Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
agabe #148196 üzenetére
Alapból a "látogatott webhelyek" van bekapcsolva, de nekem ekkor ha átmentem a lapcsalád másik másik zugába akkor ott be kellet jelnetkezni, majd ha vissza akkor ott is újra be kellett jelentkezni, de a "mindig"-el ez a "hiba" megszűnt.
Viszont most visszaállítottam az alapbeállításra, és most is működik rendesen, tehát nem léptet ki. --» "Látogatott webhelyekre"
-
Totheground
addikt
Ma kicsit taperoltam a 7+-t az iStlye-ban.
Két tapasztalat: a jet black sokkal kevésbbé csúszik, mint bármelyik másik szín. Szinte tapad az ember kezéshez. A másik meg hogy eleinte fura az új home gomb, de veszett gyorsan meg lehet szokni. Bár érdekes, hogy a telefon egész alsó harmada "kattan".
-
Stirbi
addikt
Üdv!
iPhone 5S IOS 9Erre valami megoldás? A készüléket újonnan vásároltam, már az elejétől ez a helyzet vele. Több pc-n is próbáltam!
A windows-intézőben szerettem volna törölni képeket, de ezt írja: "Az elem (IMG_XXXX) törlése nem sikerült. Nincs az elem törléséhez szükséges engedélye."
-
marinea2
addikt
válasz
blck1 #148194 üzenetére
- a régi "jobbra elhúzós" feloldást visszalehet még állítani ios10en? vagy már csak ez az idegesítő, de inkább annál jobban nehezebben megszokható home gomb nyomogatás feloldás lehet csak?
- Nem lehet! Hom gombot meg nem kell nyomogatni feloldashoz! Ott a touch ID
- 3D touch-t teljesen inaktíválni nem lehet, ugye ?
egyszerűen hihetelenül idegesítő, hogy kapok egy messenger értesítést, és fizikálisan kell nyomnom, nagyon nehéz megszokni, 4 nap telóhasználat után is mint valami analfabéta úgy kezelem az ilyen helyzeteket..
-nem lehet
- alulról felhúzos vezérlőpanelt nem lehetne testreszabni? még mindig nem jutottak el idáig, hogy egy mobilinternet ki/be kapcshoz 1 gomb kelljen csak?
-nem lehet, minek akarod kikapcsolni?
-
blck1
tag
válasz
B-L-A-C-K #148158 üzenetére
köszönöm a választ.
egyébként friss 6S tulaj vagyok, azelőtt 4 évig i5-t használtam, de egy jó egy évre szüneltettem az almát droidra.
kérdéseim:
- a régi "jobbra elhúzós" feloldást visszalehet még állítani ios10en? vagy már csak ez az idegesítő, de inkább annál jobban nehezebben megszokható home gomb nyomogatás feloldás lehet csak?
- 3D touch-t teljesen inaktíválni nem lehet, ugye ?egyszerűen hihetelenül idegesítő, hogy kapok egy messenger értesítést, és fizikálisan kell nyomnom, nagyon nehéz megszokni, 4 nap telóhasználat után is mint valami analfabéta úgy kezelem az ilyen helyzeteket..
- alulról felhúzos vezérlőpanelt nem lehetne testreszabni? még mindig nem jutottak el idáig, hogy egy mobilinternet ki/be kapcshoz 1 gomb kelljen csak?egyébként nagyon sokat vaciláltam egy SE 64gb és 6S 32gb között. az SE nagyon kézreillik, brutál gyors ugyanúgy, ugyanúgy szép, kényelmes a 4inch, egyedül a gépelés nehezebb rajta, de aki laptopon/szgépen vakon gyorsan és hibamentesen gépel, az nem próbálgat hosszú szövegeket.. egy telefonon.. na persze vannak még hátrányai a 4"-nek, ugyanúgy előnyei is.
DE
nem voltak képesek egy használható előlapi kamerát berakni az SE-be.. ez óriási minusz nekem. nem tudok egyszerűen olyan telefonért, még egy aránylag drága előfizuval is 100ezret adni, amiben az előlapi ennyire régi technikaegyelőre szokom a 4,7"-t bár ez inkább 5"-nek tűnik kézben. Nekem volt sonyZ3 compactom, az 4.6", hát kb ég és föld, pedig 0.1"... de helykihasználás ügyileg nemugyanaz, egy gyári szilikontokkal ez a 6S gyakorlatilag az a telefon, amit anno messze kerültem, mert minek ekkora kijelző... amikor anno röhögtem hogy kinek kell egy tégla a kezében. ez a 6S nagyon határeset, pedig nincs kicsi zsebem, de ez már a telefon kategória határán van pont.
-
-
galaxys80
veterán
Van egy több, mint 2 éve (I5, 5S, I6) meglévő problémám amivel régóta nem foglalkoztam már, de most megint elkezdte bökni a csőrömet.
Nevezetesen, hogy az időjárás app nem vagy csak nagyon sokára frissíti a pozíciómat.
GPS természetesen engedélyezve van neki. Háttérfrissítés kikapcsolva. Rendszeralkalmazásoknál csak az iPhone keresése, az iránytű kalibrációja és mobilhálózat keresése van engedélyezve.
Ami érdekes, hogy ha nem lövöm ki az appot, hanem a háttérből lépek be, akkor simán frissül a helyzetem.
Yahoo weather-nél nincsen ilyen gond, de az időkép is nagyon nehezen (2-3-szor kell belépni) frissül.
Van valakinek ötlete, hogy milyen beállítást kellene megváltoztatnom? -
törölt tag
válasz
ittakary #148184 üzenetére
Ok csak azért kérdeztem, hátha a Telenornak tilos árusítani, úgy szól a szerzödése és hogy a múltban volt-e ilyen pl. a 6S Plus csak 64GB-ban volt náluk?
Azért furcsa mert a letölthetö árlistában sincs benne (a készlethiányos 128+ benne van, de emiatt a webshopról le van szedve), söt a reklámoldalukon (még a megjelenés elött) sem szerepel a 32GB+.
-
erikjoee
tag
Sziasztok!
Vettem egy új Iphone-t. Az előző telefonomról(5s)-ről lemásoltam a DCIM mappát teljes egészében. Ebben szeretném segítségeteket kérni, hogy melyik programmal tudom könnyedén vissza rakni a képeket,videókat. A Syncios programot próbáltam, de csak a képeket rakja vissza a videókat nem.Előre köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
Telenornál vajon később se lesz 32GB-os 7 Plus? Mi a gyakorlatuk? Csak hogy várjak-e.
-
Mukucs
senior tag
Hahó! Valaki használ iCase bőrtokot a telefonjához közületek?
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Hol érdemes megvenni új Iphone SE vagy Iphone 6S telót? Melyik a megbízható, olcsó bolt?
Előre is köszönöm a választ! -
Tottinho
tag
válasz
Kommy #148152 üzenetére
Ez a beállítás biztos, hogy kikapcsolja az automatikus frissítést? Nem arra vonatkozik ez, hogy ha az I5S-emen frissítem az új verzióra az adott appot akkor ha van más Apple termékem akkor azon is frissül automatikusan?
(Alatta írja, hogy "A más eszközökön újonnan megvásárolt elemek automatikusa letöltése.") -
Laca1212
őstag
Egyik ismerős céges(közszféra) iPhone-t használ. És mondja, hogy ha le akar tölteni bármi appot store-ból, akkor kiírja neki teló, hogy admin jogosultság kell hozzá. Ez így hogy? Hogy lehet korlátozni iOS-t céges szinten? Saját ID-val van bejelentkezve.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Az MS fiókom névjegyeit szépen szinkronizálta de a hozzá tartozó fényképeket nem látom. Meg lehet ezt oldani valahogy?
-
Color777
újonc
válasz
Diokhan #148151 üzenetére
Köszi Diokhan! Arra az esetre is van ötleted, ha a native "Mail" App-ot nem használom, hanem csak a Gmail applikációját (hogy ne szinkronizálja feleslegesen 2 helyre az emileket a telefon). Ha a Beállításoknál belépek az Értesítéseken belül a Gmail-be, ott nem látok olyan opciót, ahol be lehetne állítani, hogy az üzenet szövegét ne mutassa zárolt képernyőnél. Tudsz ebben segíteni?
-
nem tudom hogy csak rosszul írtad, vagy az angol fogalmak jelentését nem ismered, de inkább leírom:
- TUDSZ backupolni 9.3.5 alól is! amit a friss 9 alól backupolsz, azt utána vissza tudod állítani 9 és 10-re is!
- amit nem tudsz, az a jelenlegi iOS10-es mentésedet nem tudod visszaállítani 9.3.5-re, magyarul csak tiszta telepítéssel tudsz visszamenni -
tylerddd
veterán
iOS-ben létezik-e alapértelmezett app beállítása, pl. ha e-mailből szeretne megnyitni az ember egy Excel doksit, akkor egyből az Excel appal nyissa és mindig azzal?!
-
lanw
aktív tag
Sziasztok,ha downgradelek 9.3.5-re akkor nem tudok backupolni icloudból?
-
blck1
tag
Udv!
6s-re visszaállítható még az ios 9? -
pana0017
senior tag
Elég halk a beszédhangszóróm és tisztítani szeretném. Van erre valamilyen "házi" megoldás vagy vigyem szervizbe?
-
Color777
újonc
válasz
Diokhan #148147 üzenetére
Szuper, köszönöm!!
Már csak az emiljeimnél marad ez a kérdés. Arra esetleg nincs valami tipp? Be van állítva a Gmail-es fiókom, az ide érkező emilekről szóló értesítésekre szeretném még ugyanezt beállítani, hogy itt se lehessen olvasni az emil szövegét az Értesítésben.
-
Diokhan
addikt
válasz
Color777 #148146 üzenetére
Messenger: Jobb oldalt alul "me", azon belül "Notifications", vagy ha magyar akkor értesítések és ott előnézet mutatása, vagy show preview.
Viber: Jobb alul "more" vagy több, lefelé görgetsz beállítások, értesítések, és ott legfelül ugyanaz a menüpont, mint a messenger esetében.
-
Color777
újonc
Téma: iPhone 5s-nél az Értesítések (pl: Viber üzenetről, Gmail-es levélről) megjelenése anélkül, hogy maga az üzenet szövege megjelenne
Sziasztok! Lehet, hogy kicsit amatőr kérdés, de tudnátok segíteni abban, hogy tudom beállítani azt, hogy amikor megjelenik az Értesítés a zárolt képernyőn arról, hogy pl. új Viber üzenetem, vagy Gmail-es levelem érkezett, akkor maga az üzenet (illetve annak az első néhány sora) ne jelenjen meg, csak az értesítés arról, hogy jött egy új üzenetem. Előre is nagyon köszönöm!!
-
Diokhan
addikt
válasz
Balázs0916 #148140 üzenetére
Nem. Vagy Siri, vagy Voice control mindenképpen van.
-
dns86
tag
Sziasztok. Lehet hogy hülye kérdés, de hogy lehet küldeni üzenetet azzal az eltűnős tintával?
-
Tottinho
tag
Az appok, hogy ne frissüljenek automatikusan a legfrissebb verzióra, azt a Beállítások -> (pl.) Chrome -> Alkalmazás frissítése a háttérben lehet kikapcsolni? Viszont egyes appoknál nincs ilyen beállítási lehetőség, pl. Shazam, ez miért van?
-
agabe
addikt
válasz
HUTCHDB #148136 üzenetére
Na most megcsinaltam mobilon kilottem osszes tabot, kilottem safarit, elonditottam ujra, behivtam hardveraprot es be voltam lepve. Uj tabon mobilarena, cikkhez tartozo hozzaszolasokra kattintva be vagyok lepve.
Tegbap tesomeknal mas wifin meg utcan 4G-n hasznaltam utoljara.
Nem ertem mitol fugg, hogy van akinel megjegyzi van akinel nem (10.0.2-es ios) -
Sziasztok!
Ki lehet már valahogy kapcsolni a Voice Control-t?Köszi
-
válasz
T.ati #148138 üzenetére
Google Photos csökkenti a képek méretét/minőségét alapból, erre érdemes figyelni, azért ajánlottam a Onedrive-ot, ha már úgyis Lumiáról váltasz. Van még Dropbox/Google Drive esetleg meg egyéb tárhelyek. Ezer éve volt Lumiám, nem tudom, hol lehet többet kijelölni egyszerre.
-
agabe
addikt
válasz
HUTCHDB #148136 üzenetére
En tableten most kiprobaltam uj ablakban (bar a safariban megvolt niyatva mas ablakban ez a topik pl.) megnyitottam mobilarena.hu-t, ott egy blogot megnyitottam aminek a hozzaszolasaira ugorva be voltam lepve (igaz valamikor korabban a heten mar beleptem valamikor).
Azt nem tudom mi lenne, ha az osszes safari ablakot bezarnam es utana be is zarnam safarit, mert tul sok tab van kesobbi olvagatasra nyitva.Szerk:
Na azt most megcsinaltam, hogy safarit csak kilottem, es ujrainditas utan a megmaradt fulek kozul ide kattintva betoltodes utan is be vagyok lepve, de cookie-kat nem toroltem.Nem ertem mi lehet nalad (meg masnal is) a problema ami miatt allandoan keri e bejelentkezest
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Tibee86 #148133 üzenetére
Megteszed, hogy vegigolvasod a kommentjet Kommynak, es nem csak a szamodra kedvezo reszt kopizod be?
Tedd mar meg, hogy magad is megnezed, hogy VAGY a ph lapcsalad oladalai kozotti lepkedes (pl.hirdetesi oldal utan ismet probalsz a mobilarena oldalara lepni), VAGY egy bongeszett mobilarena oldal mellett nyiss egy uj mobilarena oldalt.
Meglatod mirol beszelek. -
T.ati
tag
Sziasztok!
Lecseréltük párom Lumia 820-át egy Iphone 7-re. Van valamilyen egyszerű módja, hogy a régivel készült képeket átmásoljuk a 7-esre? Ha lehet PC nélkül, de ha nem megy nélküle, megoldjuk. Jól gondolom, egyedi csengőhangot nem lehet beállítani PC nélkül?
Egyébként jó kis készülék, a gomb nélküli gomb a rezgéssel nagyon tetszik. Viszont a 820-as a menüben mászkáláskor gyorsabb, akadásmentes volt, ez egy kis csalódás, de csak megszokja.
-
törölt tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy van internet a telefonon csak az appstore nem tölt be semmit? 6s plus az alany..
-
Kommy
veterán
válasz
HUTCHDB #148118 üzenetére
Az a baj, hogy itt próbálkozni kéne, de mivel nálam nem csinálja így nehéz pontosan megmondani miért csinálja.
Annyit próbálj még talán meg, hogy ne mobilarena alól hanem ph alól próbáld meg, hátha.Szerk.:
Na amit én most észrevettem, ha váltok a lapcsaládon belül akkor engem is kijelentkeztet. -
Kommy
veterán
válasz
HUTCHDB #148116 üzenetére
Meg kell rpóbálni, hogy törölni az Prohardver lapcsalád összes tárolt adatát a telefonról:
Beállítások (settings) / Safari / Fejlett (Advenced) / Weboldal adatok (Website Data) --» itt felül edit (szerkesztés) --» törölni az összes prohardver lapcsaládhoz tartozó oldal adatait vagy (Remove all website data / Összes webhely adat törlése)
Meg megnézném a cookie beállításokat is: hogy az Allow from Website I Visit-en van e (A látogatott oldalak engedélyezése)
Ha lenne ilyen gondom egyszerűbb lenne, de ez megoldotta a teljes nézetes problémát is.
Természetesen először majd be kell jelentkezni újra.
-
Kommy
veterán
válasz
HUTCHDB #148114 üzenetére
Akkor nálad valami cookie gond lehet, mivel abban van mentve, hoy be vagy e jelentkezve.
A követésre csak azt a megoldást tudodm, hogy lekicsinyíted akkorára a képet, hogy látszódjön a teljes szövegbeviteli mező és akkor látszik amit írsz, nem szép megoldás, de ez van sajnos.
-
HUTCHDB
nagyúr
Azt tudjatok, hogy a safari miert keri mindig a jelszavaimat, pl. itt a mobilarenan ha uj oldalt nyitok meg?
A beallitasokban a safari resznel a jelszavak automaikus kitoltese be van kapcsolva, es ki is tolti a rendszer, de mindig ra kell nyomnom a belepes gombra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest