Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
iPad pró esetén, az akkumulátort érdemes formázni, vagy van valami használat amit szeret?
-
scream
veterán
Hali!
Szerintetek érdemes frissíteni utolsó iOS 10-ről 11-re egy 2017-es iPad-et?
-
szabonagyur
félisten
Mini2 támogatása meddig tart még? Sajna eléggé vegyes infót találtam róla.
Amúgy mennyire használható még netezni filmezni egy mini2?
-
INMOTEP
őstag
Üdv ,valaki megtudná mondani hogy az Ipad 2017 nek az érintőüvege megegyezik az Ipad Air 2 vel ? Azért kérdezem mert tudom hogy air 2 nél egyben van a kijelzővel ragasztva ,2017 nél nem .Viszont találtam Air 2 höz külön érintőt .Csak nem tudni hogy a csatlakozó stimmmel e ? vagy totál más az egész ..
-
Sz4bolcs
senior tag
Engem az érdekel h ipaddel hogy tudok letölteni doksikat. Pdf-et már sikerült, de valamiért docx-re már nem ajánlja föl a mentési lehetőséget a chrome.
-
Sz4bolcs
senior tag
Itt is van az első kérdésem: Tudok valahogy böngészőből letölteni ipadre, vagy valamilyen módon áttölteni doksikat böngészőből google drivera? Chromeot használok.
-
Sz4bolcs
senior tag
Én is új vagyok amúgy, nekem csütörtökön lett 2018as verzió. Úgy kezdődött, hogy egy hónapja a tepsi telómat lecseréltem egy iphone SE-re, az mellé meg kellett egy tab.
-
aram01
nagyúr
Sziasztok tegnap sikeresen be repedt az üveg az air 2-ön. A kijelző nem sérült. Tud valaki infót hogy és mennyi a javítás? Koszonom.
-
krx21
nagyúr
Hosszú lenne a sor, de nem vészes... Amúgy kezdem egyre inkább azt érezni, hogy jól döntöttem.
Optimalzáltabb, felügyeltebb, stabilabb rendszernek érzem. Annyi hogy telefonon már megtapasztaltam, pedig nem kértem, de nem bántam meg... Amúgy úgy volt, hogy esetleg megvárom a Galaxy tab S4-et, de már nem érdekel... -
krx21
nagyúr
Ma ráraktam a UAG tokot a gépre... Tetszik nagyon, így kifejezetten biztonságba érzem a készüléket.
-
norberto_th
aktív tag
ipad-en masnak is b van kapcsolva a javascript? Úgy emlékezem ennek nem kellett bekapcsolva lennie soha, most meg nem tölt be anélkül semmit a safari, de iphone-on nincs bekapcsolva és bezölt mindent. Csak én emlékszem rosszul?
-
Sz4bolcs
senior tag
11.4-nél van lassulás valamiben 11.3-hoz képest?
-
leslieke
Jómunkásember
Béta profilt hol tudom törölni?
-
fityere
senior tag
Sziasztok. Tudtok valami jó kontrollert ajánlani ? Max 40€- ig?
-
Ragnar95
félisten
válasz
galaxys80 #20563 üzenetére
Van AdBlock Safarira is, hogy máshogy lenne, mint bővítmény formájában?
Fogalmam sincs, nem használok Chrome-ot, csak ha szökőévente 1x kell a flash. Safari-Safari között gond nélkül mennie kell a szinkronizációnak. -
Androidra is. Androidos telfonon használom a messengert és a vibert is. Mindegyik az ipadon is fent van. Minden szinkronizál egyből.
Más: Hol cserélnk ipad képernyőt legolcsóbban? Édesanyám megreptette a pro-ját. Szerencsére megy, de szép nagy repedés van rajta. Megjegyzem az idióta cover miatt volt, mert véletlenül annál fogva emelte és elengedett a mágnes. A leg idiótább ötlet, amit kitalált az apple tok helyett.
-
galaxys80
veterán
válasz
Ragnar95 #20554 üzenetére
Én ősidők óta mindenhol Chrome-ot használok. Nálam Macbook-on elvérzett a Safari a Google Translate és az AdBlock hiánya miatt. Így viszont mindenhol máshol maradt a Chrome.
Amit még nem értek, hogy nálam a Mac-en felvett könyvjelzők nem jelentek meg az iPhone, iPad-en. Ez normális? -
Dimaj
aktív tag
Nekem kedden jön az új iPad 2018 tabom, érdemes frissíteni ios12 re? Vagy érdemes megvárni a szeptembert mikor kijön a végleges változata ? Nem lesz akkor bug, lassulás,gondolok lyenekre. Google játék ben rengeteg játék mentèsem van, ami fontosak,azt hogy tudom áthúzni az iOS játék mentèseihez?
-
krx21
nagyúr
Köszönöm a válaszokat.
-
krx21
nagyúr
Megérkezett az új iPad, már arról írok. Kérdésem, hogy bögészéshez van jobb a safarinál? Érdemes mást használni?
-
törölt tag
Sziasztok,
tegnap frissítettem az ipad -em (pro 10.5) ios 11.4 -re és nagyom belassult a gép, a boot idő is min 3-4 szerese a korábbinak, új alkalmazás elindítása szintén nagyon lassú...
Valaki tapasztalt ilyet? vissza lehet ezt csinálni valahogy? -
SharpSA
veterán
Nekem még itt van a Samsung Galaxy Tab S3 és bizony sokkal jobb az iPad Pro 10,5. Persze sok minden másként működik, más oldalról kell megközelíteni, de mindent meg tudok oldani. Persze ehhez kell pár külső szoftver is, mint a Word, Excel, Swiftkey (mert a gyári billentyűzet nekem nem tetszik), stb. Ja és már mindent tudok írni és olvasni pendrive-ra is (egyik fele lightning, másik normál usb).
-
efká
tag
Sziasztok!
Tervezek beruházni egy iPad-re (pontosabban a 2018-as verzióra), ti használtok hozzá flip tokot? Ha igen, tudnátok ajánlani bevált típust? Köszi. -
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
Sziasztok
Úgy néz ki benevezek egy ipad pro 10.5-re. Az első kérdésem, hogy védőfóliát érdemes rá rakni, ha igen, melyik a legjobb? -
Cuccok
tag
válasz
#05304832 #20525 üzenetére
ha valaki nagy árérzékenységében a wifit vadássza mindenhol, vagy általában wifi közelben van annak tökéletesen megfelel hogy ha esetleg mégsincs wifi akkor ne a mobilnetet kelljen megosztani a telefonjáról... ugyanis ez volt az alap probléma.
Én pl fél év alatt 1gb-ot használtam el, mivel otthon és az irodában is wifi-n vagyok. Ha esetleg olyan helyre megyek ahol nincs, és nálam van az ipad akkor, fillérekért ott van a mobilnet a benne lévő sim-en.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #20521 üzenetére
Valószínűleg formázva küldi a szöveget a szerver, ergo elég volt szerveroldali beállítást változtatniuk. Amúgy maga az értesítési nézete is frissült a Messengernek, félkövér lett a feladó neve.
-
galaxys80
veterán
válasz
vadászcsiga #20521 üzenetére
Úgy, hogy a messenger mindig is tudott változni anélkül, hogy frissitenél.
-
vadászcsiga
félisten
IPad messengeren hogy tudták megvaltoztatni az ertesitések tipgráfiáját anélkül hogy frissitettem volna az appot? Legújabban idézőjelek közé teszi a kommenteket.
-
Dimaj
aktív tag
Megrendeltem az ipad 2018 at mint feljebb lépés gyanánt Samsung Galaxy Tab S 2-ről, nem bánom meg remélem
-
Cuccok
tag
Domino Maraton 4gb net kb 3.500Ft egyszeri díjért 1 évre ad 4Gbyte-ot, és nincs havidíj
Ha elfogy, újabb 3.500Ft, és ismét van 4gb.Akinek ennyit nem ér meg az ne vegyen iPadet...
-
markknight
veterán
Nézem ezt az iOS 12-t és ahogy elhelyezkedik, meg ahogy kinéz, szerintem 100%, hogy lesz ott is notch.
-
apple87
senior tag
Nekem olyan bill kéne ami meg is tartja az ipadot, hogy ölben is tudjak gépelni.
-
z67
őstag
válasz
#05304832 #20502 üzenetére
Hipernet Home L-em van. Kb. 6000 a társkártyával. 100 Gb net, és igen nekem is van hotspotom, hogy a család is hozzáférjen, ha kell. Ebben az árban benne van a korlátlan tévénézés, talán 57 csatorna (+ az ingyen hotspot és Apple TV).
Flottában 4 körül kapnék korlátlan kártyát tudomásom szerint.
Ami még cifra, hogy magyar beszerzésű iPadnél nem jelenik meg a hotspot funkció az iPaden. Szívtam ezzel eleget. Az Apple és a Telenor egymásra mutogat. Most angol töltősöm van, van hotspot funkció a tableten is.
-
Süvi
őstag
válasz
apple87 #20501 üzenetére
Ajánlani nem tudom - hogy néz már ki - inkább csak mutatom
-
apple87
senior tag
sziasztok!
Tudnátok ajánlani billentyűzetet ipad 2018 hoz?
A gyári drága billentyűzeten kívül
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest