Hirdetés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speccy
aktív tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Szintén Air 2-esem van, szintén 9.3.1-el, és én sem fogom frissíteni, bár nem tudom manapság hogy megy, de kb. 2 éve az volt hogy napi szintem tolta a képembe hogy frissítem a rendszert, és nem lehetett arra nyomni, hogy no thanks, lévén ilyen nem volt, csak arra hogy later. Aztán ezt meguntam, és egy neten talált módszer segítségével végre megoldottam a problémát hogy úgy érzékelje hogy a legfrissebb rendszer van, azóta is jól használható tablet, én nem leszek hülye hogy frissítsem, minek, amire én használom, arra bőven jó a mostani 9-es rendszer is és így legalább még élvezhető is a tablet, én biztos megőrülnék ha már egy youtube alkalmazás is döcögve menne.
-
Speccy
aktív tag
válasz
Auratech
üzenetére
Csak bízom magamban hogy nem ejtem be a vízbe, előtte iPad 3-m volt, azt is bevittem elég gyakran, pedig az még nehezebb is volt.
Nekem is wifis verzió van, de ha lenne is benne GPS, akkor sem használnám a kocsimban sosem, valahogy nem tudnám elképzelni a szituációt hogy volna valami ésszerűsége, nyilván úgy gondolja az Apple hogy akinek GPS kell az iPadba, az szépen vegye meg a drágábbik verziót, más kérdés persze hogy 40K-s felár rohadtul sok érte szerintem. -
Speccy
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
És ez csak így jön elő? Mert ha igen, akkor nem baj, én pl : sosem tapasztaltam ilyet az Air 2-esemmel..amúgy is, ki az az idióta aki ilyen módon netezik?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs