Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
takessz
senior tag
válasz
buvartacsko #127986 üzenetére
Megéri meg venni egyik ismerősömnek van originált 3Gs e és sokat ér már mert régi
A Fanatikusok megfizetik
Illetve az miért van Iphone 6 hogy 50 böl 1 szer nem veszi fel a töltés a telefonom???
-
jeromosi
aktív tag
És még egy kérdés!
Ez a tok kitágul egy idő után?
És ha igen akkor az mennyi idő?[link] -
Gsx-rr
veterán
Ha ezek tényleg benne lesznek az Iphone 7-ben (szerintem esélyes) akkor én speciel nagyon örülnék.
Mondjuk még ha a kijelző is 5 coll lenne ez a méret mellett akkor még jobban. -
válasz
Megane2000 #127992 üzenetére
Garanciás? Vidd be akkor szervizbe!
-
Megane2000
aktív tag
válasz
Megane2000 #127974 üzenetére
Valaki?
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel a hivatalos apple szilikontokkal mik a tapasztalatok?
[link] -
ny.erno
tag
Használja valaki telefonkezelésre az Apowersoft Phone Managert?
Ismerkedem vele, mert néha rám tör, hogy kipróbáljak ezt-azt és nem tudom, hogy ez jobb-e, mint az iTunes. Elsőre egyszerűbbnek tűnik, de ez lehet, hogy csak attól, hogy jobban tagolt. -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Szeretnék venni egy iPhone 3 vagy 3GS készüléket.
A kérdésem az lenne, hogy lesz-e olyan program ami esetleg nem fog menni? Gondolok itt whatsapp vagy viber...
Válaszokat előre is köszönöm. -
B-L-A-C-K
titán
Így akkor tényleg garis, azért kérdeztem mert volt rá példa hogy a töltő meg kábel sz@r volt és rezonált a kijelző miatta. De a te esetedben ha úgy marad míg vissza nem hűl ott valami ragasztás gondok vannak, és hű hatásra elszíneződik. Szóval mehet gariba, persze ha van rá.
-
atees
őstag
válasz
univerzita #127965 üzenetére
kemény ezért 100.000Ft különbség 😂😂
-
-
Megane2000
aktív tag
Üdv!
Iphone 6 jack dugó hibám van úgy vélem. Ha bedugom a fülhallgtót nem mindig van hang, csak egy bizonyos pozícióban, s van amikor voiceover funkciot is elondítja random.
Ilyenkor kijavítják szervizben vagy mi a tapasztalat? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
SocketA #127969 üzenetére
Nem kérik, max akkor kell ha nem kapcsol be, ha valahol meg kérik viszed másikba és kész. De tőlem pl még egyszer se kérték, na meg itt már elterjedt volna hogy mennyire kell a számla ha kell. Amiket meg árulnak aprón függetleneket a 95% nem magyar hanem külföldi behozott számla nélküli telefonok, szóval már rég botrány lenne ebből ha kellene.
-
-
Astery
senior tag
-
Sziasztok!
Az igaz, hogy az iPhone-okat az Apple szerviz elfogadja javításra a regisztrálástól számított 1 éven belül számla nélkül is?
A külföldi telefonokra is igaz ez?
Esetleg van valami oldal, ahol le lehet kérdezni, hogy az adott telefonra Magyarországon érvényesíthető-e a garancia?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
atees
őstag
Tudom annyira nem passzol ide, de mi a különbség a watch és a watch sport között??
-
galaxys80
veterán
válasz
TheMarci #127960 üzenetére
Passzolok. Akár ez is lehet. Nem értek annyira hozzá, ezért is kérdeztem.
Alapvetően egészen bejön a Safari is, de ez így egyelőre elég brutális különbség fogyasztásban.Safari beállításainál ez az olvasási lista, mobil adatforgalom kapcsoló micsoda? Nekem be van kapcsolva. Nem lehet, hogy e miatt fogyaszt többet?
Közben a Safariban megtaláltam a magyarázatát. Ez akkor tuti nem okozza. -
galaxys80
veterán
Kicsit tesztelgettem a Safarit, mert eddig még soha nem használtam. Hát meglepődtem, hogy brutálisan zabálja a netet a Chrome-hoz képest.(Nincs bekapcsolva a tömörítés a Chrome-ba)
Az elmúlt 1 hétben 20 mb-ot fogyasztott a Chrome, míg a Safari kb. 10 perc böngészés alatt 14 mb-ot harapott be.
Ekkora különbség lenne közöttük? -
Süvi
őstag
Még sajnos nem tudtam megnézni élőben a Watchot, de hamarosan ....
Nagyon "barátiak" az árak -
burasu4
senior tag
válasz
Viktor0610 #127956 üzenetére
Köszi. Akkor nem zarogatom.
-
válasz
burasu4 #127955 üzenetére
Semennyire.
Én azokból szoktam kilépni, amik a háttérben is használják pl. a GPS-t. Pl. elindítom a Mapsot, és nem megfelelően zárom be. A kütyü jelzi, hogy a háttérben is használná a GPS-t, ilyenkor "kidobom".
A másik, mikor kilépek az adott programból, mikor nem akarom, hogy benne legyen a listában. -
burasu4
senior tag
Mennyire érdemes a háttérben futó programokat bezárni? Azaz minden használat után érdemes bezárni, vagy mehet, nem fogyaszt többet. Köszi.
-
Parson
addikt
sziasztok,
sikerült a Sim-unlock processz, viszont csak az en kartyammal tudtam megoldani, nagyon remelem, hogy este az asszony kartyajaval is kapásból, extra lépések nélkül müködni fog (2 külön szolgáltatónál vagyunk most, es a 3-iknál volt lockolva az i5 + otthon nincs iTunes-hoz csatlakoztatási lehetöségem jelenleg). Szerintetek sem lesz gond - a sima sim csere immar 3-ik szolgáltatós kartyara, mikor a 2-ikkal lett aktivalva? Sorry, ha láma kérdés lenne, de mint irtam, sose csináltam még sim unlock-ot iPhone-on. Köszi!
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
Mykl
tag
A Iphone 5S-em elkezdet olyat csinálni hogy mikor töltöm melegszik mint állat(mondjuk ezt alapbol csinálja)
de most megjelenik egy sárga csík az LCD kijelző bal oldalán hosszába!Tapasztaltatok ilyet? Van megoldás?
-
burasu4
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #127947 üzenetére
De kárt ugye nem tesz a telefonban?
Nem tudom hogy amit nekem adtak a GSM boltban dobozos cserés telefonhoz, az vajon eredeti vagy sem. Szóval jobb híján azokat használom. Töltési idő kb. 1,5-2 óra.USB-s Szivargyujtó(kínai)+ lightning kábel ha megy akkor használható?
Remelem nem teszek kárt a telefonban... -
burasu4
senior tag
Vajon annál a töltőfejnél és kabelnél aminél nem ír ki semmi figyelmeztető szöveget az iPhone, azok megbízhatóan használhatóak?
-
válasz
ujhelyiferi #127943 üzenetére
Passzolom.
-
ujhelyiferi
tag
válasz
Viktor0610 #127942 üzenetére
Köszönöm a gyors és hatásos megoldást!!!
Mi okozhatta??? -
válasz
ujhelyiferi #127941 üzenetére
Az interneten lépj be a Gmail fiókba, ott ezen a címen katt az 'Egyebek' lehetőségre, majd "Címtár visszaállítása..."
Beállítasz egy olyan időpontot, amikor még tutira megvoltak a nevek. -
ujhelyiferi
tag
Üdv! Segítség kellene!
I6plusról néhány telefonszámom eltűnt, fogalmam sincs hogy hogy...
Gmailről vannak a kontaktok,de ott nem töröltem semmit!
Vissza tudom hozni a telodzámokat? -
Lejszi
senior tag
koszi sracok
-
Lejszi
senior tag
Az 5C-ben levo akksi kompatibilis a sima 5-ben levovel?
5C-bol akarnam attenni az akksit sima 5-be.
-
littledon
tag
válasz
B-L-A-C-K #127933 üzenetére
PayPal-os fizetést belehet valahogy állítani? Sehol sem találom (a magyar store van beállítva), átállítva UK-re már olyan lehetőséget sem ad, hogy nem adok meg kártyaszámot magyarul át sem tudom állítani pedig szükségem lenne rá (ezért csináljak egy új accountot?) valamint itt sincs PayPal opció....
-
galaxys80
veterán
válasz
Viktor0610 #127930 üzenetére
PONT ugyanúgy néz ki az utolsó részletig
Ez Kína ismérve.
Csak éppen a belső nem ugyanaz, És a lényeg az. -
válasz
Gsx-rr #127928 üzenetére
Megnézem majd, bár a gyári és a neten rendelt olcsó kábel teljesen ugyanúgy néz ki.
Mármint megnéztem a neten egy összehasonlítást, miről ismerszik meg a gagyi kábel, és egyik sem jellemző az olcsó kábelre sem, sőt, a gyárival összehasonlítva PONT ugyanúgy néz ki az utolsó részletig. -
B-L-A-C-K
titán
Milyen email? Ha gmail ott nincs push azaz hogy egyből megkapd, de időzíteni lehet 15, 30..stb.
Beállítások -> Mail, Kontaktok Naptárak -> Új adat begyűjtés -> Ott menj az aktuális fiókodra állítsd Fetch-re, majd menj vissza egyet, és ott lesz alul hány percet szeretnél megadni.
Ha meg azt akarod egyből megjöjjön, és gmail fiókról beszélünk akkor töltsd le a Gamil appot, vagy az Outlook appot.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Viktor0610 #127925 üzenetére
Probalj ki egy toltest gyari es egy olcso kabellel.
Altalaban jelentosen rosszabb a toltesi ido!
Nekem eleg indok ,hogy gyarit hasznaljak! -
KOHO
senior tag
Sziasztok, van lehetőség a gyári e-mail kliens szinkronizálását mahinálni? Egy csomószor előfordul, hogy nem jelzi, hogy e-mail érkezett, csak h ráfrissítek. Nem lehetne valahogy beállítani, hogy mennyi időnként szinrkonizáljon?
-
Sukta 95
aktív tag
Ahogy latom, valamilyen belkin kabel lesz a nyero, igaz, meg ezeknek is eleg borsos az ara.
-
-
Noxy
veterán
válasz
Viktor0610 #127923 üzenetére
Nem kompatibilis, lassú töltés (kb megduplázodik a töltési idő)
Végül meg teljessen letiltja.
http://beszeljukmac.com/index.php/weblog/comments/a_lightning_interfesz_titkai/ -
Sukta 95
aktív tag
válasz
Viktor0610 #127920 üzenetére
Nyilvan az ebayt en is ismerem, ezert erdekelne esetleg vmivel dragabb megoldas, de megis olcsobb, mint amit az apple kinal.
ami meg mukodik is, ennyi iphone hasznalo kozott bizom benne, hogy van vki, akinek van gyakorlati tapasztalata ez ugyben.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Viktor0610 #127920 üzenetére
"ami nem fog hibauzenetet dobalni"
Ezekből egy idő után szerintem mind fog...
-
Sukta 95
aktív tag
Valaki tudna ajanlani 2 meteres lightning kabelt, ami nem fog hibauzenetet dobalni es olcsobb az apple oldalan talalhato 10290 ft-os kabelnel..
Elore is koszonom!
-
20ár
tag
iCloud/icloud Drive működik nektek? Konkrétan egy PDF-et sem tudok lehúzni a drive-ból.
-
Caaabi
senior tag
Nemsokára lehet lesz jb 9.2.1 re ha megbízható forrás de googlezva több oldalon is megerősítették egy screenshot al is, ti mit gondoltok ?
-
runner 125
nagyúr
Ok, kösz!
-
ny.erno
tag
válasz
runner 125 #127911 üzenetére
Mint nemrég megtudtam itt a fórumon, elfogadják, szóval nem lesz probléma.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
runner 125 #127911 üzenetére
Él, világgaris.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Amerikában vásárolt iPhone-ra itthon is él az 1 éves garancia?
Úgy emlékszem annó nem csináltak ebből problémát, de manapság több helyről is hallottam h nem fogadják el.Köszi!
-
hitchins
őstag
válasz
univerzita #127885 üzenetére
koszi igy megy
mondjuk ez az itunes bohockodas annyira nem hianyzik... -
válasz
Maxximus #127904 üzenetére
hosztnév a leírásban szereplő pop3 vagy imap szerver, kimenő (smtp) viszont eltérő/saját szolgáltatós kell, mert az nincs neki - a freemail esetén is ez a kínlódás tárgya, ráadásul nekik csak pop3 van -, a mobilos szolgáltatódét tudod például megadni, ha van megfelelő előfizetésed, vagy a google félét.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
mark0513 #127901 üzenetére
Ne vidd be a kattogó touch id miatt, inkább próbáld ki ezt a megoldást, nálam bevált:
http://mobilarena.hu/tema/re_apple_iphone_6s_nyomas_utana/hsz_5769-5769.html
Csak egy kicsit takarítani kell a megfelelő anyaggal a szenzor körülOktóberi iPhone 6s-emen teszteltem.
-
Tudna valaki segíteni,hogy lehet a citromail-t beállítani a gyári levelező progiba? A hosztnévhez mit kell írni? (Bejövő/kimenő ugyanaz?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mikrotik routerek
- Mini-ITX
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest