- Milyen TV-t vegyek?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- NVIDIA® driverek topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elnézést a buta kérdésért, de iPad-es programokkal foglakozó topik van itt a PH-n? Az iPhone-ost megtaláltam, de nekem táblagépre kellene.
-
Alex91
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Te nem arra gondolsz, amire o gondol...
-
Audison
senior tag
Sziasztok! 11.3-on van ez az akku kímélő mód, ha sokáig töltőn van hagyva. Ez a valóságban hogy néz ki? Még nem raktam fel Air2-re.
-
druzil
tag
Sziasztok!
Egy jó ideje nem működik a multitasking (pl, két app egymás mellett) a 2017es ipademen. Csináltam biztonsági mentést, mindent töröltem, majd visszaállítottam, de ez sem oldotta meg. Van ötletetek? -
domerator
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
11.2 beta 5-tel mar temettem a mini 2-ot, de tegnap ejjel feltettem a 11.3-at es hat nem akarom elkiabalni de ugy latom megmenekult a kis ipad, egesz hasznalhato lett netezeshez.
Mar a forumot se akarta vinni allando ujratoltogetes nelkul... -
DJosef
őstag
Reggelt Urak!
Ha jon egy iMessage uzenet azt vmiert csak az ikononon jelzi nekem. Hiaba van bekapcsolva a jelzeseknel a Zarolasi kepernyo, elozmenyek, szalaghirdetes.
Otlet!?
11.3 van mar fent
iPad 2017/5th gen -
ruarua
tag
Sziasztok
Nincs infótok, hogy hivatalos viszonteladóknál mikortól lesz elérhető az új ipad? Sehol nem találok infót. Szeretem személyesen megvenni.

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
univerzita
üzenetére

-
univerzita
addikt
11.3!!!
-
törölt tag
-
Geresics
addikt
Tényleg! A csomagoláson és/vagy a készüléken lesz valami feltüntetve, ami alapján el tudom majd dönteni, hogy ez az új, vagy "véletlenül" a 2017-est nyomták a kezembe?

Nyilván, ha az apple-től rendelem, akkor ilyen nem(?) fordulhat elő... -
Geresics
addikt
Az új iPad hivatalos ára ezek szerint már tiszta.
Szokott valami bevezetési akció lenni? Vagy máshol olcsóbb lesz, mint az apple oldalán? Vagy max 2-3eFt szokott lenni a difi, és kár szórakozni? (Áfás számla mindenképp kell...) -
univerzita
addikt
Sok minden a új iPad -ról [link]
-
Ragnar95
félisten
-
-
Geresics
addikt
Sziasztok,
tudni bármit az új iPad-ról? Gondolok itt arra, hogy mi lesz a neve, mikortól lesz elérhető, stb.?
A mobilarena cikket ugyan átfutottam, de nem mondom, hogy sokkal okosabb lettem - igaz, most kezdem csak beleásni magam a témába, mert az asszony bejelentette, hogy tabletet kér szülinapjára...A cikk szerint iPad 9.7 lesz a neve, de emagon már most is van iPad 9.7, csak épp A9-el. Honnan lehet majd tudni, hogy melyik az új? Mert ez alapján ugyan az a neve, mint a réginek...
-
moleculez
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Én 38 mpx rawot is adtam neki (Lumia 1020-bol), gond nélkül megy, laptopomat megeszi reggelire ami a reszponzivitását illeti...
-
hszilard666
veterán
Letettem a hajamat...
Affinity photoban 21MP es raw képeket tudok editálni real time úgy hogy meg sem áll gondolkodni a cucc. Sőt 3x21mp es panoráma képet tudok összerakni villámgyorsan. Pedig a fent említett feladat a PC met megfektette keményen emlékeim szerint. Jó döntés volt ez a cucc úgy érzem, viszont befektetésnek borzasztó, mivel egy fillért sem keresek vele
Az új ipad is szuper lett, olcsóbb erősebb, és apple pencil kompatibilitás. Titkon kicsit féltem hogy a pro lineup ot fogják frissíteni, mondom tökön szúrnám magam hogy megvettem az új ipadem és egy napra rá frissítik

-
CharlieDrop
veterán
Ez az A10 csip mennyire jó ebben az olcsó iPadben?
-
Alex91
félisten
Kicsit olcsobb is lett az uj iPad!
-
univerzita
addikt
Van új iPad.( Hurrá!)És olcsó Logitech ceruzával is lehet használni.
-
xors
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Na majd számolj be róla, hogy mennyire vált be az iPad Pro, én mindenképp kíváncsi vagyok!

Én pl most, hogy lett a családban iPad Mini 4, rászoktam, hogy azon nézem meg az elkészült képeimet, mert imádom a kijelzőjét (300+ ppi), és sokkal jobban élvezhető rajta a nagy felbontás meg a sok szín!
-
moleculez
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Gratula, még csavarj egyet-kettőt a bankszámlán, azok a pro appok nem olcsóak, de cserébe nagyon jók, főleg az Affinity Photo!
-
bigsee
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Ha a vérében fuldokol, akkor nem üres! 
-
Whynot?
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
Ez megvan nekem is

10.5-höz 60e, ehhez nincs kedvem

-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Elcsesztem. Lecseréltem az első 16 gigás ipademet egy 12.9 es ipad pro ra. Miért? Magam sem tudom. Pont digitalizáló táblát kerestem a 12" es macbookomhoz, és előtérbe került az ipad pro+pencil. Anno 2015 ben amikor bemutatták az első gent belőle nem nagyon tetszett az ötlet mert ugyanaz a szoftver fut rajta mint a mobilomon. De azóta megkapta ugye a combosabb a10x et és a 120 hz es kijelzőt, ami nagyon nagyon bejött. Valamint megjelentek rá "pro" appok mint a procreate és az affinity photo. Nem egy embertől hallottam hogy ki tudja váltani a desktop PS-t, erre igazán kíváncsi vagyok. Amit hoztam mellé még egy camera adapter hogy le tudjam húzni az 5D ről a raw képeket amiket elvileg kezel, és egy apple pencil. Eddig i-má-dom!És hogy miért csesztem el? Mert a bankszámlám a vérében fuldokol éppen valamint biztos vagyok benne hogy nem fogom kihasználni eléggé a hardvert.
-
celf
őstag
tudtok olyan BT billentyűzetet, ami megy iPaddel és androidos tablettel is, és best buy?
-
zolikaDB
veterán
Uraim!
Air2-n 9.3.1 van nekem, most raktam ujra, es allitottam be ujkent.
A Padview es annak utodja viszont nem indul el - azaz elindul, de ki is lep.
Miert?
Van valami alternativa Instagram kivaltasara? -
Ragnar95
félisten
válasz
rinpocse
üzenetére
Egyrészt fogalmam sincs annak a routernek a sebességéről, másrészt magában a router típusa nem jelent sokat, hiszen a lokális hálózat sebessége elég sok egyéb tényezőtől is függ, így látatlanban szinte lehetetlen biztosra megmondani, hogy menni fog-e a streaming.
Első körben kipróbálnám a helyedben, hogy lokális fájlokat tudsz-e streamelni a TV-re, pl ezzel az appal, bár sajna ez még mindig nem 100%-os teszt, hiszen az online filmek streamelése még nagyobb sávszélt kíván, de Safariból nem tudsz DLNA-n keresztül streamelni, ahhoz mindenképp kelleni fog egy plusz AirPlay képes eszköz a TV-hez. -
rinpocse
aktív tag
Sziasztok! Mit kellene tennem és vagy vennem, hogy az Ipaden, online nézett filmeket, az LCD tévén is lássa a feleségem.

-
arkades
senior tag
-
Ragnar95
félisten
Nem, csak hivatalos számla ellenében vesz le az Apple iCloud lockot, máshogy pedig nincs rá lehetőség. eBayen indíts dispute-ot, valószínűleg elég gyorsan megoldódik az ügy, ha PayPallal fizettél, ott is megteheted. Mindkét helyen automatikusan vissza fogod kapni a pénzed, ha az eladó nem reagál x ideig.
-
toza
senior tag
udv.. letezik e mar hivatalos icloud lock eltavolitas?!
elado nem jelez vissza,icloud locked- beviszem apple storeba megcsinaljak e?
ebayen vett,legalisan. 100% feedbek sractol.. tobb hasonlot is arult. nem lopot..
koszonom.
-
Franz51
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!
VTO 2111 vezeték nélküli kaputelefonunk van WI-Fi kapcsolattal, gDMSS Lite alkalmazással. Az android telefonokhoz gond nélkül kapcsolódik oda-vissza.
Viszont az Ipad Air 2 tablet kapcsolattal van probléma. A telepítéskor az is simán működött, beérkezett a jelzés, volt kapcsolat.Közben a tablet op. rendszer frissült és azóta a kaputelefontól nem érkezik be a jelzés, holott ellenkező irányból tudok kapcsolódni mind kép mind hang vonatkozásba.Szerintem a beállítás rendben van, de a jelzés mégse érkezik be. Nem tudok rájönni mi lehet a probléma.
Ha tudtok kérlek segítsetek!
Előre is köszi! -
A Myscript Calculator-t próbáljátok ki. Nekem nagyon bejön, hogy csak simán írni kell. Gyorsabb és nagyon sokat tud.
-
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
Whynot?
üzenetére
Ezért nem direktbe Kínából kell rendelni, hanem európai viszonteladóktól. Minimális felárral dolgozik a legtöbb, de még ha az $1-os üvegfóliát 2-ért is veszed Európán belülről, akkor is a töredéke a magyar viszonteladók több ezer forintos árainak. Cserébe ebayen Európából rendelve 1 héten belül megérkezik a cucc.
-
Whynot?
aktív tag
válasz
mukibuci
üzenetére
Kínai cuccos topicban elég sok ilyen eset volt évekkel ezelőtt, mert a postás összehajtotta, illetve már a konténerben megnyomorodott.

Manapság már tényleg nem jellemző. Ebay, Gearbest stb topicban ezer oldalt kellene visszalapoznod egy ilyen sztoriért. Ha megbízható oldalról rendeled, akkor bármilyen probléma esetén visszakapod a pénzed, tehát kockázat zéró... -
verti1
tag
Szeretnék kijelző védő fóliát venni ipad 2017- re. Külön nagyon nem találok, de ha jól tudom akkor az air2-esé is jó rá. Valaki megerősítené vagy cáfolná?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mar a forumot se akarta vinni allando ujratoltogetes nelkul...

Annyira bejön hogy holnap el is megyek fotózni 

én tenyérnél nagyobb törékeny dolgot nem rendelek és a kockázat akkor is zeró