-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ruarua
tag
válasz
Amilo02
üzenetére
Nem maratonit szoktam
Fél éve pl. sokkal stabilabb volt. De pl játéknál (pubg) korábban az esti 1-2 óra 100%-ról 50-60%-ra húzta, most meg 15-20% marad ugyanannyi terheléssel. Szóval a korábbi stabil aku már nagyon nem a régi. Meg hát ennyi idő után már ráférne. Csak valami jó hely kéne cserére. -
ruarua
tag
Sziasztok
Már vagy 3 éve napi szinten használom az iPad pro 11 (2018) -am, és úgy érzem most kezdi feladni az aksija. Már egy filmnézés is 20%-ot képes levenni a korábbi 2-5% helyett. Ezért még nem cserélném le, mert a legújabb se tud több élményt adni.
Aksit cseréltetett már valaki? Mik a tapasztalatok? Hol érdemes?
-
ruarua
tag
Sziasztok,
lehet, hogy volt már kérdés, bocs ha volt.
Szóval iPad pro-hoz milyen vezetékes headsetet javasoltok (USB-c) ? BT fejhallgatóval használom esténként (gyerekek miatt) viszont félek hogy a mindennapos használat miatt a sok BT-től lerobban a fejem
Szóvá olyan headset kéne, amivel mikrofon is működik. Próbáltam Samsung AKG fülest, de nem akart működni. -
ruarua
tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Nekem korábban a 2018as sima iPad volt, nem akasztotta meg semmi. Mivel napi szinten használtam, beruháztam egy pro-ra. Viszont nagy különbségeket nem érzek napi használat mellett.
-
ruarua
tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
A sima iPad szeptemberben jelent meg, szóval kizárt hogy frissítenék most márciusban . Max a pro-t, az viszont csak a pro-t csökkenti.
-
ruarua
tag
Szerintem nem éri meg régi pro-t.
Egy tokot veszel rá és kész a golyóálló iPad pro 11
Még egy fólia se árt. Csak ne üveget, hanem sima fóliát (nálam üveg nem érzékelt rendesen)
Habár ebben az évben érkezik az új pro elvileg, de a kamera meg erősebb procin kívül nem nagyon hallani újdonságról. Én már ezt se tudom meghajtani. Kamera meg vicc.
Szóval ha teheted akkor csak a vékonyság és design miatt nem érdemes régit. -
ruarua
tag
Én szereztem egy Logitech cryont. Kb 14e-re jött ki az ár. Ha nézték teszteket 1-1ben ugyanaz mint a gyári pencil. Egyedül a nyomásérzékenység hiányzik belőle. Sőt, a kapcsolódás gyorsabb is mint egy 1es pencilel.
Anno 2018as iPad hoz használtam gyári cerkát, a bedugós csatlakozás szánalmas volt. Most pro 11-hez használom, néha jegyzetelni, és ugyanaz.
Gyári billentyű helyett is egy Logitech key to go-t vettem. Ritkán használom, és a gyári horror ár mellett szerintem nem is annyira praktikus mint a régi pro tokok (ott takarni lehetett a billentyűket) -
ruarua
tag
De tény, hogy a korábbi modellekhez képes ez a vékonyság már nagyon sebezhetővé teszi.
Atombunker tok van rajta, pedig tok nélkül sokkal élvezetesebb lenne használni. -
-
ruarua
tag
Nektek hogy bírja iPad pro 11 kijelzője? UAG tokom van. Szinte csak itthon használom, filmezés, netezés, PUBG.
Erre ma veszem észre, hogy egy 5-8mm hosszú karc van rajta, amiben a körmöm is elakad...
Anno vettem rá üvegfóliát, azzal persze nem érzékelt jól a kijelző. Szóval most mérges vagyok
-
ruarua
tag
Nekem ipad pro 11en hbo go körbe keretes, nem terjeszti ki teljes képernyőre? Nincs erre megoldás? Vagy várjam az app frissítést?
-
ruarua
tag
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Asszonynak legkisebb wifi
-
ruarua
tag
Árulom a 9.7es ipadom, 128gb de kevés az érdeklödő. Hol rontom el? Mi a használt piaci ára? Egyenesen apple-től rendeltem, most múlt egy éves. 6th generáció.
-
ruarua
tag
Na felöltöztettem én is a pro-t az UAG-vel [link]
Megfejeltem egy üvegfóliával is. A tok egy picit a sarkoknál piszkálja a fóliát. Annyira nem kényelmes mint egy sima mezei flip tok. Középről indul a flip rész ami sokazor útban van fogáskor. Szóval még szokni kell. Meg elveszi a vékony design-t. Viszont ez tuti véd, habár tablet még soha nem esett ki a kezemből -
ruarua
tag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Hallottam már róla, de nincs kedvem napokat várni a szállításra.
-
ruarua
tag
Ipad pro 11-en gondolkozom fóliát. Simát vagy üvegfóliát érdemes választani. Mennyire macera felrakni? Gyorsboltba venném!

-
ruarua
tag
Váltottam én is ipad 2018-ról ipad pro 11-re. Melyik tokot javasoljátok? UAG-t néztem ki, tapasztalat?
-
ruarua
tag
Nagyon szemezgetek egy új ipad pro 2018-al. Kit ajánlatok innenen a hardver aprón? Egész jó árakat látok, 240 körül. Milyen tapasztalatok vannak?
-
ruarua
tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Igen, de mindenhol rendelésre 10 nap. Már boltokban kint vannak?
-
ruarua
tag
Új ipad air mikortól lehet kapni? Sehol nem találok infót, csak apple-től lehet egyenlőre rendelni?
-
ruarua
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem a Bluetooth bekapcsolása lerántotta a sávszélességem. Újratelepítettem a routert, mindent megpróbáltam, pedig csak a BT-t kellett kikapcsolni

-
ruarua
tag
Sziasztok
Dög lassú lett az iPad 2018-am wifije. YouTube-nál tűnt fel, hogy alig akar betölteni egy videót, míg korábban 1080-ba pillanatok alatt. Oldalak betöltése is döcög. Újraindítottam, nem segített. iPhone ugyanazon wifire csatlakozva szárnyal. Valakinek volt már hasonló tapasztalat?
-
ruarua
tag
Tegnap megjött apple-től az új iPad 6th 2018 128gb tabletem.
Kicsit csalódás volt iPad air 1 után. Sebesség az tényleg szuper. Viszont külső kinézet... elsőre azt hittem, hogy műanyag a hátlap. Vastag az egész. Nem fogtam kézbe a korábbi 2017es ipadot, de a ház visszalépés air-hez képest. -
ruarua
tag
Na berendeltem egy 6th generációs 128gb ipadot Apple-től
Egy air-t vált
-
ruarua
tag
Sziasztok
Nincs infótok, hogy hivatalos viszonteladóknál mikortól lesz elérhető az új ipad? Sehol nem találok infót. Szeretem személyesen megvenni.

-
ruarua
tag
Én AIR 1en használom 11.1-et lehet hogy csak bebeszélem, de mintha YouTube szívná
-
ruarua
tag
Én egy adonit snap cerkán gondolkozom, és ugyanez a kérdésem. Mennyire karcolják a kijelzőt? Érdemes fóliázni?
-
ruarua
tag
A kijelző és a fém ház között egyik oldalon van egy kis hézag. A ragasztó elengedett. Lehet valahogy házilag javítani vagy szervizben hamar gyorsan olcsón? Igazából esztétikai hiba. (iPad air)
-
ruarua
tag
Sima air-em van pár napja. Frissítettem ios11-re. Viszont nem igazán műkszik a két alkalmazás egy képernyőn ujj mozdulat. Ez a gyengébb vas miatt lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hobby rádiós topik
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Akciókamerák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

sebfertőtlenítő
Bekapcsolva a kijelzőt teljesen tünetmentes