Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Ez fújjrossz, az épöl nem szereti az ilyen hozzáállást!
Tessék cserélni ha köll, ha nem!

-
sebgutkopf
őstag
válasz
ittakary
üzenetére
Ha egy eszköz működik és kielégítő a sebessége, teljesítménye és állapota az eredeti használati cél tükrében, akkor az eszköz általam tervezett használati idejének a végén fogom cserélni. Így teljesen indifferens, hogy ezen dátum előtt mit jelentenek be. Nekem pl beszerzéstől 3 évig lesz használatban a 9,7 pro, utána el lehet gondolkozni rajta, hogy elég-e a sebessége, akksija milyen. Akkor csere arra ami akkor lesz.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
realmadrid
üzenetére
A Gmail appon belüli beállítások között keresd a megoldást én ott találkoztam vele.
-
Pew
tag
válasz
apple87
üzenetére
Igaz én csak ritkán és Androiddal(fuuuj
) osztok netet, de azzal még a lejárt lassított is átmegy messenger erejére, ameddig meg van jó. ( csak hát merül eléggé a telefon...)
Az előző ipadem 16GB volt, az kevés volt sajna, mindig kellett valamit törölni. Most egy 10,5 es 64GB os Pro-m van. 30 GB se foglalt, rendszerrel együtt. Pedig több GB feletti program, és sok zene van rajta, plusz sok egyéb program. 32 talán elég lehet, minimális kompromisszummal, de a 64 az meg már értelmes keretek között mindenre elég(igaz ez nem mindegyik modellben elérhető sajna)
-
apple87
senior tag
Sziasztok!
Az érdekelne ha wifis ipedet vennék, mennyire jól működik az hogy az iphonomról megosszam a netet az ipaddal? Gyors lesz ugyan úgy, mint ha esetleg az otthoni wifi-t használnék?
Ipednél mennyire elég a 32gb, programok kb ugyanannyin helyet foglalnak mint az iphonon viszonyítás képen?
-
ruarua
tag
Tegnap megjött apple-től az új iPad 6th 2018 128gb tabletem.
Kicsit csalódás volt iPad air 1 után. Sebesség az tényleg szuper. Viszont külső kinézet... elsőre azt hittem, hogy műanyag a hátlap. Vastag az egész. Nem fogtam kézbe a korábbi 2017es ipadot, de a ház visszalépés air-hez képest. -
válasz
ittakary
üzenetére
Szerintem maradok a mostani 10,5-esnél.
Egyébként annyira nem vagyok benne biztos, hogy Face ID-s lesz. Miért? Mert iPad-nél lehetetlen, hogy ne oldják meg, hogy fektetve is fel lehessen oldani. És ha lehet hinni a pletykáknak, hogy az idei iPhone-okban még a 1st gen Face ID lesz, nem hiszem, hogy idén bekerül az iPad-be. -
Az a szitu, hogy, az új iPad 2018 gyorsabb lett, mint az iPad Pro 9.7 (ami nekem is van)
Can the 2018 iPad 9.7 Edit 4K Video? (vs iPad Pro 9.7)
Viszont nekem nagyon nem éri meg erről váltani, mivel hetente 1-2 órát használom, szóval így is szinte kihasználatlan nálam egy tablet, és főleg nem éri meg váltanom a következő "keretmentes" FaceID-s iPad Pro-ra, ami hamarosan jön.
Ha a jelenlegi 120Hz Pro áraival számolunk: 250k a kicsi és 300k a nagy (12.9es), simán fel fog menni 300/350re, ezt szinte garantálom... lehetetlen, hogy maradjanak ezek az árak
márpedig ennyiért nem veszek egy "porfogót", mert a kezdeti lelkesedésen kívül, tuti nem lenne szükségem jobban rá...
Ti hogy vagytok a következő Proval? tökmindegy mennyibe kerül, megveszitek?
-
kkdesign
senior tag
DTXM12 Touch ez a link gépen us-t ír de rákerestem, és van európai is. Ez kellene neked?? ez elindult kérte hogy csatlakoztassam az eszközt, innentől dob nélkül bukó, ha viszont ez kell, maradéktalanul működik IDÁIG az app

-
Pew
tag
válasz
kkdesign
üzenetére
[link]
Kérdés a dob nélkül meddig lehet eljutni benne...
Előre is köszi
Amúgy a kérdésedre azt tudom ajánlani, gondold át mire akarod használni. Egyetemen a csoporttársam billentyűzettel jegyzetel az ipadjén. Neki megéri, és sokad dob a használaton. Én személy szerint pencil párti vagyok, van egy bluetooth billenytűzetem ( nem tokos, de kisebb, direkt tablethez ) de hát most mondjam az hogy egyszer se vettem elő, vagy inkább ne hozzam fel magamnak...

Ha írsz rajta van értelme, de ha nezetni, messengerezni, meg youtube videókra keresni kell akkor szerintem felesleges, ha még árban nem is nagy összeg, de csak feleslegesen nagy lesz tőle az ipad. -
kkdesign
senior tag
Ha elmondod az alkalmazás nevét, rápróbálok ha hazaértem és lesz időm, ha nem tudok ma akkor holnap, de sztem mások is szívesen segítenek ebben, ha ingyenes, akkor nem nagy megerőltetés
bütyköltem már úgy hogy át kellett lépjek US store-ba de az nekem teljesen más dolog volt. -
Pew
tag
válasz
kkdesign
üzenetére
Sziasztok!
Ha egy alkalmazás csak egy másik régióban elérhető csak, egy oda vissza régióváltás és letöltés után teljes funkcionalitásban tudom használni újra magyar régióban?
Nem teljesen láma kérdés, az ok és indoklás mielőtt megkapom a “miért nem nézed meg” et...
Nyilván nem külföldi szolgáltatásos alkalmazásról van szó, hanem történetesen egy elektromos dob alkalmazás, amit a Yamaha csinált. Ez nálunk nem elérhető, de e nélkül nem használható úgy és annyira a dob. USA store ban van fent, ha letöltöm fog működni sírás nélkül hogy rossz a régió? Szerintem kéne hogy menjen, de nem használtam még más régiós appot.
Érthetően fontos kérdés vásárlás előtt...
Köszönöm!
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Ki mennyire használ billentyűzetet/billentyűzetes tokot az ipadjéhez? mennyire pozitív a felhasználói élmény egy plusz billentyűzettel? szemezgetek Csájnából egy-kettővel, de kérdés mennyit adna hozzá az ios-hez.

-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Sőt, most látom, hogy lett új verzió:
-
Lmh
őstag
válasz
domerator
üzenetére
A tipped jó volt. Ezzel az appal tudtunk nyomtatni egyéb dokumentumokat. Viszont sajnos az applikációval amivel kéne, azzal nem tudunk nyomtatni, mert Aiprint Printert keres közvetlenül, azt viszont nem talál.
A Canon app valoszinuleg felfogta, hogy a routeren keresztül csatlakozik és megtalálta a nyomtatót, a másik app meg nem :-( -
Lmh
őstag
Sziasztok!
Adott egy iPAD Air 2. nyomtatni szeretnénk vele az irodában. A probléma, hogy itt csak ilyen böhöm nagy Canon iR 3225N nyomtató van, WiFi nélkül. Próbáltunk felmenni arra a wifire amiről egyébként laptoppal tudunk nyomtatni erre a nyomtatóra, de az iPad nem érzékeli. (Egyébként érdekes, amert amikor először próbáltam akkor megjelent a nyomtató de nem sikerült nyomtatni, azóta viszont a nyomtatót sem találja.
(9.2.1-es szoftver van rajta. újabb nem is lehetne, mert az alkalmazás amit használ a cég, csak ezen működik.)Lehetséges ezt megoldani valahogy?
Előre is köszi!
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Az új ipad kapcsán elgondolkoztam, hogy beruházok legelső apple termékembe, "újoncként" mit érdemes tudni?
Azt látom, hogy más csatlakozója van, a hozzáadott kábellel működik a töltés powerbankről is, illetve file másolás pc-ről? ios mennyi helyet foglal, mennyire lehet elég a 32 gb belső tárhely? Chromecast működik-e az appokkal, pl netflix? Budapesten melyik boltba érdemes menni, ha megtapogatnám, kipróbálnám Pencillel is?
Köszi!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok az iTunest feltelepítettem,de nem olyan mint régen.Nem találom azt részt ami mutatja hogy milyen alkalmazások vannak fent.Alegujabb iTunest raktam föl. Mi a megoldás? Köszönöm.
-
xors
senior tag
válasz
Newvalera90
üzenetére
Jól értem, hogy számla nem is kell, hogy leszedjék az iCloud zárat, elég az eredeti doboz hozzá?
-
törölt tag
Köszönöm. Mondjuk nem tudom erre miért nem gondoltam.. 
-
Ragnar95
félisten
válasz
üzenetére
Hivatalos honlapról 117k az új modell.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Newvalera90
üzenetére
Nagyjából.
Mr Keszi: Nemigazán, az új széria alig több.
-
törölt tag
(Ide is felteszem a kérdést, ha nem haragszotok.) iPad 9.7 (2017) Wi-Fi, 32GB ér még újonnan 100 ezret?
-
Noxy
veterán
válasz
Newvalera90
üzenetére
Alkalmi olcsó gyors vétel az aluljáróban?
Így nehéz lesz megtalálni. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Newvalera90
üzenetére
Nem lehet.
-
Newvalera90
csendes tag
Sziasztok .
Van egy ipad 4 mini-m
Roppant bonyolult a helyzet körülötte , vettem nem loptam , mire haza értem a tulajdonos letiltotta , azóta sem találom sehol . A helyzet a következő bekapcsolom és beugrik hogy icloud activation lock .
Ezzel mit tudok kezdeni ? Beszéltem telefonon az apple-val is de azt mondták hogy ha nincs doboz vagy blokk ahol vettem akkor nem segítenek .
Doboz nincs sem blokk , erre nem is gondoltam , nemtudom hogy lopott volt és pont akkor tiltották le mikor vettem vagy a srác kibaszásból csinálta ?
Nem lehet valahogy ezt feloldani ? -
Ragnar95
félisten
Igazából az Air széria folytatásaként jött az iPad 2017 és 2018 is, csak az Air nevet levették, így mostmár csak a sima iPad és Pro modellek vannak. Mivel most jött ki a frissített 2018-as iPad változatlan áron, de erősebb hardverrel, én inkább ezt javasolnám a tavalyi modell helyett.
-
3RROR
aktív tag
Sziasztok. Nem vagyok benne (már) a témában szóval azért is tenném fel a kérdésem itt. Megéri váltani ma az első generációs iPad Air-ről a 2017-es iPad-re vagy inkább valami mást ajánlotok? Nem igazán értem, hogy ez a 2017-es variáns hova is esik mert se nem Air se nem Pro. (Legalábbis amit eddig én le tudtam szűrni) Egy kis felvilágosítás jól jönne.
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok !
Gmail-ből megnyitott link az első megnyitásnál megkérdezi, hogy Safari vagy Chrome nyissa meg. Ezután állandóan a Safari nyitja meg. Ezt hol lehet beállítani, legalább kérdezzen meg ? Első, gyári IOS.
Köszi. -
kezo0
addikt
válasz
gzbotii
üzenetére
Olvastam már sokszor arról, hogy létezik egy ilyen bug, de az az igazság, hogy sosem tudtam pontosan, hogy mit ért alatta, aki erről beszél. Kicsit talán nehézkesebb kijelölni egy szövegrészt, mint mondjuk egy droidos eszközön, de ezen kívül én nem tudom, mi ez a bug...
-
CharlieDrop
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Nekem is fent van Air2-n, jól muzsikál
-
Speccy
aktív tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Szintén Air 2-esem van, szintén 9.3.1-el, és én sem fogom frissíteni, bár nem tudom manapság hogy megy, de kb. 2 éve az volt hogy napi szintem tolta a képembe hogy frissítem a rendszert, és nem lehetett arra nyomni, hogy no thanks, lévén ilyen nem volt, csak arra hogy later. Aztán ezt meguntam, és egy neten talált módszer segítségével végre megoldottam a problémát hogy úgy érzékelje hogy a legfrissebb rendszer van, azóta is jól használható tablet, én nem leszek hülye hogy frissítsem, minek, amire én használom, arra bőven jó a mostani 9-es rendszer is és így legalább még élvezhető is a tablet, én biztos megőrülnék ha már egy youtube alkalmazás is döcögve menne.
-
t72killer
titán
Sziasztok! Látok 330EUR környékén 2017-es iPad 9.7-et, ez nekem elsőtabletes noob-ként extraolcsónak tűnik. Lehet esetleg valami hátulütője a dolognak? Nem írják mellé, hogy "cellular 4G" mint a 2018-asokhoz, de LTE van benne - ez így mit jelent??
-
zolikaDB
veterán
válasz
gzbotii
üzenetére
Akkor csak beigazolodott ez az uj sw regi hw-n belassitos dolog...
Nekem Air 2-n a 9.3.1 van, es ez igy is marad.
Ket ev utan csinaltam egy teljes visszaallitast, tiszta lappal inditottam, nekem ez a keszulek igy pazar! Meg mindig
Unokaocsem szinten ezen az iOS verzion maradt Mini 2-vel, neki sincs gondja. -
xors
senior tag
iPad mini 4 -re is felkúszott a 11.3, kb ugyanolyan mint az előző volt, talán még egy fokkal gördülékenyebb érzésre. Akku elhasználódis mérés itt nincs mint iPhone -on.
Jól látom, hogy időjárás app sincs iPad -en?! Néha tényleg nem értem az Apple -t...

-
kkdesign
senior tag
Valamivel smooth-abb az élmény ipad 2017-tel is 11.3 alatt

viszont még mindig fenn áll az, hogy elforgatáskor sokszor nem akar elfordulni. Másnak van ilyen problémája? de ha ugyanilyen állapotban felhúzom vagy leteszem a control centert akkor rögtön tudja mi a dolga, sztem szoftveres. vagy van ilyen szenzor tesztelő app esetleg?
-
leslieke
Jómunkásember
-
gzbotii
nagyúr
válasz
leslieke
üzenetére
Mini 2-n?

Nekem 10.x alatt a YT app szinte kuka, egy sima app váltás/kilépés fokepernyore is hosszú időt vesz igénybe. Sokszor már inkább csak akkor veszem elő, ha egy hosszabb cikket vagy videót akarok megnézni
Eljárt fölötte az idő, na.Ja, meg aku idő borzalmas, repülő üzemmódban is képes másfél nap alatt 15% merülni.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék vásárolni egy olyan iPad-et amit útközben könnyen előkapok, netezek rajta meg ilyesmi. Jelenleg van egy ipad air készülékem , de ez túl nagynak bizonyult. Ahogy elnézem az apple kínálatát a legújabb mini nem egy friss model. Várható újabb kiadás? Esetleg tudtok mondani valamit a mini 4-ről??
Köszi
-
válasz
Lalikiraly
üzenetére
ez így nem fog menni, de 100ezer forint egy ilyen ipad ennyiből vehetsz egy média PCt

meg ilyenkor rengeteg kérdés felmerül: mi a tökömnek akarsz mobiltabletet ha le akarod kötni egy HDMI kábellel meg egérrel

-
pusihusi
addikt
Sziasztok nincs külön Ipad 2017 topik?
-
Alex91
félisten
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Jailbreak nelkul szerintem nem fog menni...
-
-
Alex91
félisten
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Azert olvasgass meg utana, hogy hogyan is megy ez (meg mi ertelme van)...!
-
ruarua
tag
Na berendeltem egy 6th generációs 128gb ipadot Apple-től
Egy air-t vált
-
-
Alex91
félisten
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Eger nem fog menni, de amugy se latom sok ertelmet. Ha ilyet szeretnel, akkor valami Windowsos 2 az 1-ben megoldast erdemes keresni...
-
Sziasztok!
Az lenne a technikai kérdése, hogy szemezek egy 2017-es iPad-el

Nos megoldható e az, hogy egy hozzá megvásárolt HDMI csatlakozóval, miközben töltöm, egy monitorra csatlakoztatva bluetooth-os egérrel és billentyűzette, úgymond mint PC működne?
Mennyire kivitelezhető, ami videót láttam ott működik. De telljesítményben? Meg a képaránykülönbség?Előre is köszi a válaszokat.

-
iPad Pro 9.7-en már a betat használtam a beta 2 vagy 3 óta, nem vettem észre negatív tapasztalatot
régebbi készülékre is biztosan felraknám ha már felkerült a 11.x valamelyik verziója
viszont ha ios10 van még rajta és csak 1GBos készülék (Air1, Mini2, Mini3) akkor arra nem raknám fel a 11et
-
Seep
senior tag
Valami tapasztalat az uj IOS 11.3 vs IPad aksi merules ugyben?
-
Whynot?
aktív tag
-
válasz
ittakary
üzenetére
Van androidos telefonra egy Akciós katalógus program, ami összegyűjti és folyamatosan "frissen" tartja az áruházak akciós újságait (pdf-ben). Ennek a megfelelőjét keresném iPad-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Tessék cserélni ha köll, ha nem!