Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #215195 üzenetére
sajna csak 20e-ért látom.
-
LattilaX
tag
Sziasztok ez a 400 dollár körüli új állítólag márciusban megjelenő iphone mennyire igaz?
Ti tudtok róla valami konkrét dolgot? Egyáltalán lesz-e ilyen készülék? -
Valkűr
addikt
válasz
FIREBLADE78 #215197 üzenetére
Köszi rendes vagy, de 12-ben már itthon is meglehet venni. Itt a kedvezménnyel postával többre jönne ki.
-
herdsman12
őstag
válasz
MasterMark #215183 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
anderledani #215192 üzenetére
Itt is lehet, csak az app készítői nem rakták bele. (Vagy kivették.)
-
TayRol
nagyúr
Tudnátok valami elegáns, ám vékony (tényleg vékony), minőségi tokot ajánlani xs-re? Vagy hogy Pesten merre felé nézzek körül ezzel kapcsolatban?
-
MasterMark
titán
válasz
herdsman12 #215182 üzenetére
Szerintem NFC antenna, de pontosan melyikre gondolsz?
-
Salex1
őstag
Komolyan nem lehet megváltoztatni 11 generáció óta a messenger jelzéshangját? Hogy lehet ilyen f..s egy valami? (Céges...)
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
ismerősömnek kellene beállítani a telefonján egy levelezést és a szerver csak TLS 1.2 támogat. Be lehet ezt állítani? Én csak SSL-t látok bekapcsolhatóan.Köszi!
-
Noxy
veterán
válasz
MasterMark #215175 üzenetére
Utángyártott kábelnál ki írja, hogy nem támogatott eszköz.
-
MasterMark
titán
válasz
janakbacsi #215163 üzenetére
Nem a töltő lesz a gond, hanem a kábel.
-
anderledani
őstag
válasz
janakbacsi #215163 üzenetére
Lehet hogy hamis a töltő sok hamis van. Gép ha felismeri akkor a telefonon jó az lightning aljzat.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #215169 üzenetére
Ezt nem tudtam. Köszi az infót.
-
mcdennis
tag
SZIASztok!
Segítsetek már, most van dual-sim-es Iphone a piacon?
Előre is köszi!
Szabi
-
janakbacsi
őstag
6s készüléket az újonnan vásárolt töltő pár alkalommal töltötte, de most már nem tölti sajnos. A töltő csatlakozója sérülhetett? Érdemes szervízbe vinni?
-
kisbago
aktív tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy azt miért csinálja az iPhone 8 som hogy egyszer gondol egyet kb 80-90 % kikapcsol és ha bekapcsolom 10 % ot ír.
és ha rámegyek az akku állapotára azt írja hogy nem tudta leadni a csucsteljesítményt ezért leállt.
egyébként az aksi 87% os. -
tboldi
nagyúr
válasz
RaZroX #215157 üzenetére
Nemsokára kapsz majd egy emailt a vásárlásról, amiben lesz egy “probléma jelentése” link. Erre kattintva belépsz az Apple ID-dal, majd kiválasztod, hogy törölni szeretnéd a vásárlást, aztán 5-7 munkanapon belül visszautalják a pénzt.
Amúgy neked 14 napod van meggondolni magad.
-
RaZroX
addikt
Sziasztok!
Megvettem a Prime kamera appot, hogy tudjak kézi beállításokkal képeket lőni.
Viszont hibás az alkalmazás, mert ha felhúzom 1 sec-re a záridőt, azonnal kilép.
Mi a menete, hogy "Vissza adjam" az alkalmazást ? -
MasterMark
titán
A VPN felesleges adblokchoz, azt is csak a DNS szerver miatt csinálják. Egy reklámszűrős DNS elég.
Viszont a VPN-nek meg saját DNS-e szokott lenni így azt felülírja így is úgy is.
-
oszy
veterán
A gyári mail alkalmazásból eltűnt az iCloud fiókom... Nem tudjátok mi lehet az oka? Hogyan tudom újra beállítani?
-
madle
őstag
Üdv,
van megoldás esetleg az iphone adatkábel és macbook esetére, mikor feltenném tölteni de folyamatosan le-fel cseszteti a kapcsolatot? Úgy tudom, hogy feszültségingadozás miatt van, mert nincs meg a telónak a kakaó a töltséhez ezért ledobja. Ezt a két éve kijött frissítések sem oldották meg. Brutál bosszantó, hogy van egy Apple számítógépem, meg egy márkán belüli telefonom, amit nem tudok tölteni a gépről.... és vannak pillanatai amikor gondol egyet és jól működik. Kihúzom, fordítva vissza és jó.
-
válasz
pecccccccca #215134 üzenetére
Így vagyok ezzel én is, Telekomos előfizetéssel régóta használom - több éve, de nem csupán iPhone-on - és csak előnyét tapasztaltam.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! A 6s-em már nem bír ki egy napot sem ezért elgondolkodtam, hogy akkut cseréltessek-e vagy inkább vegyek egy jó állapotú 8-ast. Találtam egy olyat aminek 99%-os az akkuja. Az meddig bírná?
-
oszy
veterán
válasz
pecccccccca #215116 üzenetére
Gyorsabbnak gyorsabb, de nekem épp sz@rabb lett a minőség. Néha olyan hangokat hallok, hogy le kell tegyem és újrahívni.
-
BKK jegy app-ban szerettem volna jegyet venni, de a jegykezelőkön levő QR kódokat nem ismeri fel az iPhone 8-asom
Ismert ez a probléma, van valami megoldás? Előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz
burgatshow #215126 üzenetére
Altalaban az adblock appok VPN-kent funkcionalnak mig a VPN-ek meg adblock-ot nem tudnak. Tehat a ketto egyutt lenne jo, de ugy nez ki nem fog menni. Erre lettem volna kivancsi. Ahogy mondtam sejtettem, hogy ez lesz a valasz cask tutira akartam menni.
-
allein
addikt
válasz
pecccccccca #215116 üzenetére
Valóban gyorsabb a hívásfelépítés, de az én esetemben egyelőre ennyi. Más jellegű javulást még nem tapasztalok. Másik topikban leírták, idézem:
"Már sokszor említettük, hogy a VoLTE egy hordozó, mint a 2G/3G. Azaz nem jelent automatikusan jobb minőséget.
Lehet 2G-n jobb a hang, mint VoLTE-n, ha 2G-n 12.65 kbps-es kodek megy éppen, a VoLTE-n pedig 12.2 kbps-es kodek.
Azaz működik nálad a VoLTE, viszont akivel beszéltél, annak a telefonja 2G/3G/vezetékes volt. Vagy VoLTE-s, de másik szolgáltatónál volt.
Ahhoz hogy jól hallható legyen a jobb minőség (23.85 kbps-es kodek), VoLTE-VoLTE hívás kell, egy szolgáltatón belül. Azaz pl. mindketten Telekomosok és VoLTE-sok vagytok."Ha nem gond maradjon az idézet, ha gond akkor lehet törölni a hozzászólásomat
Asszony meg én is, mindketten Telenorosok vagyunk. Fogom aktíválni az ő készülékén is a szolgálatást és meglátjuk mi lesz majd utána.
(#215129) SharpSA - igen, az nekem is feltünt, hogy a kicsengő hang más. De ennyi
-
Kardos.N
tag
válasz
MasterMark #215120 üzenetére
Gyári honlaprol kezdtem de nem engedte ezt sem telepiteni vegig.
Ezert probaltam meg storebol hatha.
De ott is ez a problema jott ki telepites vegen. -
Pano
addikt
Üdv!
Aki használ google appokat i8-on (elsősorban gmail, naptár és keep) az nem tapasztalt olyat, hogy ha fenn vannak ezek a google appok (főként a gmail) mint ha az animációk simasága megtörne? Gmail appokon belül is, meg rendszerszinten is.
-
törölt tag
Haliho,
Az lehetseges IOS alatt, hogy ket VPN service-t hasznalo app fut folyamatosan egymas mellett?
Gondolom nem de azert megkerdezem hogy biztos valaszt kapjak. -
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #215120 üzenetére
A Microsoft Store-on belül is van egy iTunes, de nem pont ugyanaz a verzió, mint ami az Apple oldalán van. Valóban érdemesebb az utóbbit telepíteni.
-
MasterMark
titán
válasz
Kardos.N #215119 üzenetére
Mi köze ennek a microsofthoz?
Innen kell letölteni:
support.apple.com/downloads/itunes -
Kardos.N
tag
válasz
MasterMark #215117 üzenetére
Microsoft oldalon ez a legfrissebb.
Leforditva sem jöttem rá semmire.
Valakinek van esetleg ötlete? -
válasz
TayRol #215102 üzenetére
Esetleg utánanézni, hogy valóban az adott helyen lett vásárolva. Ugyanis hallottam vkitől, hogy már hamis papírokat is csinálnak a telefonokhoz. Nem gondoltam volna én sem, de megnyugtatott, hogy pedig higgyem el, képesek rá....
Persze ez nem azt jelenti, hogy ez is hamis csak jobb az óvatosság. -
pecccccccca
őstag
válasz
allein #215084 üzenetére
“Telefonálás közben maradt a 4G felírat. Semmivel nem jobb, ezért kérdeztem, hogy a másik félnek is olyan készülékkel kell-e rendelkeznie ami támogatja és be van kapcsolva a szolgáltatás.”
Nem kell olyannak lennie a hívott fél készülékének. Igazából sokkal gyorsabb a hívásfelépítés és én azt tapasztalom, hogy sokkal jobb a hangminőség. -
Kardos.N
tag
Sikerült a telefont beallitani, kere a csatlakoztatast, de sajnos jon a masik bajom.
Valaki megmondaná miert nem tudom telepiteni az itunst? -
válasz
kchris78 #215074 üzenetére
"Vagy, nem műszaki oldalról: ha nem fizetek elő mobilnetre akkor nem is engedik fel a telefont 4G-re illetve nem is engedélyezik a telefonra a VoLTE-t?"
A legjobb tudomásom szerint a volte-hez nem kell, hogy legyen mobilinternet-csomagod.
Illetve, vowifi esetén, ha wifi alatt folyamatban van a hívásod, de kikerülsz a wifi alól, akkor a hívás csak akkor marad meg folyamatosan, ha volte-ra tud visszaállni, ha nem tud volte-ra visszaállni, vagy nincs csak 3G vagy 2G, akkor a hívás megszakad ha kikerülsz a wifi alól.
-
-
oszy
veterán
A safariban ha új lapot akarok nyitni, látom az iPad-on megnyitott lapokat, de a minin megnyitottakat nem. Mi lehet a gond? Eddig láttam, de egy ideje már nem. :/
-
TayRol
nagyúr
egy kérdés (nem egy ilyet láttam mostanában, csak mondjuk más modellel): ez miért éri meg az embernek (eladónak)? van benne valami trükk?
-
Kardos.N
tag
Sziasztok tudnátok segíteni nekem?
Iphone xs bekapcsolaskor eljut a logoig. Aztán pedig ujra es ujra indul folyton.
Van esetleg valami trukk hogyan lehetne ezt megoldani szerviz nélkül ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest