Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
Iphone 6s nek az akku üzem ideje kinek hogy duruzsol? Nekem 2 napja van egy a tulajdonomban , de kb. 1 napot kibír ha nem nagyon nyimkodom..... Ha elkezdem nyuzni, annyit sem! Semmivel nem jobb egy i5 akkunál eddig.... Ez általános, vagy a sima 6s-ek ienek?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
B-L-A-C-K #125792 üzenetére
Köszi
És Rage47-nek is
Ma megállt bennem az ütő.
Adott volt egy gagyi Telekomos kártya, ami csak 3G-n közlekedett max. Ma bementem cseréltem. Betettük az új kártyát és se kép se hang, se a képernyő nem éledt fel, se a bekapcs gombra semmi. Aztán kártya ki, telő felébredt, kártya vissza és minden oké
Huh
-
majnz
tag
-
válasz
CharlieDrop #125791 üzenetére
az fix és ugy vettem észre hogy addig veszi amíg fent világít a live felirat
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CharlieDrop #125791 üzenetére
Úgy tudom fix.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CharlieDrop #125789 üzenetére
Ja azt hittem 4S-ről mentél át egyből.
-
Laca1212
őstag
5s-ről bizti mentést tettem rá egy új 6s-re tegnap.
Ami érdekes volt, hogy 5s-en csináltam egy mentést mielőtt bármit is tettem volna. De amikor 6s-re akartam rátenni, akkor a mentési lehetőségek közt a legfrissebb szürke volt és csak egy augusztusi mentést engedett kiválasztani. Na ez miért volt?
-
zsoltee10
addikt
válasz
madle #125772 üzenetére
gariban cserélt fóliás zsír új készülék, bontatlan fülhallgatóval, dobozában, 1 év gyári Apple garival.
B-L-A-C-K: Nem játszok a telefonon és a 4,7" nekem már nagy tepsi. Még a 4,5"-os androidos LG után is áldás, hogy kisebb az 5S. A szemem jó, nem zavar, ha aprók a betűk. szerintem nem vagyok egyedül ezzel, lenne igény 4" i6S-re. Az ultimate teló egy olyan i7 lenne, aminek aminek a kijelzőjét zafírüveg védi gyárilag és teljesen vízálló, és persze 4".
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CharlieDrop #125780 üzenetére
Azért 4S után gondolom látványos a gyorsulás.
-
TheMarci
addikt
válasz
-secret- #125777 üzenetére
Én tudom, húgomé volt, csak ugyanolyan fehér ránézésre, mint az eredeti, és hozzám került valahogy. Nembaj, majd elbeszélgetek vele.
Meg inkább beírtam mégegyszer, hogy ne csak a legendák legyenek, meg a félreértések, hogy 'áh, csak egy adapter, minek abból drága, jó a 2 dolláros is'. -
TheMarci
addikt
Vigyázzatok az eBayes usb töltőkkel, ma nekem is egy elpukkant, és elkezdett füstölni, forrósodni, szerencsére a biztosítékot levágta, és nem gyulladt fel..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CharlieDrop #125774 üzenetére
Ha i5-öt vettél volna meg még jobban nem bántad volna meg, ez ilyen. De ilyen alapon egy 50 ezres androiddal is kilehet húzni évekig, csak nem mind1 milyen színvonalon.
-
zsoltee10
addikt
válasz
banánocska #125762 üzenetére
én mindig fáztam a használt műszaki cikkektől, de leginkább a telefonoktól. Sosem vettem még használt telefont. Múlt héten vettem az aprón zsír új 5S-t 100eFt-ért. Én nem látom a 6-ot annyival jobbnak, hogy adjak érte 40-50eFt-tal többet egy használt darabért.
-
zsoltee10
addikt
válasz
bylow #125766 üzenetére
mert a CRV egy 4x4 SUV és hiába 160Le akkor is csak 1.6 dízel, a te kocsidban pedig 20d motor van, csak hátul hajt és jóval laposabb, nem egy kategória.
Inkább úgy tudnám összehasonlítani, ha már autó, mint egy 1.0 modern turbós benzines vs 1.6 szívó. Hiába nagyobb köbcenti, a turbós hatékonyabb.Egyébként egy haveromnak Lenovo telefonja van, 8 magos és sok ram, mégis meg-meg akad, míg az 5S-em gördülékenyen teszi a dolgát, nem bántam meg a vételt.
-
szekra
addikt
válasz
banánocska #125762 üzenetére
Érdemes. 5s újonnan már nem éri meg. 6-ost lehet találni 140 körül.
-
törölt tag
Vki tud olyan tweaket ami mukodik ios 7.1.2 alatt es a volume gomra rakja a lezaro kepernyo es feloldo kepernyo funkciot?
-
bylow
senior tag
válasz
banánocska #125756 üzenetére
Nem lehet így droidot használó hardverekkel össze hasonlítani !
Teljesen más a hardver! Plussz van mellé egy "jó" rendszer!
i6s, van benne "kis proci, kis ram" és pörög mint állat. (na 2 év múlva nézzük már meg a most 8 meg 160 000 magos procikat 4GB rammal szerelt más gyártók készülékét, mennyire fognak pörögni? Ugyan úgy mennek a levesbe mint most a galaxy S4-em)
De szerintem nem is itt kell kezdeni, hanem zutty vissza 2 évet:
Vegyünk kézbe egy 2éves iphon5S-t, nézzük hogy pörög! Gondpolkodik? Nem sokat.
Vegyünk kézbe egy 2éves galaxy S4-et (vagy valami hasonlót, de a két hardver brutál eltérés ugye?!) nézzük hogy pörög! Gondolkodik? Hát persze!
az enyém legalábbis szokott, sima névjegyzéknél is. Galéria??? Néha alig éri utol magát!Nem rajkodás, csupán hardver összehasonlítás:
Kipróbáltam a minap egy 160LE-Nm350 honda CRV-t autómata. 4kerék hajtás. Új autó
Nekem 177LE-Nm340 a kocsim autómata. csak hátsókerék haj. 8éves autó
Mikor vissza ültem a sajátomba, nem csak a 17 LE különmbséget éreztem.
Sokal többet! De nem is lóerőt éreztem többnek, hanem dinamiká, könnyedséget, nem okoz neki meglepetést ha padlót nyomok.
Pedig szerintem 1Honda Accor az nagyon szép -
kovsol
titán
Reggel szépen levettem a töltőről a telefonomat 100% -os töltötséggel, és egész nap az irodában az asztalon figyelt a telefon. Na este látom 30%-on van ideje felrakni tölteni. Dugom bele a kábelt, és olyan furcsán pattant a helyére. Utána vettem észre, hogy nem tölti.
Ha kicsit felfelé feszítem a kábelt akkor jó. Ha kicsit felfelé megfeszítem a kábelt akkor elkezd tölteni. Most létezhet, hogy látszólag ok nélkül valami baja lett a telefonnak? Semmi szennyeződés nincs ami akadályozná a kábel rendesen helyére csusszanását. Van külső töltős tokom, és abban se tölt a telefon ha bele teszem.
-
w333
félisten
válasz
csababarca #125761 üzenetére
Én S6 -ról váltottam ami számokban ugye sokkal erősebb (8 magos proci, 3GB/RAM) és mégis az i6 sokkal gyorsabb + gördülékenyebb és az 1GB/RAM -al több alkalmazást tud a multitaskingban tartani mint az S6 miben ugye 3X több RAM van, szóval erről ennyit ... nagyon is számít az-az Optimalizálás
-
banánocska
aktív tag
válasz
csababarca #125761 üzenetére
Rendben. Köszönöm. Érdemes itt venni használtan, de még garanciával 6-ot, vagy egy teljesen új 5s?
-
csababarca
őstag
Nem nagyon számít a hardver, itt a rendszer tökéletesen van optimatizálva.
1 giga rammal is meg se reccsen a teló (nekem legalábbis, iphone 6), még egy androidos egy giga rammal ha be van lakva normálisan,háát...kínszenvedés, ég és föld a kettő.Ne gondolkozz, ruházz be rá, nem fogod megbánni.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
banánocska #125759 üzenetére
Hihiiii!
ha nem tudjak kihasznalni akkor szerinted ugyanolyan jok?
Amugy itt senki se elegedett vele, titokban azokrol a kinai csodakrol almodik mindenki es latolgatja a cseret!
Tenyleg nem ertem milyen valaszt vartal. -
CragON
aktív tag
válasz
Ne gondolkozz, nincs jobb még ha ilyen drága is. IOS
Én használtam huzamosabb ideig windows-t, androidot és Blackberry-t.
Egyik sem vált be.
Ha nem lenne Iphone az IOS-al nagy bajban lennék -
Gsx-rr
veterán
válasz
Mutass legyszives ilyen tudasu droidot ami fele ennyibe kerul!De akar ebbol az arkategoriabol is valogathatsz!
Amugy milyen valaszt varsz ,mikor itt a legtobben feltehetoleg mindenki, nagy megelegedessel es tudatosan hasznalja ezt a telefont!?!?
-
banánocska
aktív tag
Sziasztok!
Még régebben írtam (kb 1 hónapja) hogy érdemes-e hibás Iphone-t venni és lebeszéltetek. Akkor úgy döntöttem hogy félrerakok és beszerzek egy hibátlant. Nos, eljött az idő. Érdemes e ekkora összeget kiadni egy telefonért (Max 140k-ban gondolkozok)? Volt anno egy Ipod touch 3g-m és imádtam. Szeretem a letisztult, gyors rendszert és a kezelhetőséget. Megfogom találni amit keresek? Csak a név miatt kerül kétszer drágábba, mint az azonos tudású androidok? Köszönöm előre is
-
vmiki4
tag
Aksi csere után megszűnik az újra indulgatás? iPhone 5
-
jani_gy_22
csendes tag
válasz
Gsx-rr #125729 üzenetére
Sajnos mindkettohoz volt szerencsem. Az iDevice hetekig igergette, hogy rendelnek alkatreszt. 4-szer utaztam be miattuk, mert természetesen a telefont nem vették fel, de minden alkalommal konkret idopontot igertek. Mindezek utan kozoltek, hogy nem tudnak rendelni, de ha megis, elengednek 2e forintot a 15e-bol. Nyilvan erre vagynek honapok es kilometerek szazai utan. Ekkor attertem a samsungekhoz, ahol elvallaltak, meg is csinaltak a lezaro gombot, viszont kozben elrontottak a nemitot. semmi problema, azonnal viszza, rendberaktak. Ekkor a kijelzot raktak vissza az egyik sarkanal rosszul, ami miatt szo szerint meg volt hajolvs az egesz. Ismet visszavittem, ez sem zavart volna, hogy harmadjara van kesz, ha nem lettek volna iszonytatoan bunkok velem amiert engem ez a kokanyolas zavar. Tehat igen, inkabb rabiznam masra.
-
CragON
aktív tag
Sziasztok,
nem a legújabb IOS van a telefonomon de nem is akarom hogy frissítse, ezért időközönként megkérdez, hogy akarom-e frissíteni.
Ilyenkor csak azt a választ tudom adni, hogy később kérdezzen rá. Nem lehet ezt úgy beállítani, hogy ne is kérdezzen rá? Majd frissítem amikor akarom... -
szmayer1
senior tag
válasz
univerzita #125732 üzenetére
Köszi.
-
oszy
veterán
válasz
B-L-A-C-K #125636 üzenetére
Én meg is köszönöm!
Meg is rendeltem egy ilyet: Knomo - iPhone Leather Folio - iPhone 6 Plus - Fekete
-
Gsx-rr
veterán
válasz
CharlieDrop #125747 üzenetére
A fiokok megmaradtak csak a jelszavak nem?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
CharlieDrop #125744 üzenetére
Persze! Egyszeruen Itunes-al a 4s backup-ot allitod vissza!
Bar en uj telefonnal inkabb tiszta rendszerrel indulnek! -
Parson
addikt
válasz
Kommy #125743 üzenetére
Köszi! Sajnos többszöri próbálkozás után elég érdekesen müködik... illetve a hangerőt nem sikerült visszavarázsolni, minekután elvarázsoltam. Jó lesz ez a funkció, ha hibamentesen fog müködni, csak ujrainditással sikerült a hangot visszahoznom végül. Igy marad az eredeti elképzelés, visszaviszem cserére a hibás darabot. Azért köszi a gyors választ!
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok!
Lehet úgy költözni, mondjuk 4S-ről 5S-re, hogy az SMS-ek megmaradnak és az email fiókok jelszavát sem kell újra prüntyögni?
-
Parson
addikt
sziasztok, ha a némitó gomb nem müködik, van rá más opció, hogy az ember lenémitsa a telefont?
Köszi előre is. -
TheMarci
addikt
Ennyi volt a Mailbox app-nak. (Dropboxé volt) http://9to5mac.com/2015/12/07/dropbox-mailbox-carousel-shutdown/
-
törölt tag
Igen én 5S-en, igazából csak egyszer csinálta, azóta nem lekopogom 😩😄 9.1 alatt asszem,mvagy az még a 9.0 volt már nem is tudom.
-
Szultino
csendes tag
Sziasztok!
Feleségem kb. 1 éves újonnan vásárolt T-s, nem piszkált (iOS 9.1 - azt hiszem, a lényeg,hogy a legújabb OTA-s verzió) iPhone 4s-e ma reggel egyszerűen nem ébresztett, aksi 100%-on, be volt kapcsolva. Az van beállítva, hogy minden hétköznap reggel 5:30-kor ébresszen. Eddig soha nem csinált ilyet.
Találkozott már valaki hasonlóval mostanában? Esetleg valami javaslat?
Köszi és Üdv
-
TheMarci
addikt
válasz
#99546112 #125727 üzenetére
Elvileg feltölti: http://www.apple.com/hu/music/membership/
legalábbis alul a kérdéseknél ezt írja. -
Nescafé
őstag
válasz
Kalifornia #125730 üzenetére
Nekem sima 6 plus - om van, meg vagyok vele elégedve.
Marad is majd jövőre cserélem 7 re -
Kalifornia
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni, szerintetek melyiket lenne érdemesebb venni? Csakis apr-től venném, mert szeretnék rá biztosítást kötni.
i6s 16 gb vagy i6 + 16gb?
Tárhely igazából nem lényeg, inkább csak azt nem tudom, hogy nagyobb képernyő vagy picit gyorsabb rendszer és több ram?
6+ -ra még mindig jellemző a bendgate?
Köszi a válaszokat előre is!
-
Gsx-rr
veterán
válasz
jani_gy_22 #125711 üzenetére
Nem szeretned odavinni, inkabb itt megbiznal egy ismeretlenben akit valaki ajanl. Te tudod! Azok azert ha mar valamilyen szerviz,akkor csak vallalnak garanciat a javitasra!
-
törölt tag
Elgondolkodtam az Apple Music előfizetésen, viszont lenne ezzel kapcsolatosan pár kérdésem, bocsi az offért.
1. Vannak saját zenéim, jobban mondva van egy kedvenc DJ-m akinek órás-két órás mixei vannak, szeretnem ezt tárolni az Apple Musicon, ez lehetséges mezei előfizetéssel, vagy mindenképp iTunes March kell hozzá? Azt kicsit drágálom.
2. Ha fel tudom tölteni akkor ezt hogyan tehetem meg, webes felületen vagy iTunes segítségével?
3. Ha feltöltöttem, akkor offline-ban is megtudom hallgatni?
4. Esetleg olyankor mi történik ha lejár az előfizetésem, minden feltöltött számom eltűnik, törlődik vagy csak nemtudom meghallgatni, vagy megtudom halgatni de újat feltölteni nemtudok?
5. Ha mindez megvan, ugye nem az eszközön tárolja a mixeket, hanem felhőből streameli? 😁 (Tehát nem úgy mint a kéleknél hogy iCloudon is fent van plussz az eszközeimen is..)
6. Ha már előfizetek előfordulhat olyan, hogy kevesebb zene van itt fent mint Spotin? Mert jelenleg azt használom, de a zenéim feltöltése lenne a legfontosabb kérdés.Egyelőre azthiszem ennyi, köszi a segítséget!
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #125723 üzenetére
És se olyan hibára gondoltam, ami egyértelmű. Hanem olyanra, ami pont akkor nem jelentkezik amikor be viszed a szervizbe, de tudod, hogy valami nem kerek. Pl. változó időszakonként, egy héten mondjuk kétszer, kikapcsol a telefon. A szerviz mindig megállapítja, hogy nem találnak semmi hibát. Egy idő után eleged lesz belőle, hogy töketlenek, és azt mondod, hogy hibás az automata fényérzékelő, de nem ez a hibája, csak azért mondod, hogy végre kapj egy jól működőt. A fényérzékelő miatt átveszi tőled a szerviz (mert ez alapján tudják gariztatni) és visszaküldi az applenek. Te kapsz ilyenkor egy refurbot, mert garanciás volt amit leadtál. A te problémád megoldódott.
De ott van a leadott készülék, ami a teszten át megy, kap egy új fényérzékelőt, kap egy új akksit, egy új házat, de a rejtélyes hiba ott marad benne. És a következő embernél kezdődik minden előrről...Ez a része már az én fejemből pattant ki, nem a support mondta, de nem lehetetlen...
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Az iTunes-ről eltűnt egy play list-em, de az iPadon még meg van. Hogyan tudnám visszarakni az iTunes-ra?
Üdv
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gyurma_13 #125722 üzenetére
Ez így oké, de mivel átnézik nem hibásan kapod meg. Úgy kell felfogni hogy kapsz egy "új" telefont, mivel semmiben nem lesz másabb mint egy bontatlan. Néha olyanok szoktak lenni hogy a ház sérült (pl van rajta egy kis pont hiba), de ilyenkor küldenek másikat ha észreveszed.
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
-secret- #125720 üzenetére
Lehet, de amikor kitört a tsmc kontra samsung chip mizéria, és felhívtam a supportot, hogy élhetek-e a 14 napos ellálással, mire azt mondták, hogy természetesen. Mondtam és mi van ha csak ötödjére kapok olyat ami nekem tetszik!? Azt mondták semmi, akkor ötször küldöm vissza.
És kérdeztem, hogy mi lesz ilyenkor a visszaküldött telefonokkal? Azt mondta, hogy elküldik őket az applehöz, ott átesnek egy teszt folyamaton, új akkumulátort kapnak és új házat. De ezeket már nem fogják kereskedelmi forgalomba hozni.Vagy te hogyan tudod?
Lehet, hogy valamit nagyon félreértettem, de ez maradt meg... -
Gyurma_13
aktív tag
válasz
Frozzy #125679 üzenetére
Refurb az is amit megrendelek weben és 3 nap után rájövök, hogy mégse a fekete/fehér/arany/rózsa ami tetszik és visszaküldöm. Ergo kapsz egy max. 14 napos bevizsgált telefont, aminek a háza zsír új.
De az is refurb, amit valami relytélyes hiba miatt bevesz a szerviz, visszaküldi a gyárba, ott megállapítják, hogy jó és te megkapod ugyan úgy a hibásan, egy zsír új házban.Szóval ha átlagolunk, nem jársz rosszabbul, de belefuthatsz valami gázosba is.
-
FlashLed
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Iphone 6 készülékem van. Képeket videókat nem tudok felmásolni a windows10-re nem ismeri fel a telefont,csak az itunes indul el ha rádugom a gépre a telefont. Win 8 alatt nem volt ilyen gond,felismerte külső készülékként,és le tudtam róla mindent menteni. Windows 10 alatt mi a gond?
Kérlek segítsetek. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
jani_gy_22 #125713 üzenetére
Veszel hozzá gombot, nem egy drága összeg, vagy a gombra matrica is külön.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
jani_gy_22 #125711 üzenetére
Aki megcsinálja neked Veszprém megyéen passz, fóliát meg tudsz rá ebayen venni.
-
jani_gy_22
csendes tag
Hello! Érdeklődnék, hogy van-e olyan, aki Veszprém megyében ki tudná szedni i5 készülékem lencséje elől az ott levő piszkot? Természetesen megfizetném, viszont az iDevice-be és a sétálón lévő Samsung szervizbe semmiképp nem szeretném vinni. Más kérdés: Nem lehet kapni olyan fóliát, ami (nyílván a képernyőt kihagyva) teljesen fekete (hogy az előlap olyan legyen mint a fekete iphoneon) és van hozzá fekete gombmatrica?
-
Nescafé
őstag
9.2 -ről lehet tudni valamit, 2 hete nincs beta, se.
-
Beethoven
tag
Sziasztok
Van egy 4s-em ami frissítéskor folyton lefagy elindítani meg nem lehet mert itunes csatlakozást kér. Valamit tudok ezzel kezdeni vagy csak alaplapcsere oldja meg a kérdést?
-
buci30
addikt
4s nagyon bevan lasulva az új szoftver frissítés óta.
Vissza lehet rajta tenni régebbi iOS?
Akár JB megoldással is? -
zsoltee10
addikt
Olvasgatom az üvegfólia témát, hát én levettem, nekem nem tetszik a keretes, a keret nélküli meg feljött a szélén. Egy 0,1mm vastag fólia hogyan védi meg, hogy berepedjen, amikor szerencsétlenül esik? Karcos talán nem lesz, de egy-két mikro karcon nem fogok aggódni, viszont nem fogok azon mérgelődni minden kézbe vételkor, hogy "hogy néz ez ki?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest