Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz Szabikaa20 #21995 üzenetére
Sokat kerestem, nekem ez vált be: Calculator Pro+ for iPad
A fehér ikonos, nem a fekete!Ja, és grat az iPadhez.
[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
Az Apple úgy gondolta, hogy nem használsz számológépet iPaden. Persze nyomatják a "suliba az ájped nagyon jó" dumát, de valahogy ez kimaradt.
Idén kaptunk Részvények appot, hátha jövőre feature-ként be lesz mutatva már egy számológép is. -
lindermen
senior tag
iPhone számológép appot tudsz rá letölteni, én a Sumhold-ot használom.
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
Gyárilag van az iPadban számológép?Ha igen ,hol tudom bekapcsolni?
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
wm2
őstag
-
kezo0
addikt
Szerintetek elhihetjük ezt? Én örülnék neki.
Kuo: lesz új iPad mini![ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
btudos
nagyúr
válasz Szabikaa20 #21986 üzenetére
Én ilyet vettem, csak Air 2-re.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Szabikaa20
őstag
Megjött a spigen tok...Nagyon fasza!Ajánlom mindenkinek aki ilyenbe gondolkodik!
-
btudos
nagyúr
válasz Szabikaa20 #21977 üzenetére
Easyacc tokokat is nézd meg, Air 2-re a gyári smart case elhasználódása után már nem akartam újra annyit költeni, mint a gyári tok, de az Easyacc tokban pozitívan csalódtam. A legtöbb 3rd party smart case hátulja kemény műanyag, amit rühellek, itt találtam olyat, amin kívül belül van bevonat, nem túl vastag, és fogni is kellemes.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Alex91
félisten
válasz #31816946 #21982 üzenetére
A regi pro modellek lehetnek esetleg olcsobbak, a sima ara nem hiszem, hogy valtozni fog, esetleg emelnek, ha romlott a forint...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
törölt tag
Sziasztok!
Érdemes még vásárolni iPad-et vagy várjam meg az új bemutatóját? -
Szabikaa20
őstag
r3dsnake,koxkids,local1: Nekem az iPad Airem 4éves lesz most.Elejétől fogva tokban volt. Makulátlan,karcmentes!Nagyon vigyázok a cuccaimra.Nekem a smart cover nagyon kevés. Tudom milyen az mert az Airen volt úgy,hogy kinai smart cover+hátsó tok is...végül is egy smart case-em volt.Muszály valami tok,mert a fiam is használja(8éves) és ő nem figyel hová rakja le stb azért kell a hátsó tok.Az első meg azért mert általában az éjjeli szekrényen van a helye és sokszor távirányító és telefon is rávan rakva éjjelre. Én már megszoktam,hogy rajta van,hiányozna!Magában túl vékony nekem. Egyik haveromnak van iPad 2017 spigen tokkal amit tegnap linkeltem és tegnap voltam megnézni milyen minőségű.Nagyon bejött nekem is az lesz.
-
őstag
válasz Szabikaa20 #21966 üzenetére
Szia!
Nekem Smart cover van az Air2-n. De néha még az is zavar és leveszem. Gyorsan megy mert mágneses.
Imádom hogy vékony a iPad, nem egy bumszli tokban van.
Így is sokat hordozom táskában de alig karcos a hátlap. -
r3dsnake
nagyúr
Kizárólag smart cover, semmi mást nem tennék rá. Néha még az is sok.
-
Szabikaa20
őstag
válasz Serpiko #21969 üzenetére
Ez elég batár.... És olyan kell ami védi a kepernyőt is,mert üvegfóliát nem használok.
Rage47: Amazonról nemszoktam rendelni,mert nem postáznak Szlovákiába.1x rendeltem akkor is úgy hogy egy német ismerősömhöz az meg mikor jött haza elhozta nekem.Na meg apple pent én nem fogok használni...
Mind1 megrendelem amit kinéztem az elég tetszetős.Az nem tetszik benne,hogy a gomboknál nem kivágás van,hanem műanyag gombok és olvastam,hogy hajlamosak kitörni.
-
Rage47
veterán
-
Serpiko
addikt
Nekem ilyen van nagyon szeretem. Egy baj van vele nehéz levenni ha megakarom tisztítani mindig küzdök vele.
https://www.spigen.com/products/ipad-9-7-tough-armor?variant=36051606401
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
moleculez
veterán
Ugyanilyen tokom volt, ugyanez a szín, csak nem Spiegen, habem ESP volt ráírva. Szépen illeszkedik, jól takar, de nekem nem tetszett, az a csúnya, kopogós hátlap. Visszaolvasol, pont ma raktam fel hátlapi fóliát, jó lett.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Szabikaa20
őstag
Estét....Ti milyen tokot használtok iPadra?Konkrétan iPad 2018-ra érdekelne...Eredeti nem játszik,annyit nem adok egy tokért.Én ilyet néztem ki kapható nálunk is.Ahol vettem ipadet éppen nem volt nekik csak arany színben.Valaki használ esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz #05304832 #21963 üzenetére
Tempred Glass/Screen Protector nem befolyásolja az Apple Pencil működését?
Eddig ilyen filléres eBay flip tokban volt, és annyira igénytelen műanyag volt. Most még várok egy "boríték" stílusú műbőr tokot, amiben van hely a Pencilnek is.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Noxy
veterán
válasz galaxys80 #21955 üzenetére
Azt honnan veszed, hogy egy Messenger sem megy? [kép] kép kép
Amúgy meg nem azt írtam, hogy az iOS 8-t használjon is valaki, amit már ezer éve nem lehet felrakni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
@matthew@
őstag
válasz #05304832 #21953 üzenetére
9.3.5 van rajta csak i8-am van ami ugye Lightning kabeles fülessel van. iPad-be bedugtam h csak mennie kellene, de nem támogatja és neten azt találtam h csak iOS10-től felfele támogatja a Lightning fülhallgatót. Igazából emiatt váltanék csak
[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
-
@matthew@
őstag
iPad Air-en használ valaki iOS12-t? Érdemes frissíteni vagy nagyon lassú lenne már tőle?
Matthew 24:42
-
bigdady
nagyúr
Hali
Ipad mini2-őt érdemes frissiteni ios 10.3.3-ról a mostani ios 12-re? Vagy inkabb ne? Valaki frissitett igy? -
csabiks
senior tag
válasz Szabikaa20 #21946 üzenetére
dock beallitasai - legutobbi alkalmazasok vagy valami ilyesmi neven fut
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Szabikaa20
őstag
Az,hogy iOS10 el már nem volt olyan fürge mint 7-el amivel kijött.Meg nem volt ujjlenyomat olvasó.Én nagyon sokat használom napi szinten.Nekem akkor mikor vettem Airt egy notebookot váltott le és azóta nagy a szerelem az ipadok iránt.Igaz akkor az volt az első almás készülékem!Először Pro-t (10,5”)akartam venni,de aztán úgy voltam vele,hogy nem fogok dupla árat fizetni egy kicsivel jobb ipadért.
-
Bagan
aktív tag
válasz Szabikaa20 #21938 üzenetére
Mi nem tetszett az Airben? Én pont ipad air 2 rol jottem 2017 es Air re es ugyan azt erzem amit te .
Soha tobbet tablagep, valahogy nem jött át. Eleinte jo volt,tetszett de aztan valahogy meguntam. -
Serpiko
addikt
válasz Szabikaa20 #21942 üzenetére
Pár hét azt megszokod nekem legalábbis ennyi kellett hozzá. Türelem...
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz Szabikaa20 #21940 üzenetére
Engem is zavart az óra de megszoktam idő kell hozzá. A fentről le húzós panel az nekem bejön nagyon kézre áll egy idő után.
-
SidCorky
őstag
válasz Szabikaa20 #21938 üzenetére
Jobb fentről kell lehúzni. A bal felső sarokból pedig az értesítéseket tudod előszedni.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #21934 üzenetére
Szia!
Ma megvettem a 2018-at.Igazi fellendülés az Airhez képest!Kerdés mindenkihez: Hogyan csalom elő alulról a vezérlőt vagy hogy hívják? iOS12
-
VD
őstag
válasz bendeguz76 #21935 üzenetére
Mostaniakból kiindulva Én 300e teszem a legolcsóbb (10,5-ös vagy 11-es a pletykák szerint) nyitó árát. Egy nagyobb 4G-s 256-os, meg szerintem 450e körül lesz. aztán remélem tévedek és sokkal olcsóbb lesz!
Ami biztos szívás lesz, az az új tokok meg az új pencil. szerintem ott is vastagon fog majd a ceruza...
[ Szerkesztve ]
-
bendeguz76
aktív tag
Mennyi lessz szerintetek az ára kb?
bendeguz_HUN
-
bendeguz76
aktív tag
Végre.
bendeguz_HUN
-
addikt
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
mazsiii92
aktív tag
Nekem telefonon beletelt pár hétbe mire vállalható lett az akkuidő IOS 12-vel.. nem tudok rá magyarázatot adni.
Aztán most lett egy céges iphoneom is IOS 12-vel, ott is az első pár nap nagyon merülős volt, aztán azóta az is beállt egy "vállalható" szintre.
Mintha idő kellene neki. De egyébként az iPhone XS-nél is olvastam gyorsan merülési dolgot, lehet 1-2 hard reset meg az idő helyreteszi.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
bigsee
addikt
Nektek nem merül jobban a 12-essel? Az is gond lehet, hogy halódik az akksi, februárban lesz két éves, de már naponta kell töltenem, ha este 30%-al lerakom, reggelre 12-15 marad csak belőle... iPad Pro 9.7-
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Baky1987
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni a következőben:
iOS-ra szeretnék applikációt (akár ingyenes, akár fizetős), ami mp3 fájlokat játszik le, és "egyszerű" a kezelőfelülete. Értem itt azt, hogy kényelmesen lehet visszatekerni, megállítani, elindítani a fájlokat (nem mini gombokkal van a kezelőfelület tele).
Angol tanulásra (hallott szövegértés, annak hangos ismétlése, stb.) szeretném használni, a számítógép előtt a windows media player tökéletes erre, de ha nem muszáj nem görnyednék mindig a gép előtt, mégiscsak kényelmesebb a tanulás kanapén, vagy az ágyról.
Köszönöm szépen az ajánlásokat előre!
Gergő -
mate1396
tag
Sziasztok!
Ismerősöm kezembe nyomott egy ipad 4-et hogy sokszor újraindul nézzem meg. iTunes-al csináltam egy visszaállítást, csináltam frissítést de mindig megakadt 99%-ál. 3uToolst is probáltam itt láttam a végén activating baseband-nál áll meg 99% szintén.
Próbáltam másik gépen másik USB porton mindenhol ezt adja. Másik internetet is kipróbáltam, tűzfal vírusirtó kikapcsolva. Abba a fekete képernyős modba is próbáltam. Nem használt
Valakinek valami ötlet? (Jelenleg csak iTunes módba lép be a tablet) -
Alex91
félisten
válasz vegyszer #21909 üzenetére
Le van benne irva, hogyan kell manualisan szinkronizalni a kepeket... Megy a regi iPad-del is.
Az teny, hogy magamtol en se jottem ra, pedig mar evek ota hasznalok Apple cuccot... Ezek is egyre xarabbak, tulbonyolitanak mindent foloslegesen!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
moleculez
veterán
válasz vegyszer #21909 üzenetére
Eléggé más világ. Van sokkal egyszerűbb módja, 3utools a neve, nem garantálom hogy iOS 5.1-gyel szóba áll. Az tényleg fogd és vidd. De ezt távolról nem hiszem, hogy meg lehet oldani.
Sokkal kevesebb fejfájás lenne egy digitális képkeret, amin lehetne updatelni a képeket egy helyi családtagnak. A kívánt munkafolyamat mai vasakkal/rendszerrel is necces, főleg így.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
-
vegyszer
addikt
Előzmény
Sziasztok ismét.Valamiért nem akar ez menni. Az iTunes app fent van a PC-n. Kábellel ipad rajta, be is olvassa az adatait, látszik mi van rajta (egy szem mentett képernyőkép). Mindkét oldalon (iPad/PC-s iTunes) értelem szerűen ugyanaz a fiók van beléptetve. De csak nem sikerült egyetlen képet se átküldeni.
Se az iTunes appba a PC-s oldalon nem lelem, hogy hogyan lehetne képet másolni rá, se a Windows 95-tel beköszönt fogd és dobd módszer nem hoz eredményt sehol.
Mármint az iTunes appon, a Windows Sajátgépe alatt felsorakoztatott iPad eszköznél, vagy bármely olyan helyen, ahol az elmúlt 25 év informatikai ismereteim szerint egy kib@szott fájl másolásnak működnie kellene.Gyerekek, ez az iOS tényleg ennyire más világ?
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
mouzrr
őstag
Ma eszrevettem hogy ha toltes kozben jegyzetelek, neha egy egy pici ponton kihagy a Pencil es a toltonyilaa kozeleben "zigzagos" lesz a vonal, azaz ilyen hullámos. amint kihuztam elmultak ezek a dolgok. Mas is tapasztalta mar?
-
Syl
nagyúr
válasz Alex91 #21900 üzenetére
Igen, ez be van kapcsolva. De az első lépés így is a kijelző felélesztése - vagy a power vagy a home gombbal. Utána jöhet a Touch ID feloldás. Ami ilyenkor, érzésre kb fél-egy másodperc.
De kikapcsolt kijelző mellett sehogy nem lehet csak érintéssel felébreszteni az iPad-et. Nyomni kell neki egyet előtteNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Politika
- Path of Exile 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest