Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tapasztalt valaki fura dolgokat 11.2.5 alatt?
Konkrétan azt csinálta a telefon előttem hogy az asztalon volt kihangosítva telefonáltam, kikapcsolta a kihangosítást bele lépett a plusz hívó hozzáadásába és randomra hozzá adott egy másik felet a beszélgetéshez
ez most mi??
Letettem a hívást..visszahív, úgyan úgy kihangosít majd úgy 3perc elteltével megint elvette a kihangosítást mint ha rányomtam volna.. pedig nem, hozzá sem értem az asztalra volt lerakva.
Ilyet még nem láttam, nem tudom hogy minek "köszönjem".. -
Aaron14
őstag
Ennek a lassításnak semmi értelme nem volt. iOS 11.3 Beta 1-ben nincs már korlátozás. Folyamatosan 1848 MHz-cen fut a telefon. Nem merül gxorsabban, nem kapcsol ki a hidegben, cserébe újra használhatóvá vált, hiába csak 82%-os az akkumulátor kapacitása.
-
vasi89
őstag
válasz
markknight #180297 üzenetére
igazából az X már messziről felismerhető. A többi meg nem menő így teljesen mindegy h kilátszik e
-
markknight
veterán
válasz
#52469760 #180281 üzenetére
Én tavaly előtt vettem a Jet Black plus 7-emet. Sokszor volt pucéran, tök jó volt a fogása neki. Egy-két hajszálkarc lett rajta és kb ennyi. Az is csak akkor látszódott ha nap alá raktad. Én ajánlom, mert nagyon jól néz ki vele. Viszont ha az ember szeretne menőzni vele és kivágott tokban hordja, való igaz, alig látszódik az alma rajta. Szóval ezt is vedd figyelembe, sokaknak szempont. Nekem nem volt.
-
domerator
veterán
válasz
szombatitomi #180287 üzenetére
Pedig meg alairos a 6.1.3 az ipsw.me szerint... szerintem csak zavar a matrixban... ne add fel, probald kesobb
-
vasi89
őstag
-
vasi89
őstag
válasz
YASKATIR #180273 üzenetére
nekem tavaly januárban mikor vettem a 7et, nagyjából 3-4 óra volt mire sikerült frissítenie, először nekem is ilyen időt írt ki. Semmi baja a routernek és a telefonnak sem. A szervez sz.rakodik. Habár ha napokig ezt írja akkor passz. Én most már csak akkor frissítek ha magától feldobja a telefon, így h hetente javítanak valamit már nem annyira izgalmas
-
index31
tag
Az ios 11.3 beta 1-ben nincs cpu korlátozás
( 1,5 éves iPhone 6S 18%-os akkunál max cpu )
Kapcsoló még nincs de szerintem alapből ki van lőve a CPU throttling
Update : 15 % nál a CPU DasherX szerint már 1512 Mhz az 1853 helyett.
-
YASKATIR
senior tag
Az teljesen normalis, hogy ez a fos azt irja, hogy a most megjelent OTA update-et 14 ora mulva lesz kepes letolteni?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
California1 #180257 üzenetére
Akkor most már mehet rá a 11 is, csak hogy a biztonság is meglegyen.
-
hmatthew19
tag
Sziasztok! Valaki tapasztalt még a legutóbbi messenger frissítés óta újraindulást? Mióta frissítettem, neha mikor megnyomom egy beszélgetésben a vissza gombot, beakad animáció közben, 2-3 mp fagyás és újraindul. Iphone 6 készüléken
-
AMDPista
tag
sziasztok
adott 2 db iphone, egy régi és egy új.
a régi készülékről szeretném, a kb. 15gb fényképet valamilyen úton módon átjuttatni az új készülékreehhez kérnék segítséget
köszi előre is
-
válasz
november #180258 üzenetére
Szerintem nem. Elvileg lesz újabb SE idén. Én azt venném.
Tokból van ezer féle fajta...vékony,vastag,ütésálló,átlátszó,színes,stb... neked kell tudni,milyet szeretnél
Én a gyárit szeretem használni,vagy bőr,de inkább szilikon. Aztán ütésállóból szoktam az UAG márkát. Aztán van nillkin,spigen,stb... -
november
tag
Sziasztok!
Szerintetek 2018-ban érdemes a 32 GB-s SE-t venni? Mert most akció keretében 100 000 forintért lehet kapni.
Vagy érdemes várni az utód megjelenéséig?Illetve milyen márkájú és fajta itthon is kapható tokot és kijelzővédő fóliát ajánlanátok hozzá?
-
California1
őstag
válasz
California1 #180205 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Akit esetleg érdekelne...
A nejem iPhone6 telójában (1,5 éves múlt) is ma reggel kicserélték az akksit. Ebbe is Nohon battery (1960mAh) került , mint az én telómba de nem ez a lényeg.A csere után teljes teló törlés és újként beállítás (majd kézimunka :-) )
A telón továbbra is maradt az iOS 10.3 , ami régi sz@r gyári akksival se volt veszélyes sebességileg bár az utolsó 1 hónapban már a CPU 100%-os akksinál is csak 1160Mhz-ig ment fel .
Jelenleg 1400Mhz alá nem is megy, és ténylegesen is észrevenni ezt sebességben.Először és utoljára mértem Geekbench4-el .
Szóval akksi csere előtti ez lett az eredmény :Akksu csere utána pedig ez ,kvázi majd 20%-os gyorsulás :
-
-
tboldi
nagyúr
Na, kint is van a 11.3 DB1. Ezzel most egy kicsit várok, milyenek lesznek a visszajelzések, aztán majd attól függően felrakom (vagy nem).
(#180246) szabogabor10: Ah! Messages in the Cloud is available in beta!
-
*BlacKWolF*
kezdő
Sziasztok !
Adott egy megjelenéskor vett IPhone X 256gb telefon.
iPhone 6S ről váltottam és kicsit lassúnak éreztem pld messenger használata közben néha lemaradtak a betűk, számok amiket írtam és csak később töltöttek be. (Nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan írok)
Mint kiderült ez azért volt mert ICloudból hozta át az adatokat nem ITunesből és valami bökte a csőrét.
Ezt orvosoltam is kedves Apples emberek telefonos segítségével és azóta sokkal jobb és gyorsabb is.
A beallitasokat kellet alaphelyzetbe állítani.
Viszont a kérdésem a következő amióta ez megtörtént hiába kapcsolom én ki/be mindenhol az értesítéseket, hogy jelezzenek nekem (rezegjenek) nem jelez sehogy, pld messengernél is csak akkor tudom meg hogy írtak e vagy sem ha belépek az alkalmazásba.
Miért van ez ?
Mi a megoldása ?Köszönet előre is :
BlacKWolF -
-
tboldi
nagyúr
Ezek lesznek a 11.3 újdonságai: [link]
Új animojik, ki hitte volna... -
iPhone7 esetén mit kell nyomni, hogy mindenképpen csak a jelkód beírását követően legyen használható a készülék, tehát ujjlenyomattal véletlenül se lehessen feloldani
-
harley
őstag
válasz
dvdbackuper #180196 üzenetére
az usb ic a kábelre gondolsz?
csak furcsa, hogy egyszerre lett hibás a töltőkábel és a telefon is.
1 óra alatt semmi használat mellett 10% akkuesés..
ez eddig nem volt, ez nem normális egyik pillanatról a másikra. -
harley
őstag
válasz
TheBikerider #180200 üzenetére
igen van, csak nem tudom, hogy ez garanciás e vagy elhajtanak a fenébe.
a szervizbe elkérik a jelszót is? -
-
TheMarci
addikt
válasz
daara #180231 üzenetére
Úgy néz ki, iCloud backupban benne vannak alapból: https://support.apple.com/en-gb/HT207428
-
daara
aktív tag
Az üzeneteket eltudom menteni valahogy mielőtt a telefont ujratelepitném új iphoneként??
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
XFishboneHUN #180207 üzenetére
Nem sok baja lenne az akkunak, ha telefonostul kezdenék harapdálni.
Az emberünk egy pótakkut vásárolt és harapástessztel akart meggyőződni annak eredetiségéről. WTF?!
Szemmel láthatóan nem volt eredeti. -
markknight
veterán
Nekem bejön az új szoftver, X-en egész éjszaka alatt 2%-ot merült.
-
tboldi
nagyúr
válasz
California1 #180211 üzenetére
----------------------------
Más:
Megjött a saddle brown bőrtokom. Elég passzentos, kellemes a kézben fogni (főleg a gyári szilikon után), jól megfér a Nillkin 3D CP+ MAX-szal és nem utolsó sorban jól is néz ki. De majd idővel, patinásan még jobban fog kinézni szerintem.
És igen, voltam olyan hülye, hogy a teljes árat kifizettem érte. -
XFishboneHUN
senior tag
Robbant az akksi
Valószínűleg kamu iphone volt!
A fenti videóhoz tartozó cikk ITT
-
hdanit610
aktív tag
Kinek hogy muzsikál a 11.2.5?
Nálam nagyon pörög, akksi ugyanolyan, mint eddig (több, mint 1000 ciklus után...), szóval egyelőre nagyon jó (6s).
-
California1
őstag
Üdv mindenkinek!
Tegnap megérkeztek a Nohon akksik . Tegnap délután a i6S Plus telómban ki is cserélték mert eléggé gyenge volt már a régi.
Utána teljes törlés és újként lett beállítva, semmi mentésből visszaállítás.
Pár nap és kiderül valóban úgy van e ahogy az Apple állítja ....@B-L-A-C-K fórumtársnak köszönet a segítségért :-)
-
8
senior tag
Mindenhol csak gyári akksit cserélnek apple akcióban? (istyle oldalán láttam, hogy ott csak azt)
Vagy van ahol egedékenyebbek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest