Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xors
senior tag
Akkor jól értettem, hogy az Apple Pencil 2 nem kompatibilis pl. a sima iPad 2018 -al?
Nem rossz ez az új iPad Pro, most végre beleraktak mindent ami létezik. Jól látom viszont a képeken, hogy a kamera kiáll hátul?!
-
xors
senior tag
Apróról ezek a több darabos bontatlan (EU dobozos) iPad -ek mennyire átverősek? Valainek van esetleg bármilyen tapasztalata?
-
xors
senior tag
Nekem Mini 4 -en egész szépen fut a 12 -es rendszer, tetszik is az áthelyezett vezérlőközpont. Kár, hogy i8 -ra nem vezették be, ott van, hogy játékban vagy videó alatt képtelen vagyok fényerőt állítani mert nem hajlandó feljönni. Itt most mindig működik.

-
xors
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Na sikerült hurrá
Harmadszorra feljött egy olyan gomb, hogy restore & update, na azzal megoldódott!

-
xors
senior tag
iOS 12 beta volt az iPad -en, ezért az itt leírtak alapján megpróbáltam visszaállítani, és most nem tudom megoldani a problémát, állandóan itunes -t kér, ott rányomok az update -re (nincs bizt. mentésem, nem is kell), majd végrehajtja, és megint iTunes -t kér.
Erre tudtok valami megoldást?

-
xors
senior tag
válasz
koma106
üzenetére
Végül 2017 -est vettem, mert arra volt most jó ajánlat. Netezéshez meg táblázatkezeléshez untig elég lesz az ereje ennek is. A kijelzőben miben annyira más az Air? Olvastam valami laminálásról meg tükröződésgátló bevonatról, de az ér is valamit? Vagy miért vették ki az újabb modellekből?
-
xors
senior tag
2017 -es és a 2018 -as iPad között van bármilyen lényegi különbség? Mondjuk az tollat leszámítva mert az nem érdekel.
-
xors
senior tag
Köszi!!
Valóban a dokumentumokhoz bármilyen felhő jobb. Ismerősnek lenne, és a TeamView az sarkallatos pont, mert sokat használja. De ha rajtam múlik akkor átvált felhőre

-
xors
senior tag
Van aki esetleg TeamViewert használ iPaddel, hogy windowsos gépet elérje? Érdekelnénk a tapasztalatok, hogy mennyire használható. Pl dokumentumokat meg tudja -e nyitni stb.
-
xors
senior tag
Van aki tudja, mitől függ, hogy iBooks -ban megjelenik e a szerkesztő ceruza egy adott pdf -hez? Pl most csináltam pár kommentet, aztán eltűnt a ceruza jel jobb fenntről. Újranyitom az iBook -ot erre megint ott a szerkesztő ceruza...

-
xors
senior tag
válasz
Newvalera90
üzenetére
Jól értem, hogy számla nem is kell, hogy leszedjék az iCloud zárat, elég az eredeti doboz hozzá?
-
xors
senior tag
iPad mini 4 -re is felkúszott a 11.3, kb ugyanolyan mint az előző volt, talán még egy fokkal gördülékenyebb érzésre. Akku elhasználódis mérés itt nincs mint iPhone -on.
Jól látom, hogy időjárás app sincs iPad -en?! Néha tényleg nem értem az Apple -t...

-
xors
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Na majd számolj be róla, hogy mennyire vált be az iPad Pro, én mindenképp kíváncsi vagyok!

Én pl most, hogy lett a családban iPad Mini 4, rászoktam, hogy azon nézem meg az elkészült képeimet, mert imádom a kijelzőjét (300+ ppi), és sokkal jobban élvezhető rajta a nagy felbontás meg a sok szín!
-
-
xors
senior tag
Köszönöm a segítséget, Air 2 lesz a nyerő szerintem.

-
xors
senior tag
Sziasztok!
iPad fronton nagyon nem vagyok képben, Macem meg iPhone -om van. Viszont édesanyámnak kéne vennem egyet, és azon agyalok melyik generáció/modell lenne a legmegfelelőbb neki.
A mini az kicsi, azt ki is lőttem. Inkább a 9.7"
Max pár éves modellt keresek, használtan venném az biztos. Wifi only elég. Tárhely nem fontos.
100k környéke a használtpiacon a cél.
Nagyrészt netezne meg olvasna rajta, esetleg néhány egyszerűbb appot futtatna.Air -rel érdemes foglalkozni? Vagy inkább Pro első gen? Nem igazán tudok dönteni, segítsetek!

-
xors
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Köszi, akkor inkább Air. Én is néztem a az apple féle sima mac -es billentyűzetet, akkor az is simán megy bluetooth -al? Abból legalább van rendes magyar kiosztás, mert ebből a hajtogatósból nem is találtam.
A Microsoft Office alkalmazások (world, excel) mennek iPad alatt is? Csak iPhone -on próbáltam, ott tök jól működnek. -
xors
senior tag
sziasztok!
iPad -ben nagyon nem vagyok otthon, mi számít most best buy -nak? egy iPad4 -el mennyire lehet elboldogulni? Vennék hozzá valami billentyűzetes tokot is, hogy lehessen pötyögni rajta. -
xors
senior tag
Sziasztok itt is feltenném a kérdést, hátha pontosabb választ tudtok adni tapasztalatok alapján.
Szerintetek érdemes még iPad 3 -ra beruházni? Ősszel tervezek iPad -et venni, úgy gondolom, hogy a mini az tényleg mini, nekem kell a 10coll itthon netezéshez, filmezéshez. Azt néztem, hogy az ipad 3 és 4 az kb ugyanaz, csak ugye a 4nek már lightning csatlakozója van. Mint írtam főleg netezésre használnám ott viszont nem szeretném hogy akadozzon. Meg persze egy vagyont sem szeretnék rá kiadni (70ezer környékén nézelődök használtan), elég nekem a wifis modell 16 vagy 32 GB -os kiszerelésben.
A rizsa mellett a lényeg: megéri ősszel iPad 3 -at venni szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 WiFi 64 GB, space gray makulátlan,végig tokban-fóliában tartott 2027. 03.13-ig garancia
- iPad 9 gen wifi+ cellular hibátlan dobozos
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest