Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
h1ght3chzor #103599 üzenetére
Minden iPad kártyafüggetlen.
-
h1ght3chzor
őstag
Ipad mini3 lte-s verziót ha T-mobilosat veszek, akkor az működik más kártyával, vagy függő lesz, illetve letilthatja a T, ha nem fizeti a tulaj?
-
beverly
tag
sziasztok!ios 8 alá melyik bluetooth tweaket ajánljátok?
-
torreador22
senior tag
Az érdekes hogy az i6 sím tálcán már nincs rajta se az imei se a serial szám! Úgy tudom a 4-4s-5-5s rajta volt.
-
Tonchi
aktív tag
Sziasztok!
Nekem az iTunessal akadt problémám, nem találtam topicot ezzel kapcsolatban ezért írok ide.
Bárhogy telepítem, bármelyik verziót, mindig a képekhez hasonló látvány fogad. Felugró ablakokat látom, hangokat ad, de a main ablak nem igazán látható. A jobb felső sarokban látható fehér téglalap a keresőmező...Előre köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Masnal is vacakol az AppStore letoltes?
-
Roland93
aktív tag
A telefon hova szinkronizálja a képeket? Mert amikor le töröltem róla mindent, majd vissza töltöttem akkor mindent vissza rakott (ez nagyon tetszik), de hova menti?
-
Noxy
veterán
Nálatok is pörgeti állandóan GPS-t a Yahoo időjárás? Nálam 3 eszközön nem lép ki, az utolsó frissítés óta.
-
ferrari1
őstag
válasz
ntomi0730 #103573 üzenetére
Nekem max.3 mp a késedelem egy droidos telefon jelzéséhez képest. Azonnal jelez és meg is jelenik. Kérdezd meg HUTCHDB társunkat, Ő is használja ezt a módszert és úgy látom hibátlanul megy neki is.
Mail, kontaktok, naptáraknál az új adatok begyüjtése Pusra van állítva? Az iCloud beállításaiban az e-mail szinkronizálást engedélyezted? Ezek jól vannak beállítva működnie kell. Nekem hibátlanul teszi a dolgát.
Vagy ha valamiért nem szimpatikus, akkor tényleg használj másik E-mail alkalmazást, mint pl. az említett outlook-ot.
-
ntomi0730
senior tag
válasz
ferrari1 #103571 üzenetére
Megcsináltam ahogy írtad, eddig ok. De ahogy kipróbáltam, írtam magamnak egy emailt, ha nyitva van a gyári email alkalmazás akkor egyszerre megjön, és nyilván látom is. Ha bezárom, és új próba, akkor gmail appon egyszerre jelez és látom, a gyárin nem, csak ha megnyitom utána jelenik meg, ill megjelenik, de csak akkor mikor letelik a "szinkronizálási idő"
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Tegnap teljesen lemerült a telefon.
(igaz nem eredeti a töltő) de csak annyit tesz,hogy feltölt míg bekapcsol.Jelzi,hogy hány % van feltöltve,de 1-2 százalék után nem tölt.
Mi lehet a gond?
Köszi -
r3dsnake
nagyúr
válasz
antosgyula #103564 üzenetére
Raguglizva eselyes, hogy ram hiba lesz
"double bit error detected in ecc"
-
antosgyula
csendes tag
Sziasztok. Írtam korábban néhányszor az 5s random újrainulásáról kék képernyővel. Ez a screenshoot mond valakinek többet mint Nekem?
Restore többször volt már de nem hozott megoldást. Szerintetek a vágott SIM kártya okozhatja ezt a problémát? Az esetek 99%ban akkor jelentkezik a hiba amikor nem vagyok WiFi közelben és vagy hálózatot vált a telefon (Edge, 3G) vagy valamelyik alkalmazás (viber, messenger, fb, safari, mail app) használná a netet. Egy régi típusú SIM-em van amiben még a nagyobb felületű arany színű chip van és a vágáskor abból is le lett vágva egy kicsi. A mobilos aki levágta azt mondta hogy ennek nem kellene problémát okoznia. Nem is volt gond kb egy hónapig, (dec. elején vettem a telefont) majd elkezdődtek az újraindulások. Január közepén még csak 2hetente egyszer, mostanában naponta 3-4alkalommal is előfordul. 😞 hálás lennék minden tippért, ötletért, tanácsért. Szervízbe csak legvégső esetben küldeném mivel kell a napi munkámhoz. -
M@te
senior tag
Sziasztok! Olyan autós tartót keresek iPhone 6-hoz Amibe úgy tudom belerakni a telefont hogy közben videózni is tudom vele az utat. Ergo nincs semmi a kamera útjában! köszönöm
-
Ragnar95
félisten
válasz
kisbrekes100 #103551 üzenetére
Próbáld meg kitisztítani a csatit, lehet, hogy csak telement kosszal, illetve ki kéne próbálni a telefont másik kábellel és a kábelt másik telefonnal, hogy a 2 közül az egyiket kizárd, mint hibaforrást.
-
ferrari1
őstag
válasz
ntomi0730 #103550 üzenetére
A Gmail webes felületén a beállításokban irányítsd át az email-eket az icloud fiókodra. Telefonon pedig a Mail, kontaktok, naptáraknál add hozzá az icloud fiókodat. Azon belül kapcsold be az E-mail szinkronizálást: Ezután a gyári email kliens azonnal jelzi a gmail-re érkező leveleket.
-
Tressy
senior tag
válasz
kisbrekes100 #103551 üzenetére
Lehet a kábel már nincs a helyzet magaslatán
-
kisbrekes100
tag
Sziasztok.
Ha rádugom az iphone 4-et a töltőre nem csinál semmit. Utána el kezdem kihúzni - bedugni a töltőt a konektorból és egyszer csak elkezdi tölteni.
Szerintetek mi lehet a probléma? -
ntomi0730
senior tag
A gyári email alkalmazásnál hogy kell beállítani azt, hogy egyszerre megkapjam az emailt, ha netet adok neki? Mint pl. a gmail app-nál.
-
gabormgp
senior tag
Mit is kell csinalni akkor,amikor beragad egy alkalmazas?
A power gombot kell 10 mp-ig nyomni,vagy hogy is van ez? -
r3dsnake
nagyúr
válasz
torrente777_ #103537 üzenetére
Nincs. Max. ha valaki kiabalja melletted.
-
madle
őstag
barátnőm iPhone 4 16GB-os telója egyik pillanatról a másikra nem képes kapcsolatot teremteni a nettel. Jelzi, hogy rajta van a Wifin, hogy kapcsolódik, de hiába írok be akármilyen címet, nem talál semmit, ill. a Viber sem működik. Lehetséges, hogy minden ok nélkül elszállt a wifi antenna?
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
Ragnar95 #103535 üzenetére
Nekem nem megy (vagy nem jön be ) ez a biztonsági mentés... Egy idő után sajnos hiába "rakom újra" a készüléket, a biztonsági mentés visszatétele után szaggat (nem vészesen, de idegesít) a készülék és az iTunes-ban az egyéb legutóbb már 2Gb volt... Így ismét beállítottam új készüléknek és manuálisan tettem vissza az alkalmazásaimat... Olyan lett, mint az álom. (gyors és az egyéb gyakorlatilag szinte 0)
Sajnos valószínűleg annyi "szemetet" ment le az iTunes, hogy ha jót akarok mellőzöm ezt a mentés visszaállítást....
Más: E-bay-en vettem kemény 895ft-ért dev.acc.-ot, ha valakit érdekel, szívesen adok linket. Kipróbáltam a 8.3-at, nekem tetszett. Semmivel sem lassabb, mint a 8.1.3, de van még benne hiba, egyelőre beta szoftver, ezzel tisztában kell lenni.
-
torrente777_
aktív tag
Jailbreak nélkül van rá lehetőség ,hogy híváskor bemondja a hívó nevét a telefon?
-
fepa96
csendes tag
Sziasztok!
iCloud-ba csináltam biztonsági mentést. Ha visszaállítom a telefont mentésből, ki tudom választani, hogy csak a képeket rakja vissza?? -
bigdady
nagyúr
válasz
torreador22 #103532 üzenetére
Hd player irja hogy tudja.
Vagy akkor vegyél egy rendeset. Pl nplayer 😄 -
bigdady
nagyúr
válasz
torreador22 #103530 üzenetére
Media player playerextreme vagy infuse 3 kmplayer avplayer? Vagy vegyél egyet és kész.
-
Tressy
senior tag
válasz
torreador22 #103525 üzenetére
Nem lehet hogy le van némitva a telefonod gombbal?
Mert nekem van hang mkv meg bármi más alatt nplayerben
-
Roland93
aktív tag
Sziasztok! Mitől kapcsolhat be magától az iPhone 4s-em?
-
erdoke
titán
válasz
torreador22 #103523 üzenetére
NPlayer gyakorlatilag csak a DTS-t nem viszi, azt is a jogdíj miatt.
-
Tressy
senior tag
válasz
torreador22 #103516 üzenetére
Buzz player vagy nplayer mind2nek van ingyenese storeban
-
kelzsoca
félisten
-
Sholom
tag
válasz
TheMarci #103518 üzenetére
A bal oldali az mikrofon? En hulye
(azt hittem stereo) Baratnom takargatta le zenelejatszas kozben hogy nem szol.
Koszi sracok, most megkimeltetek egy csereproceduratol. Nem is ertettem hogy mehetett tonkre ennyitol (cipofuzes kozben csuszott ki a zsebembol) Amugy az itt ajanlott uvegfolia remekul tette a dolgat, a telefonnal semmi baja.
-
torreador22
senior tag
Létezik olyan videó lejátszó program ami lejátssza a ma használatos formátumokat: avi-mkv stb? És ingyenes? Mert kb 5 félét letöltöttem de max kép van hang nincs!
-
Sholom
tag
Sziasztok. 5S-nek nem mukodik az egyik hangszoroja (leejtettem, kulso serules nincs!) Vodafone-os, fel eves, alap keszulekbiztositassal (Voda)
Hova erdemes mennem hogy minnel gyorsabban javitsak vagy ujat kapjak? Masik telefonom most nincs, nem tehetem meg hogy 2 hetig mobil nelkul legyek.
-
kelzsoca
félisten
válasz
r3dsnake #103506 üzenetére
Az IMEI-t tudtommal csak akkor tiltják, ha a készülék részletei nincsenek fizetve, mivel akkor még ténylegesen a szolgáltató tulajdonát képezi az adott készülék, ellenben ha az előfizetést nem fizeti az illető akkor csak a SIM kártyát tiltják le.
Érdekes lenne, ha az előfizetés megkötésekor egyben kifizetném a telefont, majd a hűségidő alatt elmaradnák a havi előfizetési díjjal és a telefont tiltanák le..
-
adika4444
addikt
Üdv mindenki!
Netenpiacnál elfogyott a 20000 mAh-s akku, de találtam ilyent, ez jól megy a iPhone-nal? 5C lenne az illető masina.
Ha a bótról vannak vélemények, azt is várom PM-ben!
Szóval ez a kiszemelt áldozat:
http://netenpiac.hu/webaruhaz/power-bank/stronger-akku-töltő140605140508140616132206140617173642140802175939.html
válaszokért előre is köszi! -
Newyorker
addikt
Vmelyik nap voltam a Mediamarktba és kézbe fogtam egy iphona 6 plust, hát nagyon finom darab , csábító
-
Sziasztok,
rendeltem egy i6 64GB ezüst készüléket. Milyen tokot ajánlanátok hozzá?
Eddig szilikont használtam, mert nem akartam bajlódni a kihajtogatással, illetve a kivehetős tokokkal. Átlátszó, vagy matt tejfehér érdekelne. Ez jó lehet? -
sanyi0627
senior tag
Nagyon korrekt eladó akitől vettem.
(ezt eddig is tudtam,mivel telefont is vettem már tőle)Kicseréli teljesen ingyen nekem.
Nem reklám,de Tomate kolléga aki ennyire korrekt.Viszont sajnos csak hétfőn vagy kedden ér vissza Budapestre,addig vennem kell valamit.
1-2 töltésre bármilyen kábel alkalmas?
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest