Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felraktam én is az új OS-t pro 12.9 2018 és iphone x.
Sokszor furcsa kis akadások vannak illetve a hotspotot elcseszték rendesen. Eddig hibátlanul működött, nem is kellett vele foglalkozni, de most folyton eldobálja az ipad. Szerintem itt ledz a gond mert egy androidos telót is ráeresztettem a hotspotra ami hibátlanul megy. Használ valaki hotspotot rendszeresen iphoneról? Megnéznétek hogy nálatok jó e?
Jelentettem almának hogy ez így gáz, de ez hetekig eltarthat ha nem tovább..
Random időközönként leugrik a hotspotról és várni kell kb 10 másodpercet mire visszamegy.
Nagyjából 3-5-10 percenként jelentkezik.
Próbáltam újra hozzáadni, törölni a hotspotot, újraindítani mindent, kilőni az összes háttérben futó appot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- World of Tanks - MMO
- HP EliteBook / ZBook topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- reMarkable 2
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest