Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
California1 #137340 üzenetére
iTunes például
VLC-t nem ismerem, de az nPlayer tud wifi transfert, úgy nem kell a film átmásolásához semmilyen extra program, bár az ingyenes verzióban nem tudom, benne van-e ez az opció. -
Hunt3r22
őstag
válasz
California1 #137338 üzenetére
Vlc app mappájába másoltad?
-
California1
őstag
Üdv urak!
Az előbb tettem egy .xvid filmet a telóra syncios-el , leszedtem a legújabb VLC-t a storból ami nem hogy nem játsza le de nem is latja .... Többen írták itt , hogy a vlc az mindent visz, nplayer Free sem.
Mit csináltam rosszul?? -
kiszi07
senior tag
Van valakinek 6+-a ? Amióta váltottam 6-ról azóta esténként 65 %-al teszem fel tölteni a telefont, imádom
-
B-L-A-C-K
titán
Egy kis apró bug: WiFi jel nincs, közbe meg van WiFi (mobilnet ki volt kapcsolva) újraindítás megoldotta.
-
válasz
zsolesz06 #137329 üzenetére
A régi i5-öm 3. éve megy most már a kolléganőmnél. Az akkun 2 év után valamennyit segített, hogy teljesen feltöltöttem, majd kábelen hagyva a Home+Power-t nyomtam, amíg újra nem indult és meg nem jelent az Alma logó. 3. évében már esedékes az akkucsere, mert egy feltöltéssel épp hogy kibírja a napot.
-
zsolesz06
tag
Sziasztok!
Van egy iPhone 6S fél éves készülékem! Minden oké vele eszem ágában nem lenne lecserélni, viszont van pár dolog ami kezd egyre idegesítőbb lenni. Igazából gondolkozom a garanciáztatásban csak fogalmam sincs mennyire vizsgálják be a készüléket illetve mennyire foglalkoznak az adott hibával, mert ha kevésbé és épp nem tapasztalnak semmit hanem visszadobják csak nem található hibával akkor feleslegesen nem nélkülözöm több hétig! A lényege annyi hogy a készülék rengeteget vesztett az üzemidejéből gyakorlatilag rosszabb már mint egy több éves iPhone. Arról nem beszélve hogy spontán, nem minden nap de heti szinten csinál olyat hogy egy adott százalékról mondjuk 80%-ról leugrik 50%-ra, miközben a telefon csak pihent az asztalon és semmilyen háttéralkalmazás vagy net nem fut. Az hogy melegszik már elfogadtam bár, ezt egyetlen Apple készülékemen sem tapasztaltam még eddig ugyanilyen használat mellett. A másik ami zavar nagyon hogy rengeteget ingadozik a térerőm ami van hogy olyan rossz hogy hívást sem tudok kezdeményezni miközben egy másik mellettem állónak ugyanezen a típuson és szolgáltatón lényegesen jobb a térereje. A leírtak nem napi szinten fordulnak elő hanem spontán, de érezhető hogy valami nem stimmel, ezért is írtam ide mielőtt besétálnék a T-be hogy ha valakinek van hasonló esete vagy biztos rálátása akkor segíthetne!
Köszöntem . -
törölt tag
Sziasztok,
Valami kis porszem vagy szösz került a hátsó kamerámba, próbáltam kifújni, de nem sikerült. Így ha fényképet csinálok és világos a háttér, akkor ott egy halvány szürke maszat. Amúgy szerencsére nem feltűnő.
Valami megoldás így házilag?
-
Roland93
aktív tag
Sziasztok!
iPhone 4-nek a bekapcsoló gombja nem kattant és a közelségérzékelője sem működik. A chippet ki cseréltettük, azóta a gomb kattanik, de ugyan úgy nem reagál, sem a közelségérzékelő. Mi lehet a baja?
-
Ragnar95
félisten
válasz
kisjimy #137322 üzenetére
Home+poweres újraindítást próbálj meg, ha az nem segít, restore és újként beállítás. A Messengerre többen panaszkodnak egy ideje, hogy bugos, de a másik probléma semmiképp nem normális. Nagy valószínűséggel csak szoftveres gond, tehát a restore-nak meg kéne oldania.
SPF: térerő probléma nem feltétlenül jelent hardveres bajt, lehet a SIM is hibás, illetve egy network reset sem ártana a telefonon, de szolgáltatói hiba is lehet. Mindenképp nyomj egy restore-t és újként beállítást, mielőtt bárhova is vinnéd a telefont, mivel a szervizben is ez lesz az első dolguk, így ha csak szoftveres a probléma és utána érzékel rendesen a kijelző, akkor megúsztál egy fölösleges kört a szervizzel. -
SPF
senior tag
Kb 2 napja nem mindig van terero a telefonomon, valamint sokszor nem tudom feloldani a telefonom, mert egyszeruen nem erzekel semmit.
2014. Novembereben vettem Telekomnal, i4s.
Biztositast meg fizetem ra. Szerintek van eselyem arra, hogy megjavitsak, esetleg kicsereljek? -
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Olyan furcsaságokat csinál mostanság az i6 telefonom
Pl: messenger-t hiába állitom be hogy ha üzi jön értesitsen lezárt képernyőnél középen vagy szagagban,semmi sem csinál.Csippan és ennyi. A másik amit észre vettem,hogy ha fülesen zenét hallgatok,és hivnak,felessel felveszem,1 perc beszélgetés után szétkapcsol,és folytatja a zenét.Ez csak akkor szünik meg ha kilövöm a zenehallgatást. Ti mit javasoltok mi lehet a baj? -
válasz
B-L-A-C-K #137319 üzenetére
Persze megvan hozzá minden mint írtam korábban csak az alkatrészt kell kivárni míg megérkezik.
Megnéztem külön a mikrofon csere videót. Na annak a kiszerelése a felénél van annak amennyire én szétszedtem mikor beázott.
Csak az az érdekes hogy alul semmi nem ázott meg, se a jack se a töltő portja se a hangszóró.
Sosem használok headset-et és csak most jutott eszembe hogy addig azzal tudok telefonálni vagyis ideje kibontani a gyári csomagolásból azt is. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kvelstadt #137318 üzenetére
Persze ha magadnak akarod kicserélni cseréld, eBayen fillérek hozzá az alkatrészek, illetve youtube videó alapján lehet puskázni, szóval ha van hozzá kis érzéked te is megtudod csinálni (és mivel ezzel foglalkoztál csak van
), csak míg megjön az alkatrész idő, de persze itthon is lehet keresgélni mint írtad...
-
válasz
B-L-A-C-K #137317 üzenetére
köszi az infót de messze van ő nekem meg mint mondtam nem probléma a javítás nekem sem.
Az hogy nem foglalkozom ezzel hivatás szinten és így semmi hírnevem soncs az nem jelenti hogy hülye vagyok hozzá.
Csupán nincs lehetőségem eztel komolyabban akár szervíz szinten foglalkozni ezért csak érdekel az ilyesmi és karbantartom a saját kütyüimet. -
válasz
TheMarci #137314 üzenetére
Nem nyülnék hozzá ha nem lennék bíztos magamban. Én nem rontom el pont.
Az a baj hogy azt hiszik az emberek hogy ez valami amihez nem szabad hozzányulni. Jól is hiszik mert az átlag ember jobb ha nem is nyúl hozzá. Nekem szerencsére van több év tapasztalatom és gyakorlatom telefonok szétszedéséből javításából, plusz ott az internet és benne a szétszerelési útmutató amit végig sem kellett néznem és így én azt mondom sima ügy. Főleg így hogy még forrasztani sem kell semmit mert az apple volt olyan okos és mindent megoldott rápattintós csatlakozókkal. -
válasz
TheMarci #137311 üzenetére
Konkrétan a mikrofont nem is látom csak a hangszórót de az meg 20k.
Értem én hogy apple de mi kerül ennyibe? A hozzáértés hogy szétcsavarozzák és kicserélik? Mert azt meg tudom csinálni èn is.
Nem vagyok az átlag felhasznàló aki szalad a szervizbe ha valami nem müködik. Az alkatrész kerül valami 4-5ezer forintba vagy talàlok egy rosz készüléket aminek a mikrofonja mèg működik.
Köszi a linket! -
radi8tor
MODERÁTOR
-
válasz
B-L-A-C-K #137298 üzenetére
Az apple store válal gari lejárta után javítást? Csak mert szivesebben vinném oda. Bár ha alkatrész csere megoldja azt megcsinálom én.
Egyébként rengeteg telót szedtem már szét meg raktam össze. ( Sőt mindent szétszedek, laptop xbox stb. Gari után én vagyok a gari a cuccaomra.) Bár okostelefont nem sokat de azt kell mondjam nagyon jól meg van tervezve a belső kialakítás. Rendesen szép mint valami komolyabb mutatós óra belseje.
-
törölt tag
Iphone 4s-nél az mennyire normális dolog, hogy akkumulátor csere után nem lehet visszaállítani gyári beállításokra a telefont?
2 telefonnál is jelentkezett a probléma:
egyiket csak szimplán vissza szerettem volna állítani alap helyzetbe, ekkor hardweres hibát jelzett (29-es kód), visszatettem az eredeti akksit, azzal visszaállította, majd az új akksi, így most minden ok.A másiknál akksi csere után lett volna frissítve a szoftver, és ott írt ki hibát, onnantól ugyanaz a történet.
Ez így normális, hogy felismeri, ha nem eredeti akksi van benne, vagy rossz akksit sikerült venni? (Mind a kettő ugyanonnan van.)
-
Volkov
senior tag
Sziasztok!
Live-photo kérdés (iPhone SE-n):
Valamelyik gyári progival ki lehet valahogy választani a legjobban sikerült képet a live-photo frame-ek közül, vagy csak fizetős program (eddig csak a Lively-t találtam) tudja ezt?
Köszönöm!
-
Timyyy
őstag
Köszi a válaszokat, akkor azért bízom benne hogy ez ilyen központi hülyeség csak. Veszprém megyében lakom amúgy.
Mondjuk elég bosszantó ha egész nap rá se nézek a telefonra, aztán este veszem észre hogy kitudja hány órán át nem is volt rajt hálózat, és csak azért nem csörgött....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Társasjáték topic
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest