Hirdetés
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
Sziasztok. iPad 9-re (2021) keresek kijelzővédő fóliát. Gyerek fogja használni, a Supcase tok már úton van, de annak a fóliáját ki fogom szedni....
Tudtok ajánlani valamit? Köszönöm.
-
Rellind
senior tag
Én egy ilyet használtam. [link] Múlt időben sajnos, mert most már csak tartóként funkcionál. Egyik napról a másikra, megbolondult, elkezdte pörgetni az oldalakat magától, a billentyűzet villany random életre kelt, nem tudtam kikapcsolni aztán meg bekapcsolni. Most is ki van kapcsolva aztán tegnap magától életre kelt.
Szóval most én a ESR felé kacsingatok, a Rebound és az Ascend Lite között vacillálok.
-
Rellind
senior tag
Akku szerintem hasonló üzemidőt tud, megmondom őszintén nem nézem, amikor lemerül feltöltöm
Nekem nem kényelmetlen, egyáltalán, igaz sokszor a billentyűzeten van és notebook üzemben használom
A kijelző szempontjából jó használni, nekem egy iPhone 11-em van, ahhoz tudom illetve a Air4-hez hasonlítani, igazából pörgetés közben veszem észre a különbséget.... szerintem menj el valahova ahol még ki van állítva és próbáld ki
-
Rellind
senior tag
Air4-et váltottam rá most pár hónapja. Én nagyon szeretem a "gördülékenységet" ami a 120 hz ad bár a face ID-val meg szívok, bár szeretem, de mindig a kameránál fogom meg
, megszoktam hogy az Air 4-en, hogy rögtön teszem rá a bekapcsoló gombra az ujjam.
Amúgy nekem overkill amire én használom, de pld a lidarral jókat szoktam szórakozni.
Mi a kérdés? Én most is venném. -
Rellind
senior tag
válasz
victorhun7
üzenetére
nekem Air van, nem is nagyon veszem ki a tokból....szerencsére találtam rá jó megoldást hogy majdnem minden helyzetben jó...
-
Rellind
senior tag
Hi.
Gondoltam megkerdezem itt hatha tudtok tanacsot adni.
Egyetlen Apple termekem egyelore az iPadem,de tervezek telefont is venni.
Az iPad regisztraciojakor kiderult, hogy a gmail fiokomat valami okos beregelte egy Xr-rel ezert kenytelen voltam a masodlagos email fiokommal beregelni. Szeretnem a default gmailemmel hasznalni de ugye nem ferek hozza, mert hiaba kerek jelszoemlekeztetot, meg kell adni a telefonszamot, de ugye az nem az enyem, illetve nem en adtam meg.Mindez 2019ben tortent, marmint az XR regisztracio, de en akkor nem keritettem nagy feneket neki akkor, el is felejtettem, mert nem terveztem azt hogy barmilyen Apple termeket fogok venni. A fiok nincs hasznalva, mert a user gondolom rajott hogy nem jol adta meg az email cimet, nem jott neki VERIFY email. Nekem jott ugye de en nem nyomtam ra. Ennek ellenere az Applenel letezik a fiok....
Van valami modja annak hogy tudjak regisztralni az emailcimemmel? Koszonom elore is es elnezest az ekezet mentesseg miatt...
-
Rellind
senior tag
válasz
HardRic
üzenetére
Igy használom perpillanat. Tudom kb mire lehet használni az appot.
De nekem az iPad kijelzője nem kell, értsd, desktop mód kell csak.Tehát a kérdésem az volna:
Van olyan feature hogy csak a monitoron legyen kép? Netflix megy ebben a módban, ott simán lehajtom a mágneses tokot és megy a tv/monitoron a film.
De én böngészni akarok, meg youtube-ot nézni úgy hogy az iPad kijelzője sötét maradjon.
-
Rellind
senior tag
#usb hub #Air4
Én ezt használom: [link]
Megy minden rajta ahogy kell.Nem találtam információt a Shiftscreennel kapcsolatban. Ki lehet kapcsolni az iPad kijelzőjét? Én csak a monitort akarom használni… Addig nem venném meg, ez fontos lenne. Néztem pár videót de nem volt róla szó.
Köszönöm.
-
Rellind
senior tag
válasz
fatikajoker
üzenetére
iPad Air4 (Telekom) Digi Sim kártyával ment.
-
Rellind
senior tag
Hetekkel ezelőtt volt erről szó. Végül is vett valaki ilyen billentyűzetet? [link] az ára változatlan azóta is…
-
Rellind
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ez milyen app?
-
Rellind
senior tag
hali. Éppen fut az ingyenes 3 hónap Appletv időszak. Pluszban rá találtam a Nogginra amin a lányom kedvenc meséi vannak. Itt éppen az 1 hetes ingyenes időszak megy. Erre előfizetek majd. Kérdésem az lenne ha lemegy a 3 hónap ingyen AppleTv, a Noggin megmarad? Nem akarok Appletvre előfizetni, annyira nem érdekes számomra…
Köszönöm -
Rellind
senior tag
Sziasztok.
Sose volt még Apple termékem, most pedig éppen tablet vásárlás van soron. iPad 10.2 (2020) -re gondoltam.
Elsődlegesen tartalom fogyasztásra használnám. Elsősorban Netflix és Youtube lenne...+böngészés. Csak 32GB a tárhely. Ettől kicsit félek. Mennyi a szabad tárhely marad a 32Gb-ból első bekapcsolás után?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest