Hirdetés
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
-
18700 - 18601
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Nekem egy régi iPad2 van és egy olyan problémával állok szemben, hogy amikor egy alkalmazáson belül rámegyek, hogy bejelentkezés facebook alkalmazással, akkor mindig a safariban nyitja meg. Ennek mi lehet az oka?
-
Süvi
őstag
Nem tetszik hogy kopog és tud karcolni . Vettem egy bamboo solo4 et, ez lesz a tuti.
Csatlakozok Ragnar95-höz.
Karcolni szerintem se karcolnak, bár én azért tettem anno fóliát rá, mert ha valami az Adonit Jot Klipsze alá kerül, akkor az okozhat a meglepetést, bár ez szerintem az általad linkelt esetében is igaz lehet.
Ha nem írsz, csak nyomkodsz, akkor jó választás
-
Ragnar95
félisten
Nem tetszik hogy kopog és tud karcolni . Vettem egy bamboo solo4 et, ez lesz a tuti.
Elméletben nem tud karcolni egyik Adonit toll sem, legalábbis a weboldal ezt állítja. A kopogásról meg csak annyit, hogy az Apple Pencil hegye sem puha, nem véletlenül
Puha hegyű tollakkal nem lehet olyan precizitást elérni, mint a keményebb hegyűekkel, ld. Apple Pencil vagy Adonit Pixelpoint technológiát használó modelljei. -
ChaosHearth
csendes tag
-
Süvi
őstag
https://erintoceruza.arukereso.hu/adonit/mark-p340134916/
Ez? Bár ilyen végű van jelenleg de valami 500ft os gagyi, és ezzel néha 5x oda kell koppintani mire érzékeli, de lehet az adonit mark sokkal jobb anyagbol van?
10k alatt jot pro és jot mini3 van csak az kopog a kijelzon es eléggé zavarna. A másik pedig kajak műanyagból van ezeknek a vége??? Ezt így hogy gondolták? Kopog meg simán meg van az esélye hogy használatakor mikro karcokat csinál a kijelzore.
A jot Pro és a Jot mini3 személyes tapasztalatom szerint a legjobb ebben az árkategóriában.
Nekünk van rajta fólia, pont azért mert folyamatosan írok vele/rajta. -
nofi
addikt
Ez? Bár ilyen végű van jelenleg de valami 500ft os gagyi, és ezzel néha 5x oda kell koppintani mire érzékeli, de lehet az adonit mark sokkal jobb anyagbol van?
10k alatt jot pro és jot mini3 van csak az kopog a kijelzon es eléggé zavarna. A másik pedig kajak műanyagból van ezeknek a vége??? Ezt így hogy gondolták? Kopog meg simán meg van az esélye hogy használatakor mikro karcokat csinál a kijelzore.
Ahogy te is látod több féle stylus van és megannyi felhasználási szokás. Neked egyértelműen fólia kell és akkor védve van a kijelző, tudtommal olyat is lehet találni amin kevésbé kopog, vagy papír-szerű ellenállást ad a "tollnak".
-
ChaosHearth
csendes tag
-
Ragnar95
félisten
Nem rajzolas , jegyzetelesre kell, szimplan potyogni vele, van sok app ami kenyelmesebb es pontosabb lenne egy érintő tollal. A mostani neha nem érzékeli mert nagyon puha a vége , es nagyon idegesítő. Egy linket tudsz dobni?
Puha végűt nem tudok ajánlani nyugodt szívvel, mivel egyikkel sem volt jó tapasztalatom. Ha nem jegyzetelésre és nem is rajzolni kell, akkor sajna nem tudok segíteni, én direkt jegyzeteléshez való tollakat próbáltam jópárat, ezekkel van tapasztalatom.
-
r3dsnake
nagyúr
-
Lacics25
aktív tag
Van mód valahogyan az erre a verzióra készült WodPress-t letölteni és telepíteni?
- Csak ha korábbi verzió le volt töltve az Apple ID-val. Tehát nem.Lehet valahogyan, ill érdemes-e a készüléket frissíteni 10.0 verzióra?
- Nem lehet.Azt az opciót hagyjuk, hogy vegyek egy újabb készüléket.
- Pedig más nincs. Vagy használod Safariból a wp-admin-t.Köszönöm a gyors választ!
Be kell valljam, igen elkeserítő a dolgok ilyetén állása. -
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Teljesen járatlan útra tévedtem az iPad témában. Eddigi pályafutásom alatt droidos voltam, ezért vajmi keveset tudok az IOS-ről.
Vettem egy iPad 2,2 A1390-es modellt.
Azzal a hátsó szándékkal tettem mindezt, hogy a WordPress honlapomat ezen tudjam szerkeszteni. Munkához használom, egyfajta munkalapként működik.
Azonban amikor a WordPress-t szereném telepíteni, közli velem, hogy a program futtatásához. 10.0 verziójú IOS szükséges.A kérdésem ezzel kapcsolatos: Van mód valahogyan az erre a verzióra készült WodPress-t letölteni és telepíteni?
Lehet valahogyan, ill érdemes-e a készüléket frissíteni 10.0 verzióra? (Kétlem, hiszen nem véletlenül nem kapta meg már ezt a verziót.
Azt az opciót hagyjuk, hogy vegyek egy újabb készüléket.Előre is köszönöm a segítséget! Ismétlem, gyakorlatilag semmit nem tudok az IOS-ről, bár már 2 éjszakát ezután kutatva töltöttem.
Androidban eléggé otthon vagyok, de ez ide kevés.Van mód valahogyan az erre a verzióra készült WodPress-t letölteni és telepíteni?
- Csak ha korábbi verzió le volt töltve az Apple ID-val. Tehát nem.Lehet valahogyan, ill érdemes-e a készüléket frissíteni 10.0 verzióra?
- Nem lehet.Azt az opciót hagyjuk, hogy vegyek egy újabb készüléket.
- Pedig más nincs. Vagy használod Safariból a wp-admin-t. -
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen járatlan útra tévedtem az iPad témában. Eddigi pályafutásom alatt droidos voltam, ezért vajmi keveset tudok az IOS-ről.
Vettem egy iPad 2,2 A1390-es modellt.
Azzal a hátsó szándékkal tettem mindezt, hogy a WordPress honlapomat ezen tudjam szerkeszteni. Munkához használom, egyfajta munkalapként működik.
Azonban amikor a WordPress-t szereném telepíteni, közli velem, hogy a program futtatásához. 10.0 verziójú IOS szükséges.A kérdésem ezzel kapcsolatos: Van mód valahogyan az erre a verzióra készült WodPress-t letölteni és telepíteni?
Lehet valahogyan, ill érdemes-e a készüléket frissíteni 10.0 verzióra? (Kétlem, hiszen nem véletlenül nem kapta meg már ezt a verziót.
Azt az opciót hagyjuk, hogy vegyek egy újabb készüléket.Előre is köszönöm a segítséget! Ismétlem, gyakorlatilag semmit nem tudok az IOS-ről, bár már 2 éjszakát ezután kutatva töltöttem.
Androidban eléggé otthon vagyok, de ez ide kevés. -
ChaosHearth
csendes tag
Néztem pár videót az adonit tollak ról de nagyon zavar hogy kopog a kijelzőn és szerintem egy kicsit karcolja is egy olyan tollat keresnék aminek a vége gumírozott vékony és maga a toll teste is gumírozott csúszásmentes és könnyű nem rajzoláshoz kell hanem egyszerű felhasználásra de az se baj ha lehet vele szórakozni rajzolni. 10.000ft-ig.
-
univerzita
addikt
-
ChaosHearth
csendes tag
Nem rajzolas , jegyzetelesre kell, szimplan potyogni vele, van sok app ami kenyelmesebb es pontosabb lenne egy érintő tollal. A mostani neha nem érzékeli mert nagyon puha a vége , es nagyon idegesítő. Egy linket tudsz dobni?
-
oszy
veterán
-
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!
iPad Air-en hogyan muzsikál az iOS 11.1???Én még nem raktam fel,de lehet nem is fogom,ha nem jó!

-
Alex91
félisten
-
kezo0
addikt
De. Higgyél nekem. Remélem, meggyőztelek az érveimmel.

Na de most komolyan, ha te is átállsz más méretre, az eggyel több érv lesz az Apple számára, hogy ne folytassák a mini termékvonalat – pedig számomra még mindig ez az ideális méret! Szóval ne szúrj ki velem, kösz.

-
blakey
titán
-
Ragnar95
félisten
Van esetleg olyan érintő toll ami közkedvelt, jó minőségű, esetleg gumirozott anyagból van a teste?
Keress rá a topikban a témára, jópárszor ki lett tárgyalva. Ha tényleg komolyan gondolod a rajzolást/jegyzetelést iPaden, akkor kénytelen leszel komolyabb összeget áldozni a tollra.
Adonit termékei ajánlottak általánosságban. -
univerzita
addikt
-
Alex91
félisten
-
blakey
titán
Na, eladtam a Mini2-t, most nem tudom mit válasszak

-
atirag
őstag
Sziasztok. van egy air 2-öm ami hirtelen kikapcsolt 86százalékos töltöttségnél. ÉS azóta sehogyan sem tudtam bekapcsolni. Próbáltam dfu módba rakni,de semmi.
Tudom szervíz,de hátha valakinek csinált ilyet. Éppen minap találkoztam egy iphone se készülékkel ami pont ugyan ezt csinálta. Mindkettő nemsokkal az új szoft felrakása után. -
vadászcsiga
félisten
Mondjuk ez nekem nem tetszik. Mármint, hogy ha az eszközről törlöm a fotókat, akkor azok a felhőből is törlődnek. Jó lenne egy olyan beállítás, hogy ki lehessen választani, hogy csak az eszközről, vagy mindenhonnan törlődjenek a fotók. Úgy, mint az iBooksban, ha törölni akarsz egy könyvet vagy doksit.
Ilyen szempontból a flickr ezermillio csilliárd terrabajtja jobb. iPad úgy is mindig wifin, innentől...
-
csab2
veterán
Úgy van. Akkor a hiba nálam van. Ezekszerint a lebutított fotók is nagy helyet foglalnak. Ha törlöm azokat, törlődik iCloud-bol is. Róka fogta csuka
Mondjuk ez nekem nem tetszik. Mármint, hogy ha az eszközről törlöm a fotókat, akkor azok a felhőből is törlődnek. Jó lenne egy olyan beállítás, hogy ki lehessen választani, hogy csak az eszközről, vagy mindenhonnan törlődjenek a fotók. Úgy, mint az iBooksban, ha törölni akarsz egy könyvet vagy doksit.
-
vadászcsiga
félisten
-
ChaosHearth
csendes tag
Van esetleg olyan érintő toll ami közkedvelt, jó minőségű, esetleg gumirozott anyagból van a teste?
-
csab2
veterán
Azt bekapcsoltam már az elején. Akkor a kövérre hízott könyvtárat kellene valahogy lefogyasztani.
Kapcsold be, hogy az iPad-en csak a lebutított fotók legyenek, a teljes méretű fotók pedig a felhőben.
-
vadászcsiga
félisten
-
Ragnar95
félisten
En már rég előfizettem erre a tarhelyre, azt hittem az összes kepemet ott tárolja majd de nem. Mindig a fotók a legelső a listában. Be lehet valahol kapcsolni hogy tenyleg ugy legyen ahogy gondoltam elotte?
iCloud Photo Library, amire szükséged van, az az összes képedet szinkronban tartja, nem csak az újakat tölti fel a Photostreammel ellentétben.
-
vadászcsiga
félisten
En már rég előfizettem erre a tarhelyre, azt hittem az összes kepemet ott tárolja majd de nem. Mindig a fotók a legelső a listában. Be lehet valahol kapcsolni hogy tenyleg ugy legyen ahogy gondoltam elotte?
-
ruarua
tag
-
oszy
veterán
Most tervezek venni egy 5. generációs iPad-ot (32 GB/Wi-Fi/Cellular). Ha jól tudom ez a 2017-es iPad. Jól működik a iOS 11-el? Mire kell figyelni vásárláskor?

-
törölt tag
Hogyan lehet adatokat átmásolni másik ID felhasználóhoz? (telefonszámok, képek, emailek,stb.)
Előre köszönöm a segítséget! -
nofi
addikt
-
mobal
nagyúr
Sziasztok!
Air vagy Air 2 tok kompatibilis a 17-es Paddal?
mobal,
-
Ragnar95
félisten
Gyári billentyűzet szerintem nem éri meg az árát, bár csak boltban próbáltam, de vannak jóval olcsóbban is akár jobb billentyűzetek is. Ha nem fontos hogy tokként csatlakozzon az iPadre, a wireless Apple bill elég jó darab ár/érték arányban is.
Üvegfólia szerintem megéri mindenképp, 1-2k-ból megvan ebayről. -
Dr. Venkman
tag
Sziasztok!
Rendeltem okt 10-én egy [Baseus] tokot, de valahogy azóta így alig akar továbblépni a szállítási folyamat, mintha eltűnt volna a végtelenben.
Érdeklődni szeretnék, elvileg többen rendelkeznek már ilyen tokkal, hogy aki innen rendelte, kb mennyi idő alatt kapta kézhez? a Tracking order rész működött normálisan, vagy kezdjek aggódni? Decemberig simán ideérhet, de ami aggaszt az az hogy nem látom a folyamatát, hogy előre lépne akár egy kicsit is.Nekem 35 nap volt a szállítás, sokáig nem mozdult, szóval nem kell izgulni. Hozzáteszem nem vagyok a tokkal elégedett, már két sarkánál is is kitörtek darabok az alsó plexitálcából, pedig nem dobálom, vagy ilyesmi.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Csak az ujjlenyomatos gomb ketszeri megnyomasaval lehet eljutni oda hogy a futo alkalmazasokat feldobja es azok kozul valasztani tudjak vagy van mas mod is?Na kozben megvan. Ha alulrol felfele huzok egyet akkor is elojon.
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
-
ruarua
tag
-
gzbotii
nagyúr
-
ruarua
tag
-
galaxys80
veterán
-
ruarua
tag
-
Csabee.
nagyúr
Youtube videó letöltő appot tudtok ajánlani?
-
Thewent12
aktív tag
-
bigsee
addikt
Sziasztok!
Rendeltem okt 10-én egy [Baseus] tokot, de valahogy azóta így alig akar továbblépni a szállítási folyamat, mintha eltűnt volna a végtelenben.
Érdeklődni szeretnék, elvileg többen rendelkeznek már ilyen tokkal, hogy aki innen rendelte, kb mennyi idő alatt kapta kézhez? a Tracking order rész működött normálisan, vagy kezdjek aggódni? Decemberig simán ideérhet, de ami aggaszt az az hogy nem látom a folyamatát, hogy előre lépne akár egy kicsit is.Én tavaly október végén rendeltem Aliról, idén februárban jött meg. Nálam most már stop van, ami eddig nem kellett, az már nem jön meg.

-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, elvileg többen rendelkeznek már ilyen tokkal, hogy aki innen rendelte, kb mennyi idő alatt kapta kézhez? a Tracking order rész működött normálisan, vagy kezdjek aggódni? Decemberig simán ideérhet, de ami aggaszt az az hogy nem látom a folyamatát, hogy előre lépne akár egy kicsit is. -
Luciano
tag
Sziasztok srácok,eddig 10 OS voltam (mától 11)lehet szerintetek olyan,hogy semmit sem csináltam 10 OS alatt és hirtelen a felére csökkent az aku teljesítmény Ugyanaz a felhasználói mód. Hard reszet is megvolt,remélem a 11.1 rendben rakja
-
Csabee.
nagyúr
-
ruarua
tag
Én AIR 1en használom 11.1-et lehet hogy csak bebeszélem, de mintha YouTube szívná
-
Imy
veterán
Én még sem a telefonjaimat (6s, SE), sem az iPad mini 2-t nem mertem frissíteni. Akkor ez a verzió már jó? De iPad mini 2-t erre már nem érdemes, ugye?
-
leslieke
Jómunkásember
Nekem sem volt korábban gondom, de ez a verzió tényleg jobbnak tűnik.
-
Csabee.
nagyúr
Nekem korábban sem volt gondom vele. De mindig up to date-en tartom.
-
Ance
őstag
Úgy néz ki az Air2-nek jót tett a 11.1-es frissítés. Mintha lassabban merülne, megszűnt pár bug, pl. hogy nem forgatta a képernyőt néha. Annyira nem is laggol, mint eddig, ha sok program van nyitva. Szóval haladunk.
-
Szabtom
senior tag
Szoftverhibát ellenőrizheted, ha csinálsz biztonsági mentést, újrarakod az iOS-t iTunes-ból és új iPadként állítod be, ezután teszteld a kamerát. Utána pedig vissza tudod állítani a mentést. De szvsz hardverhiba lehet a háttérben, eddig nem jelentkezett hasonló?
Szerk.: Google dob ki hasonló találatokat, már iPhone 5-nél is jelentkeztek ilyesfajta hibák, valószínűleg hardverprobléma.
Kosz. Megkerdezem szervizben is.
@Csabee. Kosz -
Ragnar95
félisten
Így hirtelen végignézve a nemrég frissült appokat iOS10-et valóban csak az Apple Store app kér kb 20 appon végiggörgetve, illetve ahogy nézem, nem nagyon jöttek olyan új feature-ök iOS10-el, amik miatt ne támogathana iOS9-et egy app, ami ezeket tudja.
Cserébe a 20-ból kb 15 app iOS9-et kért már. -
r3dsnake
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
-
gzbotii
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Valakinek van tapasztalat Mini 2 és iOS 11-el.
Nem frissítettem, gondolkozom, de szerintem már "túl sok lenne" neki.
-
Csabee.
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
-
Csabee.
nagyúr
-
koxkids
őstag
-
Csabee.
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
-
Tripower
tag
Csak számla ellenében törli az iCloud lockot az Apple, így ha nem férsz már hozzá az email címhez és nincs meg a számla se, nem igazán lehet mit kezdeni a dologgal.
Ha nem akarjátok visszaállítani a készüléket, akkor használható jelen állapotában is, egyedül az iCloudba nem fogtok tudni belépni másik accounttal.Szia!
Nagyon szépen köszönöm a felvilágosítást! -
hoby36
senior tag
Hellotok!Szerintetek mennyit érhet egy Ipad air 2 wifi/4g 64 GB,telekomos,karcmentes állapotban?
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
iPad 2017-en másnak is gyatrán szuperál a 11.1.0? feltettem, hogy hátha gördülékenyebb lesz de jelenleg többet laggol mint az előző build, azaz a 11.0.3 v4?!
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Kérdés hátha valaki tud esetleg segíteni....
Van egy Ipad Air 2 16Gb cellular
Ami céges, de a cég megszűnt, a beregisztrált email címmel együtt, a fiam kijelentkezett az Apple ID-ból (nem mintha bármin is változtatna, mert jelszó hiányában nem lehet rá semmit sem telepíteni.), természetesen kéri a jelszót, a keresés aktív, a hivatalos köröket meg futottam de senki nem tudott érdemben hozzá szólni, papírjai nincsenek meg. Ezzel lehet bármit kezdeni? Vagy marad mint egy nagyra nőtt ébresztő óra, vagy alkatrész, mert másra nem jó ebben az állapotában.

Köszönöm!Csak számla ellenében törli az iCloud lockot az Apple, így ha nem férsz már hozzá az email címhez és nincs meg a számla se, nem igazán lehet mit kezdeni a dologgal.
Ha nem akarjátok visszaállítani a készüléket, akkor használható jelen állapotában is, egyedül az iCloudba nem fogtok tudni belépni másik accounttal. -
Tripower
tag
Sziasztok!
Kérdés hátha valaki tud esetleg segíteni....
Van egy Ipad Air 2 16Gb cellular
Ami céges, de a cég megszűnt, a beregisztrált email címmel együtt, a fiam kijelentkezett az Apple ID-ból (nem mintha bármin is változtatna, mert jelszó hiányában nem lehet rá semmit sem telepíteni.), természetesen kéri a jelszót, a keresés aktív, a hivatalos köröket meg futottam de senki nem tudott érdemben hozzá szólni, papírjai nincsenek meg. Ezzel lehet bármit kezdeni? Vagy marad mint egy nagyra nőtt ébresztő óra, vagy alkatrész, mert másra nem jó ebben az állapotában.

Köszönöm! -
Petya25
őstag
-
Csabee.
nagyúr
Jó lenne egy olyan kapcsoló amivel engedélyezni lehetne mobil internetről a frissítést.. érthetetlen számomra is!
-
koxkids
őstag
Hát nem javult meg az iTunes-os visszaállítás után sem..
Felvettem nektek videóra, hátha láttatok már ilyet.
De megesik az az eset ha, ha jobb oldalt van 2 alkalmazás ikon, bejön mellé egy harmadik ha leteszem a dockra, majd egyszerre ki is megy jobbra. 3 alkalmazásnak el kell ott férni, nem?Bárkinek bármi javaslat?

Utolsó esélyem az új iPad-ként való visszaállítás..
-
Sn00k
veterán
Én tegnap tettem fel a 11.1. Akku időről még nem tudok írni( de 11.03 -mal is rendben volt,12-14óra). A Safari sem lassult. Én elégedett vagyok.
Nalam is teljesen rendben van a 11.1 mini 4en

-
Ragnar95
félisten
Én beta 3 óta használom a 11-et Air2-n és meg vagyok vele elégedve. Fogyasztást nem szoktam figyelni, mivel 1 napot mindig bír, nap végén pedig bármikor töltőre tudom rakni a gépet. Sebességre nem tapasztaltam változást.
Cserébe az új Dock nagyon bejön, számomra már csak amiatt megérte frissíteni. -
Ance
őstag
Hát én az eddigi 11-es verziókkal nem voltam túl elégedett air2-őn. Lassabb lett, többet fogyaszt. Kíváncsi leszek a 11.1-re, csak úgy látszik az USA-ban még mindig nem ismerik a korlátlan netet és mobilnetről nem tudom feltenni, csak majd ha hazaérek és lesz wifi. Katasztrófa...
-
koxkids
őstag
Most csinálok egy teljes visszaállítást iTunes-ból, hátha megjavul.

-
talamasca
senior tag
Ugyanakkora, mint bármilyen szélesvásznú film nézése közben.
Akartam neked betenni egy screenshot-t, de a Netflix alkalmazás nem engedi, csak feketeséget látnál... -
leslieke
Jómunkásember
-
arkades
senior tag
-
t3tv3s
tag
Sziasztok!
Tudnátok feltenni olyan képet ahol lehet látni, hogy netflixes sorozatnézés közben 4:3-as kijelzőn mekkora részt használ a kijelzőből? Érdekel, hogy mekkora rész maradna feketének. -
blakey
titán
Mini2-re lennék kiváncsi, hogy milyen az új iOS, megjelenéskor feltettem, de 2 nap után ment vissza a 10.3.3, most vajon milyen lehet?
-
leslieke
Jómunkásember
Mini4 is frissítve, minden rendszeren a legfrissebb OS van ezzel.

-
lacy86
addikt
-
koxkids
őstag
-
univerzita
addikt
-
focvis
veterán
Én tegnap tettem fel a 11.1. Akku időről még nem tudok írni( de 11.03 -mal is rendben volt,12-14óra). A Safari sem lassult. Én elégedett vagyok.
Köszi!
Nem bántad meg a frissítést 10.x-ről 11-re?
Új hozzászólás Aktív témák
-
18700 - 18601
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- újszerű iPad Pro 12.9" (5. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi, kék színben , üzletből, garanciával
- iPad 11 A16 256GB Wifi Kék Használt/1 hónap gar./Akku 96%/p4887
- iPad 6 (2018) 128GB újszerű, dobozos, ajándék tokkal
- Apple iPad (6. generáció) Wi-Fi 128GB Space Gray 95% Akkumulátor 6 hónap garanciával
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Silver Shadow - Karcmentes állapot - 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! 1TB KINGSTON FURY Renegade SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest