- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Clemi #172118 üzenetére
"A zenékről volt szó, nem a playlistekről"
Ha a felhőben van a zene ténylegesen, a playlist valójában a számokra mutató link. Innentől fogva két streaming szolgáltatás esetén bőven elég a "linkeket" szinkronizálni, hiszen mindegyik a saját felhőből játssza le azt, ami a playlistben benne van.
Annak idején én próbálgattam a különböző zene streaming szolgáltatásokat, az egyedüli ami nálam megverte az apple musicot (külső dac, fejhallgató erősítő + fejhallgató) a tidal hifi volt. De az egyértelműen, igaz mindet. Viszont sok zene nem volt meg benne amit szeretek, így maradtam az apple musicnál az ingyenes időszak után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest