Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Chromecast topic
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob700
senior tag
Sziasztok! Tegnap vettünk egy iPad-et (2017) és frissítettem IOS11-re. Hogy tudom azt megcsinálni, hogy a kijelző egyik felé. Safari a másikon pedig a jegyzetek vagy más fusson...?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi! Olyan billentyűzetes tokra gondoltam, amit linkeltél. Lehet ez már jobb is, mert írták az előző tesztjében, hogy könnyen felborul. Lehet mégsem ez az igazi megoldás.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
Magyar kiosztással, hol kapható még? Már csak angolt találtam. Ugye ez az iPad 2017-hez is jó?
-
psg5
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Koszi! Itunes masra van?
-
Seep
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Air 2 = 9.7", nincs mas valtozat
-
Seep
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
mondjuk valami ilyesmire gondoltam [link]
-
BÁ Nutrition
addikt
udv, letezik olyan ipad case amibe ha belarakom akkor hasonloan lehet hajtogatni mint pl egy laptop eseten a kepernyot? nem nagyon talalok es eleg bosszanto h kb egy gyartonak sincs ilyen megoldasa. pl anyam elmegy fozni, de skype-on tartjuk a kapcsolatot erre csak a plafont lesem mert ezeket a nyomorult tokokat nem lehet 90 fokban beallitani ha lerakod az asztalra. gondolom nem en vagyok az elso ember a foldon akinek ez feltunt.. na mindegy remelem tudtok segiteni thx

-
Ragnar95
félisten
válasz
ittakary
üzenetére
A gépelés, meg egér hiánya egy dolog, pl Office feladatokra bőven felesleges az egér szerintem, márpedig sokaknak még a munka is MS Office-ban + emailezésben kimerül gyakorlatilag, szerintem ami sokkal nagyobb probléma még iOS11-el is, a korlátozott multitasking. Ha már 3 appot kell egyszerre használnod és akár csak percenként váltogatnod köztük, rémálom mindezt iPaden kivitelezni asztali oprendszer helyett.
-
-
csabiks
senior tag
Sziasztok! Csatlakoztam a taborhoz, egy ipad pro 10.5 szemelyeben
volt korabban is tabom, ezt most a macbook kivaltasara vettem, eddig nagyon tetszik. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle
üzenetére
Apple-től megnézték, távoli eléréssel, nem láttak semmi szenzor problémát. Mondjuk szerintem szoftveres lesz, mert le, fel állítja, csak utána nem működik.
Almárium-Pro már nem hivatalos Apple szerviz? Azt mondták már nem az, mert sok panasz volt a kiszolgálásra, de még lehet oda vinni. Én meg úgy tudtam, hogy pont ez volt az ajánlott szerviz, a többiekhez képest. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Ipad-ről PC-re (laptopra) képek és videók letöltése, hogy működik? Illetve milyen mód az amit két idősebb kollegának is el lehet magyarázni, úgy hogy meg is tudják valósítani? Itunes Pc-re és Ipadre és kész? Vagy van szoftvermentes esetleg más megoldás?
(A felhőből való letöltés nem játszik náluk) -
pinnacle
nagyúr
válasz
bopeti98
üzenetére
Nekem is gond van az automatikus fényerővel iPad 2017-nél? Bekapcsoláskor leveszi vagy feltolja, de utána már nem működik. Tehát pl. sötét helyen bekapcsolom akkor leveszi, kiegyek világosba, felviszi, de utána ha visszamegyek a sötét helyre nem történik semmi. Nektek ez működik, vagy még javításra vár?
-
szasanyi
félisten
válasz
Ragnar95
üzenetére
Azért merült fel a kérdés, mert éppen router cserét fontolok és mert hiába a relatíve magas sebességteszt eredmény, mintha mostanában többet "gondolkodna" böngészés közben.
Abban bízok, hogy a kiszemelt ASUS RT-AC66U B1 routerrel gyorsabb, gördülékenyebb lesz minden az AC miatt. -
szasanyi
félisten
iPad 2017-tel mért vki netsebesség tesztet? Letöltöttem a speedtest app-ot, de nálam 107/107 volt a maximum (ASUS N18U + Digi Net1000) amit keveslek... mindössze ennyit tud valóban?
-
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy az Apple Mail-ben van valami limit, hogy mekkora csatolmányt tud elküldeni? Egy Ipad Pro 13-ról van szó és gépen simán elküldöm a 10mb-os csatolmányt(tehát nem exchange limit), de a Mail képtelen rá visszadobja. Köszönöm előre is a segítséget!
-
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata biztosított ipad cseréjével kapcsolatban?
Történt, hogy pottyant egyet, majd közölték hogy hívjam fel a biztosítót és jelentsem be. Eddig OK.
Ezek után be a szervizebe, ők megnézik, majd kapok egy másikat. Eddig is ok.Na most a kiegészítő szöveg az volt, hogy a dobozt majd tartsam meg, mert a szerviz raktárról küld egyet de csak a készüléket küldik ki. Dobozt nem. Na itt mi a fákk van? Egy szerviz hogyan küldhet ki csak készüléket??? Akkor nem valami javított szart fogok kapni?
A szitu az hogy ami törött az AIR 2, ami ugye már nincsen forgalomban és erre azt mondták, hogy a szerviznek biztos lesz. Na ez a duma micsoda?
Volt valaki hasonló szituban? Mire lehet számítani? Mire kell figyelni?
Pl. ha a szerviz csak a gépet küldi ki, meg lehet-e tudni hogy zsír új a cuc, vagy valami refurb szemét?Köszi a tapasztalt kollégák válaszait.
-
Parson
addikt
Gyerekek, van itt komolyan esély, hogy tavasszal tényleg jön vmi új iPad ami lejjebb nyomná a jelenlegi sima iPad árát vagy fölöslegesen várok ilyenre?
-
Parson
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Mivel ugyanaz az iOS van az iPad-en és az iPhone-on is, gondolom ezt a VLC-t lehet tesztelni az iPhone-on is, nem? Ha nem, attól még no problem, már csak az a 2. kérdés az ami érdekel még.
-
Parson
addikt
sziasztok, lassan eljön az idö, hogy vennék én is egy sima iPad-et, otthoni nyomkodasra az asszonynak meg a nagyobbik gyereknek, meg hosszabb tura soran amolyan RSE (rear seat entertainment) opcionak a kocsiba a gyerekeknek.
Na most ket kerdes merül fel:
1. Filmtárolás, filmlejatszas mennyire / hogyan tamogatott ezen az eszközön - minden csak iTunes-szal megy ? Hiába van iPhone-om, ennyire mélyen azért nem ismerem az iOS-t.
2. Tud-e vki értelmes eladókat ahol jó iPad tartok vannak az autok hátsó ülésekkel szemben / között és/vagy anyósüléssel szemben?Köszi elöre is.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Csak akkor váltanék a helyedben, ha mindenképpen iOS-t használnál, a jelenlegi tabod is elég erős. Bővíteni nem lehet, hogy mire elég, az felhasználótól függ, nekem például untig.
100e pluszt viszont semmiképp nem dobnék rá.
-
dunc
nagyúr
Srácok!
Ez mennyire lenne előrelépés? 32 giga Mire elég? Lehet bővíteni?
Jelenleg egy ilyen táblagépem van! Megéri több mint 100 ezret rádobni? -
z67
őstag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Tudja.
-
z67
őstag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Ez a normál Dropbox egyik szolgáltatása.
-
Black83
tag
Sziasztok! A napokban vásároltam egy iPad 2017 -et a vodanal a kérdésem pedig az lenne hogy ezek függetlenek vagy sem?
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Véreshurka
üzenetére
Használj Dropbox camera upload-ot. iPhone 4 óta ezt használom, ennél kényelmesebb/jobb megoldást azóta sem találtam.
-
Sziasztok!
Adott egy Air 2, ios 11.2.2 van rajta.
Szokott csinálni random, hogy youtube videót megállítja, vagy a spotify 5mp.-ként lépteti a zenét, nPlayer viedó nézés közben fogja magát és végig tekeri a filmet.Valaki tapasztalt-e már ilyet, valamilyen megoldás van-e rá?
-
Véreshurka
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
-
univerzita
addikt
válasz
Véreshurka
üzenetére
Nálam is a iCloud for Windows így van beálítva de nálam lementett minden képet (igaz elég kevés kép). A iCloud for Windows kék keretben van olyan hogy Letöteni képeket ( lehet máshogy van írva mert nem magyarul használom a gépet) és arra kattintva megjelenik évek szerint vagy legfelül a Összes opció. Esetleg ezt próbáld meg, ha még nempróbáltad.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Na megpróbáltam mindkét programot, de ezek sem az igaziak.
iCloud for windows: fent volt már a gépen, de nem volt tiszta a használata. Most szerintem belőttem, de még így sem jobb. Amit csináltam: bejelentkeztem a fiókba, majd a fotók lehetőségen belül beállítottam a saját fotóstreamet, az új fényképek letöltését a PC-re, a nagy teljesítményű eredeti megőrzése, ha elérhető, illetve az új fényképek feltöltése a PC-ről. Alkalmaztam, megjelent a gépen az iCloud fotók mappa, abban a letöltések / feltöltések mappa. El is indult a letöltés, de már 2 órája hagyva van és kb. 30 kép után megállt, tehát csak a napokban készített képeket húzta le, a többit nem.
3utools: tök ugyanolyan mint a syncios. Itt belementem a fotók mappába, majd a camera roll-ba, de itt meg egy csomót meg sem jelenít, mondván, hogy azok nem a telefonon vannak, hanem a felhőben, de ha meg akarom jeleníteni, nem kell csinálnom mást, csak menjek az eszközön a képre és nyissam meg. Ok, leválasztottam a telefont, megnéztem egy képet amit a felhőben jelzett, visszacsatlakoztattam az eszközt, és még mindig nem lehet letölteni, mert a felhőben található. Úgyhogy ez is bukó.
Valamit én bénázok, vagy tényleg nem lehet hozzáférni a képekhez normálisan?
-
törölt tag
Sziasztok!
Néhány napja különös dolgot vettem észre az iPad mini 2 tabletemen. Előfordul, hogy teljesen kikapcsolt állapotból bekapcsolom, a töltöttségjelző piros, és 1%-ot mutat. Ekkor kikapcsolom a képernyőt, majd vissza, és ekkor már a megfelelő értéket mutatja. Tapasztalataim szerint az akku sokáig bírja, nem hinnėm, hogy az rossz. Mit gondoltok, mi lehet? Talán a legújabb iosban lévő bug?
-
Véreshurka
senior tag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi!
Holnap rájuk nézek!
-
univerzita
addikt
válasz
Véreshurka
üzenetére
Esetleg tedd fel gépre a ICloud for Windows -t vagy Syncios helyett a 3uTools -al. ( Képeket másolni)
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
2 dologban kérnék segítséget a fórumtól:
1. (IOS 10.1.1) Amikor először vettem birtokba az ipad-et akkor nem választottam automatikusan a kulcskarika opciót, tehát nem akartam, hogy minden belépési adatomat tárolja a felhő. Most viszont szükségem lenne rá, de nem tudom ezt a lehetőséget előhozni. A beállítások->iCloud->kulcskarika be opciót kiválasztottam, de még így sem jegyzi meg pl. a PH-ra a belépési adataimat. Kellene még valamit valahol állítanom, hogy jó legyen?
2. (IOS 10.2.1) Barátnőm kb. 5000 db-os fotógyűjteményét szeretném leszinkronizálni az iclouid-ból win10-re. Próbáltam icloud.com-on, ott egyesével sikerül csak, az köszönöm nem érdekel, illetve olvastam itt a fórumon a syncios nevű programról. Azzal is megpróbáltam, elsőre sikernek is tűnt, de furcsállottam, hogy kb. 1 perc alatt végzett, és a végeredmény siralmas volt: össze-vissza töltötte le a képeket, és általában nagyon kis méretben, tuti nem az eredeti méretében. Lenne valamilyen egyszerű megoldás erre a problémára?
Előre is köszönöm!
-
whitezo88
nagyúr
Hol erdemes venni jo minosegu utangyartott covert 10,5 prora? A gyari eleg huzos arban ra, amiket eddig talaltam jokat az meg nem erre valo hanem 9,7re. Jo ha bor.
-
Seep
senior tag
Szep napot urak, van itt valakinek Ipad 2017-en 11.2.5-os IOS? Megeri felrakni? Az enyemen meg 10.3.3 van.
-
válasz
domerator
üzenetére
tudom nem feltétlenül releváns, de X-en és Pro 9.7en is fantasztikusan szerepel: simább animációk mindenhol, főleg a Multitasking felhúzásnál venni észre.
Csinálj biztonsági mentést, és próbáld meg. Én megpróbálnám mivel vissza lehet térni rá kb fél óra alatt.
Csak arra figyelj hogy ha az iClouddal csinálod, a Beta felrakása után kapcsold ki az iCloud-ot nehogy automatikusan felülírd
-
domerator
veterán
iPad Mini 2 retina 16GB + iOS 11.3 beta 2 ... ezzel van valakinek tapasztalata? 11.2.5 van rajta, ezzel viszonylag élhető.
-
Jst
csendes tag
válasz
LilProphet90
üzenetére
Köszi az ötletet! Végigcsináltam és úgy néz ki meg is van az egyik “ludas” . Az egyébként általam kedvelt Master password, sajnos ritkán frissül. Megpróbálom felvenni a kapcsolatot a fejlesztővel, 11.2.3-ig nem volt probléma.
-
11.3 Beta 2-t feltoltam iTunes-szal IPSW-ből iPad Pro 9.7re
pöpec minden

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)
80ért vagy alatta
Okés! És tudja kezelni a felhőben lévő fájlokat is, vagy csak azokat amik az eszközön vannak? Gondolom az utóbbi.