-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
J3LLyF!sH
tag
Srácok! Az mitől függ, hogy a telefon egy vagy két home gomb lenyomással tudom feloldani? Egyszer az egy is elég, máskor kettő kell. iPhone SE-m van
Összeadás ergo sum | Ah, teenagers. Known for dealing with shit in a stoic manner.
-
J3LLyF!sH
tag
válasz FollowTheORI #178749 üzenetére
+Csonkalmo
Köszi, így tényleg megy!
Összeadás ergo sum | Ah, teenagers. Known for dealing with shit in a stoic manner.
-
J3LLyF!sH
tag
Srácok!
Nálam van defekt, vagy másnál is? A képernyőt áthajtom a widgetekhez 5-ből 3-szor úgy megakasztja a telefont, hogy öröm nézniÖsszeadás ergo sum | Ah, teenagers. Known for dealing with shit in a stoic manner.
-
J3LLyF!sH
tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy nekem Settings>Photos alatt csak iCloud Photo Library opció van, Photo Stream nincs? Sehol nem találtam erre info-t
-
J3LLyF!sH
tag
Erre valaki?
-
J3LLyF!sH
tag
Erre valakinek van ötlete?
-
J3LLyF!sH
tag
válasz univerzita #182420 üzenetére
Ott is csak Photo Library van
-
J3LLyF!sH
tag
Ti mennyire találkoztatok olyannal, hogy a TouchID egyszer csak meghal úgy ahogy van? Kb. 2 napja egyik pillanatról a másikra nem reagált a teló a home gomb nyomkodásra, hogy fel tudjam oldani. Reseteltem, erre feldobja, hogy "Unable to activate TouchID on this iPhone". Kb fél éve volt akku cserélve, az nem hiszem, hogy gond lenne (bár akár azt is eltudom képzelni). Az egyetlen amire gondolni tudok a full random scenarion kívül, hogy haverom 12W-os iPad töltőjén ment egy kört, ami 5,2V. Lehet az kólintotta fejbe?
Szerk: iPhone SE 2016 32GB
[ Szerkesztve ]
-
J3LLyF!sH
tag
Oksa, akkor így jártam. A töltéshez annyit, hogy legjobb tudomásom szerint (nem vagyok elméleti fizikus, csak foglalkoztat a téma) a töltésszabályozás az áthaladó áramerősségre vonatkozik. A telefon csak az amper értéket tudja befolyásolni (az viszont abszolút nála van, annyit kap, amennyit kér). A feszültséget az adapter adja, arra nincs ráhatása a telefonnak (vagy bármilyen eszköznek, ami áramot vesz fel)
Szerk.: És ezért gondolkoztam el az 5,2 volt dolgon
[ Szerkesztve ]
-
J3LLyF!sH
tag
válasz Sys85 #226592 üzenetére
No igen, de ha jól látom, akkor a kérdéses adapter (legjobb tudomásom) szerint USB-C-PD-t használ. Itt tényleg igaz, amit mondasz, ezért is tudom a MacBook (USB-C) töltővel tölteni a telefonom, laptopom, bármim, ami támogatja a PD-t. A kérdés, amire nem tudom a választ, hogy egy ilyen "mezeibb" USB-A interface-n kommunikáló adapter tudja-e a PD-t. Mert amit te mondasz, az ahhoz köthető, nem (csak) a telefonhoz.
Szerk.: És ez az, ami miatt a filléres töltők is veszélyesek.
[ Szerkesztve ]
-
J3LLyF!sH
tag
válasz Sys85 #226594 üzenetére
Okay, én nem vitatom a dolgot (eddig sem tettem), csak kíváncsi voltam hogy hogyan is van pontosan. Csak részlegesen vágom az USB töltés rejtelmeit, a Power Delivery meg önmagában olyan dolog, aminek csak szőr mentén néztem utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest