Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speccy
aktív tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Szintén Air 2-esem van, szintén 9.3.1-el, és én sem fogom frissíteni, bár nem tudom manapság hogy megy, de kb. 2 éve az volt hogy napi szintem tolta a képembe hogy frissítem a rendszert, és nem lehetett arra nyomni, hogy no thanks, lévén ilyen nem volt, csak arra hogy later. Aztán ezt meguntam, és egy neten talált módszer segítségével végre megoldottam a problémát hogy úgy érzékelje hogy a legfrissebb rendszer van, azóta is jól használható tablet, én nem leszek hülye hogy frissítsem, minek, amire én használom, arra bőven jó a mostani 9-es rendszer is és így legalább még élvezhető is a tablet, én biztos megőrülnék ha már egy youtube alkalmazás is döcögve menne.
-
Speccy
aktív tag
válasz
Auratech
üzenetére
Csak bízom magamban hogy nem ejtem be a vízbe, előtte iPad 3-m volt, azt is bevittem elég gyakran, pedig az még nehezebb is volt.
Nekem is wifis verzió van, de ha lenne is benne GPS, akkor sem használnám a kocsimban sosem, valahogy nem tudnám elképzelni a szituációt hogy volna valami ésszerűsége, nyilván úgy gondolja az Apple hogy akinek GPS kell az iPadba, az szépen vegye meg a drágábbik verziót, más kérdés persze hogy 40K-s felár rohadtul sok érte szerintem. -
Speccy
aktív tag
válasz
szabogabor10
üzenetére
És ez csak így jön elő? Mert ha igen, akkor nem baj, én pl : sosem tapasztaltam ilyet az Air 2-esemmel..amúgy is, ki az az idióta aki ilyen módon netezik?

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest