teljesen eleg ha csak hozzaerek es nem nyomom meg annyira h mukodesbe lepjen csak eppenhogy megnyomom! A gomb jobb oldala csinalja tehat a mintatol jobbra megnyomom es kattog...
Masik kerdesem h ios6-ban csuszik e a zarhang ha kikapcsoljatok a kepernyot?kesobb jon fel-1 mp-el a hang ios 5ben!ezt javitottak?koszi -
Kicsirics77
veterán
válasz
#40835072 #2735 üzenetére
halvány gőzöm sincs de a kedvedért megkeressem a google-ba?
ennyi lenne csak -
törölt tag
válasz
Kicsirics77 #2734 üzenetére
az allee olyan?
-
törölt tag
Szeretnék Microsimet venni az Iphonomba, ezért bementem a a Tmobilba a budaörsi Auchanba, nem volt micro sim, (mellesleg vágó volt, de nem volt hajnlandó vágni belőle), ezért átküldött a budaörsi tescoba, ott se volt.
Honnan szerezzek végre egy microsimet ?
-
ilacko.
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #2730 üzenetére
csinálok egy mentést, aztán restore és meglátjuk mi lesz
-
ilacko.
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #2728 üzenetére
hát ezt kérdem én is
-
ilacko.
csendes tag
üdv, eltűntek a telefonról az alap hátterek, az hogy lehet?[link]
-
sly54
tag
válasz
LaptopSystem #2703 üzenetére
Az a legegyszerűbb,hogy letöltöd az iringer nevű programot,kiválasztod a zenét,kiválasztasz belőle 30mp-et és automatikusan beexportálja neked az itunes csengőhangok mappába
-
válasz
SuNrisE010 #2724 üzenetére
Dehogyis. Ameddig fizikailag nem sérült a telefonod, addig mindent meg tudsz te magad is oldani otthon
-
SuNrisE010
tag
Felismerte
Thx királyok vagytok
Már kezdtem beszarni hogy szerviz le belőle -
bobooo
addikt
válasz
SuNrisE010 #2721 üzenetére
dfu modban sem ismeri fel?
-
válasz
SuNrisE010 #2721 üzenetére
DFU!
-
válasz
SuNrisE010 #2719 üzenetére
Nagyon egyszerűen. Csak a Restore gombot kell megnyomnod a telefon csatlakoztatása után
-
SuNrisE010
tag
Felraktam az iOS 6 beta 2-t és az aktiválásnál írja hogy nem vagyok a developer programba most hogy tudnák visszamenni 5.1.1-re?
-
leroyclub
senior tag
nincs valami Tweak amivel az ingyenes programokból lehet kiőlni a reklámokat? Adblockert felraktam Cydiából. Valami egyéb? Ja és még egy kérdés: a videóim egyre több helyet nyelnek el. Hogy tudnám ezt ingyenesen a leggyorsabban lementeni a gépemre? Multkor irtatok itt appokat de azok fizetősek. JB van ha azzal egyszerűbb...
-
bobooo
addikt
válasz
LaptopSystem #2709 üzenetére
google: [link]
AttiQa: ha szoftveres hiba akkor network reset vagy restore megoldja
-
AttiQa
tag
A segítségetek szeretném kérni. Van egy garanciában cserélt iPhone 3GS-em. A gari már erről is lejárt sajnos. Független, sosem JB-elt. kb 2 hónapja elkezdett szarakodni a 3g modem. Ha bekapcsolom, akkor vagy eldobja a térerőt és kiírja, hogy nincs szolgáltatás, vagy látszólag minden rendben, de nincs kommunikáció, mintha nem lenne net, de előfordul, hogy minden rendben. Ha újraindítom a telefont, akkor nagy általában működik ideig-óráig. Ha netezés után bekapcsolva hagyom a 3g modemet, akkor még a telefon rész se megy, nem tudok hívást kezdeményezni, vagy fogadni, de ez sem mindig igaz.
jelen pillanatban 5.1.1 van rajta.Megadta magát a teló, vagy valami szoftveres szarság lehet?
KÖSZI előre is! -
válasz
Tibee86 #2711 üzenetére
ez is egy megoldás, de az Audiko 3 katt kb.
alfa156 - mp3-at nem állíthatsz be csengőhangnak, max. fél perces lehet a hosszúsága, satöbbi. nem tudom egyszerűbben elmondani, mint az előbb, készíts egy m4r kiterjesztésű file-t a zenédből, és azt add hozzá az iTunes-ban a csengőhangokhoz. az, hogy neked ott miért nincs csengőhangok mappa, arra nem tudom a választ. m4r-t készíthetsz úgy, ahogy Tibee86 linkje magyarázza, vagy úgy, hogy az Audiko.net-re feltöltöd a zenédet, kivágod belőle a fél percet, ami tetszik, a kapott file-t letöltöd és azt adod hozzá a csengőhangokhoz.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
LaptopSystem #2709 üzenetére
Kezdésként menj rá (fent) a Szerkesztés-Beállítások, ott pedig tegyél egy pipát a Hangokhoz.
-
_Fefe_
tag
válasz
__H4X0R__ #2701 üzenetére
Ingyenes és teljes értékű, de jól használható és hasznos tweak-et nem túl sokat használok, az igazán jó tweak-ek, programok fizetősek. Azért írok pár ingyeneset, amit kipróbáltam és bevált : Activator, Applist, Bolt, iCleaner, iSHSHit, NoVoiceMail, NTPdate, SBSettings, SpringFlash, WinterBoard, Zeppelin.
(Leírok pár fizetőset is, amikért szívesen fizettem, mivel beváltak iOS 5 alatt is : AdBlocker, AirBlue Sharing, Alarming, BatteryInfo for NC, Barrel, Camstamp, CarbonX Pro, Data Counter, Gridlock, iFile, Infinidock, LockInfo, LockSliderz, PowerCenter Pro, ProTube, Springtomize 2 - iOS 5+, WeeKillBackground, WeeTrackData for NC, Zephyr.)
-
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Mostanában egyre többször behal 4-m! :S Fekete képernyő, semmire nem reagál, csak a resetre...
Ez miért lehet?
-
válasz
LaptopSystem #2705 üzenetére
Audikon legyártod a csengőhangot, onnan letölthetsz egy m4a fájlt. ezt a fájlt behúzod az iTunes "Tones" mappájába, csak simán, ráhúzod a felületen és felismeri, onnan pedig áthúzod az iPhone-ra és automatikusan beteszi a csengőhangok közé. nekem legalábbis full manual syncen így megy.
iTunes -> bal oldali sáv legfelül, Library -> Tones és onnan a Devices -> alfa156's iPhone -> Tones-ba
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
LaptopSystem #2703 üzenetére
iTunes-on keresztül, a csengőhangokba behúzod a kívánt csengőhangot, és egyszerűen össze szinkronizálod. Én az Audiko.net honlapot ajánlom előre elkészített csengőhangok vannak!
Sok sikert.
-
Sziasztok csengő hangot hogy lehet rá tölteni a telefonra számítógépről?
-
samgar
őstag
Annyi biztos, hogy nálam a beta 1-nél simán működött a levelezésnél a push. nem kellett exchange-ként beállítani. Beta 2-nél nem működik.
-
__H4X0R__
senior tag
Jó estét!
Tudnátok írni hsz-ben olyan Cydiás tweakeket, melyeket szívesen használtok?
Kellene a repóhoz, már el kezdtem gyűjtögetni, de az sokat segítene, ha ti leírnátok az általatok kedvelt tweak nevét. Fontos, hogy csakis INGYENES legyen, tehát ne warez, hanem ténylegesen ingyenes tweak, pl SBSetings, NCSettings...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest